Virkelig hyggeligt sted at komme
Virkelig hyggeligt sted at komme. De har rigtig finde ting. Kan klart anbefales
Hvorfor er Staldnissen.dk unik? Hos Staldnissen.dk handler det ikke kun om julepynt – det handler om tradition, håndværk og ægte julestemning. Håndlavet med kærlighed Alle vores julekugler er mundblæste og håndmalede, hvilket gør hver eneste kugle unik. Det er ægte kunsthåndværk skabt med omhu og sans for detaljer. Skandinavisk jul med sjæl Vores designs er inspireret af den klassiske nordiske jul – med varme farver, fine motiver og nostalgisk charme, der vækker minder og skaber nye traditioner. Gaver med betydning En julekugle fra Staldnissen er mere end pynt – det er en gave, der fortæller en historie. Perfekt som værtindegave, til samleren eller som et varigt minde fra en særlig jul. Skabt med nissens blik for det magiske Hos Staldnissen.dk tror vi på, at julen skal være fortryllende, personlig og ægte. Vores kugler er skabt for at bringe glæde – år efter år.
Denmark
Virkelig hyggeligt sted at komme. De har rigtig finde ting. Kan klart anbefales
Rigtig god og hurtig levering. Den ene julekugle jeg bestilte, var gået i stykker, men det var intet problem, der blev bare sendt en ny med det samme uden problemer.
Hurtig levering.
Varerne pakket rigtig fint.
Alt lever op til min forventning.
Den lille gave, som er med, med personligt brev.
Jeg anbefaler staldnissen, til alle jeg kender.
Jeg fik 2 flotte kugler, rigtigt godt pakket ind så GLS ikke ødelagde noget
Glæder mig til jul hvor jeg skal besøge butikken

Reply from Staldnissen
Hvis man er til helt unikke håndmalede julekugler som ikke ses i ethvert julepyntet hjem så er et besøg i den fine gårdbutik eller på deres hjemmeside absolut det hele værd🎄 altid smilende og imødekommende betjening 5 ⭐️ herfra 🙂
En sød lille butik med de flotteste julekugler og venligt og imødekommende personale. Stor anbefaling!
Har handlet i den fysiske butik et par gange efterhånden, og jeg er alle gangene blevet mødt med imødekommenhed og stort smil. Man kan virkelig mærke Charlottes passion for jul og at hendes butik er hendes kæreste eje. Kæmpe anbefaling herfra, hvis man vil have flotte og unikke mundblæste og håndmalet julekugler🤶🏼🎄