Banner for Skoringen - Helsingør

Skoringen - Helsingør Reviews

TrustScore 4 out of 5

Stürups Plads 1/Stengade, 3000 Helsingør, DK

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

God oplevelse. Støvlen jeg ville se på en søndag, var ikke på lager, men den blev bestilt, og fik besked allerede torsdagen efter, at den var kommet. Hurtig levering og god service

Rated 5 out of 5 stars

Jeg var forbi Skoringen's afdeling i Helsingør Bycenter, og fik den bedste service Af Yusuf. Han var meget imødekommende og meget behjælpelig. Han lyttede til mine behov af fodtøj, og rådgav mig hele... See more

Rated 4 out of 5 stars

Jeg fik en rigtig god service og medarbejderen var professionel og venlig selvom hun havde travlt.

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk hjælp til at finde sko til mine fødder. Blev fundet et hav af sko frem, indtil lige præcist det par der bare passede mine fødder. Endte med at købe 2 par. Tusind tak for den kæmpe hjælp.

Company details

1. Shoe Store
  2. Bag Shop
  3. Bags and Luggage Store
  4. Handbags Shop

About Skoringen - Helsingør

Written by the company

Skoringen er med sine 160 butikker i Danmark og Norge den førende skokæde i Norden. Skoringen har sko til hele familien – både til mor, far og til børnene.

Skoringen kundeservice

Written by the company

Click & Collect (Afhent efter 1 time)
Køb dine sko online og afhent dem i din lokale Skoringen. Hvis ikke du vil gå forgæves, så er vores Click & Collect en oplagt mulighed for dig. Lige så snart at du har fuldført din Click & Collect-ordre på vores webshop, så får din valgte Skoringen butik besked. Herefter sætter butikken din ordre til side og du får en mail, så snart den er klar til afhentning. Vi gør alt hvad vi kan, for at klargøre din ordre inden for 1 time i butikkens åbningstid. Det er både nemt og hurtigt.
Gratis levering ved køb over 499,-
Gratis retur og ombytning i alle butikker

• Stürups Plads 1/Stengade, 3000, Helsingør, Denmark

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

All reviews

922 reviews in the last 12 months

Write a review

God oplevelse

15 September 2026

Hej Nina.

Mange tak for den positive anmeldelse 😊

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med os, selvom støvlen ikke var på lager med det samme.

Vi sætter pris på din tålmodighed og er glade for, at leveringen var hurtig.

Rated 4 out of 5 stars

Jeg fik en rigtig god service

10 September 2026

Hej Susanne.

Tak for din flotte anmeldelse 🤩

Det glæder os meget at høre, at du oplevede god service, og at vores medarbejder var professionel og venlig, selvom der var travlt. Vi sætter stor pris på din positive feedback.

Rated 3 out of 5 stars

Ekspedienten virkede sur

Ekspedienten virkede sur.
Leder af butikken.

12 September 2026

Hej Lone.

Vi beklager dybt, at din oplevelse med en af vores medarbejdere ikke levede op til dine forventninger.

Vi tager din feedback alvorligt og vil bruge den til at forbedre vores service.

Rated 5 out of 5 stars

Det var en ualmindelig sød ekspedient…

Det var en ualmindelig sød ekspedient der hjalp os.

5 September 2026

Hej Lykke.

Tusind tak for din dejlige anmeldelse og de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os meget at høre, at du fik en god oplevelse med en sød ekspedient. Vi sætter stor pris på din feedback.

Rated 1 out of 5 stars

Skoringen Helsingør

Skoringen Helsingør. Havde købt sneakers fra Riekers, hvor der efter 3-4 ganges brug, skete brud i "skindet" på den ene sko. Havde forventet en tilgang med tilbud om at få skaden undersøgt hos Riekers, eller evt. tilgodeseddel på et par sko, som nu ikke fremstår som nye.
Blev tilbudt ekstra rabat på 10%!?! Har betalt fuld pris for skoene, 750 kr.
Løsning fra forretningen: tag i mod de 10 % eller klag til Forbrugerklagenævnet. Det kan jeg så ikke - varen skal have kostet mindst 790 kr.

31 August 2026
Unprompted review

Hej Lisbeth.

Vi beklager den uheldige oplevelse, du har haft med dine sneakers. Vi forstår din frustration over, at skoene ikke lever op til dine forventninger efter så kort tids brug.

Vi tager din feedback alvorligt og vil bruge den til at evaluere vores procedurer for reklamationsbehandling.

Vi vil gerne bede dig om at kontakte vores kundeservice på kundeservice@skoringen.dk så vi kan hjælpe dig videre i denne sag.

Hej Jonna.

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊

Det glæder os meget at høre, at du oplevede en venlig og hjælpsom service. Vi sætter stor pris på din feedback.

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk hjælp til at finde sko til…

26 August 2026

Hej Sussi.

Tusind tak for din skønne anmeldelse ❤️

Hvor er det dejligt at høre, at du fik så god hjælp og tid til at finde de helt rigtige sko til dine fødder – og endda endte med to par 😊 Vi håber, du bliver rigtig glad for dem begge.

Tak for de søde ord, og på gensyn.

Rated 5 out of 5 stars

Høflig og meget imødekommende…

Høflig og meget imødekommende personale. Dejlig betjening.

22 August 2026

Hej Rita.

Tusind tak for de fine ord 😊

Det glæder os meget at høre, at du oplevede vores personale som høfligt og imødekommende.

Tak for din anmeldelse – vi glæder os til at se dig igen ❤️

Super betjening

23 August 2026

Hej Doris.

Tusind tak 😊

Det er skønt at høre, at du var tilfreds med betjeningen. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen ✨

Tilfredshed

En på alle måder super betjening

Inge-Lise, Helsingør

20 August 2026

Hej Inge-Lise,

Tusind tak for de fine ord. Det glæder os, at du havde en rigtig god oplevelse med betjeningen hos os ✨

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen!

Rated 4 out of 5 stars

Søde piger med god betjening

God priser og God betjening

18 August 2026

Hej Nasrin,

Tak for den hyggelige tilbagemelding 😊

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både priserne og betjeningen hos os 🛍️

Vi håber at se dig igen snart!

Rated 5 out of 5 stars

En forretning der sætter faglighed højere end penge

Skoringen Helsingør har demonstreret at de sætter faglighed højere end penge. Grundig information i relation til min problemstilling inkluderede anbefaling af specialsko som forretningen ikke selv solgte.

9 June 2026
Unprompted review

Hej Torben,

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🤩

Det glæder os meget at høre, at du har haft en så positiv oplevelse i Skoringen Helsingør. Vi sætter stor pris på, at du fremhæver medarbejdernes faglighed og grundige rådgivning.

Det er netop den type service, vi ønsker at give vores kunder – hvor fokus er på at finde den bedste løsning, også når det indebærer at anbefale produkter, som vi ikke selv forhandler.

Vi giver meget gerne din ros videre til teamet i Helsingør, som uden tvivl vil blive glade for at høre, at deres indsats er blevet værdsat.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god service med hjælp til at få…

Rigtig god service med hjælp til at få indlæg lagt i skoen.

30 May 2026

Hej Anne,

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det glæder os meget at høre, at du har fået rigtig god service og hjælp til at få lagt indlæg i skoen. Det er vigtigt for os, at vores kunder får den rette vejledning og hjælp, så skoene passer bedst muligt til deres behov.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Rated 5 out of 5 stars

God betjening og dejligt at handle i en…

God betjening og dejligt at handle i en fysisk butik.

11 May 2026

Hej Elisabeth,

Tusind tak for din anmeldelse og for de 5 stjerner 🌟

Det glæder os meget at høre, at du oplevede god betjening, og at du værdsætter oplevelsen ved at handle i en fysisk butik. Det betyder rigtig meget for os 😊

Hurtig og venlig ekspedition

Hurtig og venlig ekspedition

28 July 2025

Hej Ulla,

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du har oplevet en hurtig og venlig ekspedition hos os 🙌

Vi håber at se dig igen snart!

De bedste hilsner

Rated 5 out of 5 stars

Jeg fik hjælp af personalet i butikken…

Jeg fik hjælp af personalet i butikken til at bestille min vare på nettet. Smilende, behjælpelig og imødekommende personale

9 November 2024

Hej Helen,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du fik god hjælp af vores personale til at bestille din vare. Det betyder meget for os at kunne yde en smilende og imødekommende service. 😊

Rated 5 out of 5 stars

God service, imødekommende, smilende, man følte sig velkommen.

25 April 2024

Hej Brita,

Tusind tak for de rosende ord! Vi er så glade for at høre, du er tilfreds med dit besøg 💚

Ecco track 25.

Skoen over alle sko havde de i min størrelse her, Ecco Track 25, 25års jubilæumsmodel af denne fantastiske vandresko som jeg går 15-20km i næsten hver dag, jeg slider to par op om året, men det er det hele værd for pasform, kvalitet og materiale er bare lækkert 👌Og så skønt at Skoringen i Helsingør har min sko som jeg i 25 år har købt og haft mange af, den sko er fantastisk og et solidt dansk mærke som jeg er stolt af at bruge, Ecco er bare bedst som vandresko til lange gåture 🙏😊

7 April 2024

Hej Lars,

Tak for din fantastiske tilbagemelding!

Vi er virkelig glade for at høre, at du er så tilfreds med vores Ecco Track 25 sko, og at du har haft så positive oplevelser med dem i så mange år. Det er dejligt at vide, at du sætter pris på kvaliteten, komforten og holdbarheden af disse sko.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen, når der atter er brug for et nyt par sko i garderoben 🤗

Take a closer look