Simplycurl
See what reviewers are saying
Jeg bestilte et krøllejern til mors fødselsdag, det blev leveret indenfor 2 dage. Desværre var det en forkert farve, da mor hellere ville have en anden farve. Så jeg ringede til dem og de sendte et ny... See more
People also looked at
Fusk, svindel og tyveri!!
Jeg bestilte et automatisk krøllejern som jeg glædede mig til at modtage.. Men da der efter en uge ikke var kommet noget, skrev jeg en mail til dem.. Mailen kunne ikke afleveres og jeg prøvede så at ringe til dem, men nummeret eksisterede ikke.. Jeg lavede så en indsigelse til banken og fik derigennem mine penge tilbage.. Krøllejernet er aldrig dukket op og har aldrig hørt noget fra dem.. Det er et fusker firma som man skal holde sig langt fra!!
Fusk!
Jeg købte et Simply Curl automatisk krøllejern d. 22/9-15. Da der var gået 8 hverdage (der blev lovet 1-2 hverdage) uden jeg havde modtaget noget, skrev jeg en mail, som jeg aldrig har fået svar på. Jeg ville gå ind på hjemmesiden igen, men der stod pludselig "simplycurl.dk is currently unavailable." og det gør der stadig her over en måned efter (Det er godt nok længe at have en salgshjemmeside der er gået ned? ;) )
Jeg endte med at lave en indsigelse i banken med en hel masse papirer. I dag har jeg fået en mail om, at pengene går ind på min konto, mens sagen er under behandling.
Jeg vil fraråde ALLE fra at købe herinde. Både udfra min egen oplevelse, men også ud fra de andre anmeldelser herinde.
Snyd og bedrag
Ja så fik jeg også prøvet det.
vi bestilte et krøllejern den 20-9-2015.
Der står 1-2 leverings tid. Har skrevet flere mails til dem uden svar,.
De har enten blokeret mig eller lukket deres deres hjemmeside ned.
øvv øv øv
Egentlig burde de ikke engang have en stjerne, jo måske fordi de så hurtig hævede pengene.
Svindel!!!!
Jeps så hoppede jeg også i med begge ben!! Automatisk krøllejern til 399, det var vidst også for godt til at være sandt!! Pengene trukket med det samme og ingen vare er dukket op!! Hjemmesiden blev lukket meget kort tid efter og er så efterfølgende blevet åbnet igen, men med et andet navn!!! Dette har bagmanden nu gjort med 3 forskellige sider indenfor den sidste måned!!! Svineri!! Hvordan dælen kan han sove om natten velvidende om at han tager penge fra andre og garanteret mange børnefamilier!!! Øv!!
Fup firma
100 fup, tager dine penge men sender ingen vare.
Hold jer væk.
De svare hellere ikke på mails.
Løgn og bedrag.
Jeg vil gøre det kort.
Hold jer langt væk fra dette firma, og fra andre firmaer som bagmanden bag dette har !!!
De fylder dig med løgn, sender bevidst defekte varer. Og man får en masse bla bla bla
FUP FIRMA-HOLD JER LANGT VÆK
Jeg bestilte et krøllejern d. 4/2-2015. Pengene blev trukket samme dag på min konto.
D. 13/2-2015 havde jeg stadig ikke modtaget varen !!! Skrev til dem og fik følgende mail :
Som ejer af Simplycurl.dk er det nu på tide at jeg lige tager sagen i egen hånd. Vi startede i god tro om at det skulle køre på skinner - men vi blev overrumlet, og fik alt for mange ordre af hvad vi kunne holde til. Jeg beklager rigtig meget.. Og håber virkelig i kan forstå min situation - jeg er IKKE ude på at snyde nogen.
Der er over 3000 ordre lagt på vores side, og vi har pt. serviceret over 1500 af dem, er du i den halvdel som intet har fået, så skal du vide at vi kæmper på højtryk. INGEN, og jeg understreger INGEN bliver snydt i denne sag.
Vi har en masse krøllejern på vej fra vores leverandør, og sender dagligt, 100-200 ud, så vær venlig at have tålmodighed. Det er til en hver tid muligt at få sine penge retur, og dette kan ske fra mandag af.
Jeg modtog så et krøllejern, defekt og i forkert farve.
Skrev så til dem IGEN og fik følgende mail :
Kære kunde, vi står desværre i den uheldige situation at vi har modtaget en sending defekte produkter fra vores leverandør. vi beklager meget og beder om at i oplyser jeres konto- og registrengsnummer så vi kan overføre det fulde porto beløb til jer og i kan sende varen retur.
send venligst til adresse: Maltvej 7, 9700 Brønderslev.
Har så efterfølgende skrevet til "FUP FIRMAET" 7 gange. De svarer dog, men med de dårligste undskyldninger !!!!
HOLD JER LANGT VÆK FRA DENNE HJEMMESIDE
Lang leveringstid, OK vare
Bestilte et krøllejern til min datter, og efter halvanden måned dukkede det op her i Grønland. Hvis virksomheden havde mailet til kunderne at leveringen ville blive forsinket, havde de sikkert sluppet for mange dårlige anmeldelser.
Snydt for første gang
Øv øv er blevet snydt. Bestilte den 30/1, pengene blev hævet den 5/2 men her den 20/2 har jeg endnu ikke modtaget noget. Har mailet dem to gange uden at få svar. Har gjort indsigelse til banken, og det er ikke noget problem at få pengene tilbage. Synes bare det er total træls!!
Dem som skriver at de alligevel har fået deres krøllerne efter lang tid...gad vide hvorfor nogen får og andre ikke. Og hvorfor sender man ikke en mail ud til sine kunder om at man har leveringsproblemer??
De skulle slet ingen stjerne have overhovedet!!!!
Snyd snyd snyd!
Har bestilt et krøllejern 02.02.15. Pengene er hævet 05.02.15. Ingen krøllejern endnu og ingen svar på mails.
Banken er kontaktet.
DET ER ET FUP FIRMA
Jeg har ligeledes bestilt et krøllejerne hos dem i slutningen af januar 2015. Modtager en ordrebekræftelse på dette køb.
Den 5.2.2015 trækkes der så de aftalte 438,-
D.D (16.2.2015) har jeg stadig ikke modtaget noget fra dem. De svare ikke hverken på telefon, mail, eller deres chat.
HOLD JER LANGT VÆK FRA DEM
FUP, HOLD DIG LANGT VÆK!!!
Jeg faldt også over annoncen på Facebook, og vurderede at den måtte være reel nok, siden jeg ej heller kunne finde nogle dårlige anmeldelser. Hjemmesiden SimlpyCurl vækkede ikke mistanke hos mig, den ser også reel nok ud.
Mistanken kommer i det øjeblik jeg modtager min ordrebekræftelse, idet der i mailen ikke fremgår et leveringstidspunkt. Jeg skriver til dem, og de svarer, at de har lidt problemer med leverendøren, men at de forventer at kunne levere inden ugen er omme. Denne mail modtager jeg dagen inden, mine penge bliver trukket. Jeg modtager stadig ingen vare, og efterfølgende besvarer SimplyCurl hverken mails eller opkald.
Juhuuuuuuu
Jeg har tidligere skrevet herinde om et ikke modtaget krøllejern fra Simlycurl. Men i går modtog jeg det. Det er dog ikke i sort som bestilt men i pink. Så der er håb for jer andre også :-)
SNYD !!
Har som alle andre ikke modtaget noget, og 438 er forsvundet fra min konto .. Telefonen går på telefonsvarer, og ingen svar på mail..
Til andre: Ring til jeres bank .. Umiddelbart kan de godt trække pengene tilbage, men der kommer til at gå lidt tid :-)
Fup firma-. Hold jer væk fra simplycurl.dk
Dette er et fupfirma. Der er sket noget som jeg aldrig havde troet skulle ske for mig. Jeg er ramt ind i fup firmaet SimplyCurl.dk her på Facebook og bestilte mit krøllejern..hmmm nu viser det sig at det er svindel og bedrag. Har gjort indsigelse til banken så håber at få mine penge tilbage.. Krydser fingre..
Simplycurl=Fup
Jeg har heller ikke modtaget noget!!!! Pengene er trukket, de svarer ikke på mails eller opkald!!!! Fup firma!!!!
Hold jer langt væk fra SimplyCurl.dk!!!!!
Jeg har ligesom de fleste andre på denne side ikke modtaget mit produkt. Jeg har snakket med dem en gang og fået mail tilbage en gang, men hører nu ikke tilbage på mail, og de tager heller ikke deres telefon, selvom jeg ringer flere gange i deres åbningstid. Jeg føler mig simpelthen så snydt.
Jeg vil snakke med banken om at få mine penge tilbage, og så håber jeg virkelig, at de får en sag på halsen. Det er simpelthen FUP uden lige. Hold jer langt væk fra SimplyCurl.dk
FUP???
Idag 19/2 lykkedes det mig at komme igennem på deres telefon og talte med en meget flink Casper :-). Og jeg har dælme også efterfølgende modtaget en mail fra ejeren. De er åbenbart bare et "ordrefirma" der tager imod bestillingerne og sender dem videre til en leverandør. Derfor trækker de pengene når de sender ordren afsted til leverandøren. Der skulle blive sendt en masse afsted i næste uge, men de har haft leveringsproblemer og de beklager meget at de ikke har fået svaret på mail, men det vælter ind med ordre og mails, så de kan ikke følge med 😊. Jeg venter med spænding om jeg modtager mit krøllejern i næste uge
Bestilt 1/2-15
Penge trukket 5/2-15
Vare modtaget: "ikke endnu"
Jeg så deres annonce omkring et krøllejern på Facebook. Syntes det var billigt og valgte at tjekke det nærmere. De reklamere med 5 stjerner på Trustpilot, men kan se de kun har 2 :-(.
Jeg undre mig over at de kun solgte dette ene produkt og at der ikke var nogen adresse på firmaet. Efter at have luftet min undring på Facebook annoncen, var der flere der var enige. Men der kom også 3 forskellige tilbagemeldinger på folk der havde fået deres vare og endda modtaget det originale Babyliss. Så jeg tænkte, jeg prøver sgu. Efter nogle dage uden nogen info fra dem, ringede jeg mellem 12-13, der gik først musik på hvorefter den gik på telefonsvare. Jeg valgte at kontakte dem på Mail og indenfor 1 time fik jeg svar retur fra Sarah Madsen, at de ventede på en forsinket leverance fra deres leverandør, men at de forventede at jeg fik mit krøllejern i denne uge (7). Torsdag kunne jeg se at de havde trukket penge på min konto, det plejer at betyde at varen er sendt, men har stadig intet modtaget :-(. Har skrevet til dem, om de har sendt varen, når nu de har trukket pengene. Men nu svarer de ikke længere.
Jeg fortryder at jeg ikke fulgte min mavefornemmelse, der sagde at det var fup :-(. Må håbe banken kan hjælpe mig med at få mine penge tilbage.
Øv så blev jeg snydt!!!!
Jeg bestilte dette krøllejern d. 30 januar. Har intet modtaget fra dem endnu, har ringet til dem flere gange i deres åbningstid som er fra 12:00 - 13:00 hvor den går direkte på telefonsvare. Har skrevet flere mails vedr. min varer - men intet svar fået.
Det er en svindel hjemmeside, og øv at miste 438 kr. fordi man ikke tjekker efter om det er et pålideligt sted at handle :( Vil nu prøve at ringe til min bank og annullere mit køb men tvivler på jeg kan det. Penegne blev desuden trukket fra min konto 2 dage efter købet!