God oplevelse. Støvlen jeg ville se på en søndag, var ikke på lager, men den blev bestilt, og fik besked allerede torsdagen efter, at den var kommet. Hurtig levering og god service

Company replied
Jeg var forbi Skoringen's afdeling i Helsingør Bycenter, og fik den bedste service Af Yusuf. Han var meget imødekommende og meget behjælpelig. Han lyttede til mine behov af fodtøj, og rådgav mig hele... See more
Company replied
Jeg fik en rigtig god service og medarbejderen var professionel og venlig selvom hun havde travlt.
Company replied
Fantastisk hjælp til at finde sko til mine fødder. Blev fundet et hav af sko frem, indtil lige præcist det par der bare passede mine fødder. Endte med at købe 2 par. Tusind tak for den kæmpe hjælp.
Written by the company

Stürups Plads 1/Stengade, 3000, Helsingør, Denmark
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative

Reply from Skoringen - Helsingør
Det var en ualmindelig sød ekspedient der hjalp os.

Reply from Skoringen - Helsingør
Skoringen Helsingør. Havde købt sneakers fra Riekers, hvor der efter 3-4 ganges brug, skete brud i "skindet" på den ene sko. Havde forventet en tilgang med tilbud om at få skaden undersøgt hos Riekers, eller evt. tilgodeseddel på et par sko, som nu ikke fremstår som nye.
Blev tilbudt ekstra rabat på 10%!?! Har betalt fuld pris for skoene, 750 kr.
Løsning fra forretningen: tag i mod de 10 % eller klag til Forbrugerklagenævnet. Det kan jeg så ikke - varen skal have kostet mindst 790 kr.

Reply from Skoringen - Helsingør
Høflig og meget imødekommende personale. Dejlig betjening.

Reply from Skoringen - Helsingør
Skoringen Helsingør har demonstreret at de sætter faglighed højere end penge. Grundig information i relation til min problemstilling inkluderede anbefaling af specialsko som forretningen ikke selv solgte.

Reply from Skoringen - Helsingør
Rigtig god service med hjælp til at få indlæg lagt i skoen.

Reply from Skoringen - Helsingør
God betjening og dejligt at handle i en fysisk butik.

Reply from Skoringen - Helsingør
Jeg fik hjælp af personalet i butikken til at bestille min vare på nettet. Smilende, behjælpelig og imødekommende personale

Reply from Skoringen - Helsingør
Skoen over alle sko havde de i min størrelse her, Ecco Track 25, 25års jubilæumsmodel af denne fantastiske vandresko som jeg går 15-20km i næsten hver dag, jeg slider to par op om året, men det er det hele værd for pasform, kvalitet og materiale er bare lækkert 👌Og så skønt at Skoringen i Helsingør har min sko som jeg i 25 år har købt og haft mange af, den sko er fantastisk og et solidt dansk mærke som jeg er stolt af at bruge, Ecco er bare bedst som vandresko til lange gåture 🙏😊