Siim Båd & Motor A/S Reviews 108

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi har netop kølet en Maxima hos Siim, og har fået en fantastisk service af hhv. Niels og Jacob - De havde tålmodighed og vi gik alt igennem, så vi havde helt ro i maven da vi gik derfra. Vi vil til... See more

Rated 5 out of 5 stars

Danmark flotteste udvalg af motorbåde. Siim.dk er en overskuelig og flot opbygget hjemmeside. Besøgte deres showroom i Them v/ silkeborg i weekenden. Tror de har Danmarks største udvalg af mot... See more

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig professionel, oprigtig og nærværende expertise fik vi gentagne gange af Peter Fris. Vi solgte vores gamle båd og købte i den forbindelse en Flipper DC 650, 200 hk Mercury. Ikke et enest... See more

Rated 5 out of 5 stars

Endte tilfældigvis hos forhandleren på en travl søndag, masser af mennesker som kiggede på både og udstyr. Sælgerne var travlt optaget, - men alligevel formåede de, på elegantvis at servicere alle... See more

Company details

1. Boat Dealer

Written by the company

Med mere end 40 års erfaring og et showroom på over 4.000 m2, er Siim Båd & Motor A/S en af Danmarks ældste og største motorbådsforhandlerer. Udover vores fantastiske showroom har vi også et stort værksted og flere vinteropbevaringshaller. Hos Siim Båd & Motor A/S kan du altid opleve et stort udvalg af nye og brugte både. Vi er dansk importør af bl.a. Nimbus, Aquador, Flipper, Bella, Chaparral og Maxima. Derudover kan vi fremvise Danamrks største udvalg af Quicksilver og Bayliner både. Drømmer du om en nyere brugt båd, så tøv ikke med at kontakte os, vi er specialister i at finde lige din brugte drømmebåd. Vores store Mercury værksted, sætter en ære i at servicerer din Mercury motor og vi passer hver vinter omkring 200 både efter vores kunders individuelle ønsker.

4.8

2-star
1-star

Super go service

Super go service!
Jeg har her i sommer købt en nidelv 24 hos siim båd og motor. Og de leverede en super go service.
Jeg fik svar på alle mine spørgsmål og fik alt den profesionel hjælp til søsætning, jeg havde brug for.

Så går du med drømmen om at købe en båd. Kan jeg 100% anbefale siim båd og motor.

25 August 2021

5 STJERNER herfra !

Har købt 2 både af Siim og altid fået en fantastisk service – før under og efter handlerne. Nyder at komme i deres spændende showroom og se det store udvalg og de er altid klar til en frisk bådsnak.
Er du fiskeinteresseret så tag en snak med Peter Fris – han ved alt om det og er en hyggelig kompetent sælger.
Jeg havde en lille udfordring med min seneste motor men Siim fiksede den med det samme. Selvom der var meget travlt tog værkstedet sig tid til at hjælpe mig og fortælle hvad der var sket.
Mine bedste anbefalinger herfra.

16 August 2021

Utrolig dårlig service

Efter at have gået med et ønske om at købe båd, besluttede Jeg mig for at tage ud til Siim både for at købe en båd, som Jeg havde set på deres hjemmeside.
Jeg kørte ud til deres showroom en lørdag, og gik rundt og kiggede i godt en time, der var mig og 2-3 andre kunder. I den time lykkedes det mig kun at snakke med en sælger i 1 minut, fordi han var mere optaget af sin telefon, end de kunder som var i showroomet.
Sælgeren kunne heller ikke oplyse mig om prisen på båden eller motor, og lå heller ikke inde med brochure eller andet.
Jeg blev skrevet op, og blev lovet at blive kontaktet hurtigst muligt. Efter 3 uger, hvor Jeg selv har ringet tilbage 2 gange, er det endnu ikke lykkes at få de relevante oplysninger og prisen på båden.
Derfor har Jeg nu købt båden hos en anden forhandler i Silkeborg. Hvilket kun tog et par dage, fra besøget i Deres forretning til slutsedlen kom.

Så hvis man som kunde, vil have kompetent rådgivning og seriøs service, så er Siim både og motor A/S IKKE stedet man skal komme!

15 August 2021
Rated 5 out of 5 stars

Kun de bedste anbefalinger herfra

Vi har købt en ny Flipper 520 HT med en Mercury 60 hk motor og en Brenderup trailer hos Siim Både. Utrolig dygtig og kompetent sælger. I alle årene efter har værkstedet været utroligt godt og med et kompetent team. Da Jacob Siim skulle sælge båden grundet min sygdom, var den solgt på 14 dage til en rigtig god pris. Siim Både = et fantastisk at handle. VH Vagn Pedersen, Galten

20 July 2021
Rated 5 out of 5 stars

Stor tilfredshed med Siim Båd og Motor!

Stor tilfredshed med Siim Båd og Motor!
For landkrabber og nybegyndere som os, var det vigtigt at blive taget godt imod og guidet fra start til slut.
Vi brugte en del tid på at sondere markedet rundt om i landet. Da vi nåede til Siim ved Silkeborg følte vi os rådgivet og ”taget i hånden” fra første øjeblik.
Peter gav sig god tid til at vise os forskellige både og tale om fordele og ulemper inden vi besluttede os for den endelige model.

Den forventede leveringstid var sidst i maj, men pga. forsinkelser fra fabrikken, blev leveringen udskudt 14 dage. En forsinkelse som Siim ikke havde nogen indflydelse på. Til gengæld følte vi, at Peter og hans kollegaer gjorde hvad de kunne for at finde løsninger som reducerede forsinkelsen.

Båden er nu blevet leveret af Jan fra Siim. Vi fik en meget professionel levering. Alt aftalt udstyr var med. Jan tog sig tid til at forklare alle detaljer. Han sejlede en lille tur med os og hjalp os med at få båden godt fortøjet på vores plads.
Efterfølgende har Peter fulgt op på om alt er som det skal være pr. telefon.

Vi har kun positivt at sige om Siim som forhandler. De får 5 stjerner + moms fra os.

14 June 2021
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har netop fået leveret min båd fra…

Jeg har netop fået leveret min båd fra Siim.
Der har været fantastik rådgivning og opfølgning gennem hele forløbet - lige fra første besøg til levering af båden. Sjældent har jeg modtaget så kompetent service og viden personale som giver en tryghed ved handlen.
Stort tak for handlen, familien og jeg glæder os til, at nyde den danske sommer på Silkeborgsøerne.

Kan varmt anbefales at smutte en tur forbi Siim, inden dit næste båd køb eller salg.

11 June 2021
Rated 1 out of 5 stars

Utrolig ringe og uduelig service.

Den væreste service jeg noglesinde har oplevet.
Ikke nok med at man ikke få de ting man har købt med til sin båd, og skal vente en hel sæson på det. Så kommer vores båd 2 måneder forsent fordi de ikke er færdig med at lave de ting der skal laves på den.
Der er aftalt tid og sted med dem hvor båden skal leveres, og så kommer de dælme også 2 timer forsenr til deres aftale. De havde sat en deadline til kl. 11-12. Og kommer først kl. 14.

Hold jer langt læk fra det her firma.
Elendigt.

10 June 2021
Rated 5 out of 5 stars

En helt fantastisk service af teamet…

En helt fantastisk service af teamet bag Siim båd og motor og især Jacob Siim. En helt igennem fleksibilitet med afh og lev af båd samt service. Har lige fået ny båd i vandet idag hvor alt spillede fra korrespondence til levering -de allerbedste anbefalinger fra en som også forventer høj service og fleksibilitet men også den viden omkring de forskellige modeller som Siim besidder

28 May 2021

Køb af ny båd

Har lige købt båd af Peter fra Siim Både & Motor, hvor vi fik en rigtig god behandling, rådgivning og vejledning.

Vi fik vores sprit nye båd og motor mm. med hjem samme dag. Hele. procesen tog ca. 1 time.

Kan stærkt anbefales.

23 May 2021
Rated 5 out of 5 stars

3 unge mænd (15 og 16) og jeg (49) fik…

3 unge mænd (15 og 16) og jeg (49) fik i dag lørdag d. 14. maj en fantastisk oplevelse hos Siim Båd & Motor. Det er første gang vi nogensinde har været i en båd butik og vi kender ikke ejer eller medarbejdere!
Drengene har købt en lille båd og manglede reservedele til deres påhængsmotor. Ekspedienten gav drengene (og jeg) en uforglemmelig positiv oplevelse! Sikke en service og vi kommer med 100% tilbage.
Tak for en glad og varm oplevelse.
Bh. Drengene og Henrik

14 May 2021
Rated 1 out of 5 stars

Uhyggelig ringe og sur service..

Uhyggelig ringe service. Allerede når man ringer til dem svarer en sur dame på en måde så man er i tvivl om de i det hele taget vil deres kunder. Når man så efterspørger information og service status på en båd der er købt hos dem for 12mdr siden, bliver man næsten afbrudt og får fortalt at det kan de ikke hjælpe med. Når jeg så i talestrømmen der følger fra medarbejderen, får mulighed for at indskyde at jeg har stelnummer, motornummer og skrog nummer på motor og båd, lyder svaret stadig på en sur doven måde at det kan de virkelig ikke hjælpe med. Svaret jeg så fik i dag hvor jeg ringede for 2. gang for at sige at jeg bare gerne vil vide hvad der blev udført på sidste service på motoren, lyder svaret halv surt og afbrydende at de er holdt op med at ajourføre servicehæfter på Honda motorer tilbage i 2011 og de derfor ikke kan oplyse hvad der faktisk blev udført på en motor og båd som de har solgt nyserviceret for kun 12mdr siden... det er ikke deres rod i processerne eller tydeligt total manglende styr på tingene jeg anfægter men derimod den måde jeg bliver tiltalt på og afbrudt som om jeg faktisk genere dem og bare er til besvær.. det vil jeg simpelthen ikke finde mig i og jeg kan love for at jeg kommer ALDRIG til at handle hos Siim Båd og Motor i Silkeborg... hvilket er ærgreligt for jeg synes faktisk de har mange flotte både..

15 April 2021

Super & hurtig service!

Kørte tilfældigt forbi Siim for at spørge til pris og leveringstid på en ny skrue/propel, 20 min. efter var ny monteret på båden, ovenikøbet til en fair pris.
Super service!

1 April 2021

Jeg opsøgte Siimbåde

Jeg opsøgte Siimbåde, efter at have besøgt flere bådforhandlere.
Det er første gang jeg skal købe båd, og er afhængig af en ærlig, troværdig Vejledning.

Min oplevelse hos Siimbåde var at blive mødt med stor imødekommenhed.
Dertil var det en meget tålmodig sælger, som grundigt præsenterede både, der havde min interesse, og besvarede alle mine mange spørgsmål.
Jeg er af den oplevelse at de hos Siimbåde er oprigtige, & troværdige.
Jeg oplever jeg er klædt på til at vælge båd, jeg skal blot beslutte mig, jeg har 2 favoritter.

Jeg glæder mig til slutte handlen med dette bådfirma.

Vh MS

5 March 2021
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk behandling før og efter salg.

Da jeg bor på Sjælland var Siim ikke mit første valg. Men Siim var skarp på pris, kvalitet af rådgivning og havde både på lager. Behandlingen før og efter salg har været super og de har levet fuldt op til mine forventninger. De får hermed mine varmeste anbefalinger.

11 January 2021

Vild god oplevelse

Vild god oplevelse.
Vi har handlet med Siim Både / Jakob flere gange - god service og engageret.
I forbindelse med en privat handel kom køber direkte fra Siim til os, da Jakob vidste, at vi netop have den båd til salg som køber ønskede sig - og Siim havde ikke en tilsvarende hjemme.
Det er sgu god service !
Vi håber, at vores næste båd kan findes ved Siim til foråret.
VH Kjeld B

11 August 2020
Rated 5 out of 5 stars

Professionelt og imødekommende. TAK!

Som helt ny og ukyndig i sejlerlivet kunne man have bildt mig hvad som helst ind. Og man kunne have solgt mig lige det, man helst ville af med, da jeg i juni 2020 besluttede at følge drømmen om at anskaffe en motorbåd.

Heldigvis landede jeg hos Siim Båd & Motor, som jeg havde fået anbefalet, og jeg skal love for, at jeg blev taget godt imod.
Da jeg ringede helt uvidende og kun havde set billeder på hjemmesiden tog Peter sig tid til via Facetime at vise mig udvalget i den størrelse båd, jeg var interesseret i, mens han forklarede forskelle og fordele.
Da jeg så kom til Silkeborg et par dage senere, var der igen masser af tid til grundig gennemgang og forklaringer. Og jeg endte med at finde præcis den båd der passer til mine behov.

Jeg havde samme supergode oplevelse, da båden blev leveret og Jan havde sat god tid af til at sejle samme med mig, så jeg kunne lære min nye båd at kende.
Han hjalp også med fortøjninger og fik os i det hele taget godt installeret.
Det var en virkelig god start.

Hele vejen igennem har Siim Båd & Motor været imødekommende hver gang jeg havde spørgsmål, og jeg har ikke på et eneste tidspunkt følt, at jeg var overladt til mig selv efter båden var leveret.
Det har været en utrolig god oplevelse at blive bådejer.

Tusind tak!
De bedste hilsner
Sara Blædel

26 July 2020

Professionelle og fantastisk service

Professionelle og fantastisk faglig kompetente. Meget imødekommende og rigtig høj service samt meget hurtig levering af båd. Kan helt klart anbefales og vil købe her igen.

9 July 2020

Take a closer look