Bestilte 2 stk sandwich med ekstra dressing Fik så 2 uden dressing da vi ringede og gjorde opmærksom på problemet var de bare ligeglade de oplyste bare at der var kommet nyt personale Men det er... See more
See what reviewers are saying
Forfærdeligt sted! Bestilte en pastrami sandwich. 3 skiver papir tyndt pålæg,2 skiver agurk, 2 skiver tomat, et halvt salathovede, en teske fuld peberfrugt, tørt brød og harsk mayo. Man kan sku i... See more
Vi har få få minutter i Randers besøgt shoppen og fået den absolut dårligste service vi længe har oplevet.. Man burde som minimum pakke sit sure “jeg vil gerne hjem” ansigt væk og tage sit profess... See more
Dårlig oplevelse! Maden var engang god, men de tider er forbi. Har lige hentet mad, som var forudbestilt og betalt 1,5 time før afhentning. Da vi ankom blev vi mødt af et særdeles ubehøvlet person... See more
Company details
Information provided by various external sources
Alt fra lækkert nybagt flute, hjemmelavede burger, muffins og til forskelige salater.
Borgergade 5, 8900, Randers C
- www.sandwichshoppen.dk
No history of asking for reviews
Like WOW.. 😅
Man burde som minimum pakke sit sure “jeg vil gerne hjem” ansigt væk og tage sit professionelle ansigt på!
Pigeparnet rullede nærmest øjne af min mand, like whaaaat??
Håber de får ansat nogle skønne og serviceminded piger dernede. Vi har ikke smagt maden endnu, men man kan jo ikke sige hun lavede den med kærlighed haha..
Bogø shoppen
Normal er Bogø rigtig rigtig godt. Men den ude i shoppen Skaldborg er helt vild ringe. Vi ventede 30 min på 2 sandwichs, der var 2 kunder foran os. De kom med undskyldning “de skulle lige lave brødet, men nu de i det mindste varme og friskbagt”
Sandwichene var helt vild kolde og tørre, der kommer vi ikk igen.
Ingen smag og genbrugs pomfritter!
Ingen smag og genbrugs pomfritter!
Simpelthen så smagsløst mad. Vi fik 3 burgere og pomfritter - men maden smagte ikke af noget og pomfritterne smagte som havde de været varme før …
Det var sidste gang vi bestiller mad derfra!
Ingen stjerner herfra
mega flot hjemmeside
Sandwich shoppen i Randers
Sandwich shoppen i Randers.
Fuldstændig elendig !
Vi købte 3 flæskestegs sandwich.
Kødet var … ja ved ikke hvad jeg skal kalde det. Det var gummisåler. Tørt og sejt.
Sværene var bløde og gummi, fuldstændig uspiseligt. Alle 3 blev også smidt ud.
Vi skriver selvfølgelig til butikken… ja i stedet for at beklage, giver de leverdøren skyld for kødet, og det vil de selvfølge være OBS på i fremtiden.
Men de behandlede deres kød som de altid gør, fordi kunderne kan lide det på den måde. At kødet kommer i frituren. Skriver tilbage at det er ikke det jeg klager over, men at det var sejt, og ingen svær.
Igen undskyldningerne er der mange af, men ikke nogen med at se indad, og erkende at kødet var noget som har stået i mange timer.
Så det var sidste gang vi handlede her.
Gentagende ærgelig oplevelse
Maden plejer at være rigtig god. I dag bestilte vi som flere gange før Burger. Vi ønskede den ene uden tomat og løg, samt den anden som den er + jalapenos. Da min mand kommer hjem med maden, er det helt forkert. Han kører ned med det, hvor han får stukket to kolde burgere i hånden med ordene, du fik det forkerte med hjem. Han kommer hjem med de kolde burgere, endnu en gang er ordren ikke som den skal være. Utrolig dårlig service ikke at efter tjekke ordren og lave to nye varme burgere.
Vi er utrolig skuffede, da vi faktisk var rigtig glade for maden, men desværre har oplevet flere af disse kedelige oplevelser der fra efterhånden.
Bestilte og betalte i forbindelse med…
Bestilte og betalte i forbindelse med polterabend 15 flutes og 2 trekant sandwich i torsdags til afhentning lørdag middag, samt 2 poser så det kunne være pakket og klart. da det bliver hentet er det pakket i en enkelt pose, og vi går udfra de har vurderet det hele kunne være deri. De 4 kroner for en pose ekstra vil jeg ikke skabe mig over. Men da vi kommer frem og pakker ud mangler vi de 2 trekant sandwich. Vi kontakter jer og i fortæller vi kan komme efter dem eller få pengene retur på mobilepay. vi vælger pengene retur da der ikke lige var afsat tid til at frokosten skulle tage en time ekstra fordi i laver en fejl og 2 gæster måtte undvære frokost.
I får telefonnummer og vil returnere pengene. Dem venter jeg så fortsat på idag, søndag aften.
Hvorfor skal jeg bruge tid på at skrive…
Hvorfor skal jeg bruge tid på at skrive en dårlig anmeldelse, når I ikke gider bruge tid på god service og lytte til kunden........
Tak for det jeg ikke bestilte..... 1 lille flute 20 min
mega god sandwich.
mega god sandwich.
men burgeren holde kræft de var godt små og pris er da for højt til sådan lille burger.
Frikadelle sandwich kan se
Frikadelle ikke er hjemmelavet og de varmer det bare i mikroen ?
ik særligt høflig eller imødekommende ingen siger hej eller siger du må forsætte hav en god dag men møder bare unge piger som er ligeglad med jobbet
Min sandwich SEJLEDE i mayo 🤢 som i…
Min sandwich SEJLEDE i mayo 🤢 som i SEJLEDE i mayo, brødet var fuldstændig vådt af mayo plus de også glemte osten øv øv at bruge så mange penge på en sandwich 😵💫
Gode sandwichs til fornuftige penge
Skuffende oplevelse
Skuffende oplevelse. For det første var betjeningen kritisabel. De ansatte virkede ligeglade og uhøflige, og var mere bekymrede om hvorvidt de havde sat den rigtige musik på og deres private (højlydte) samtaler end at lave sandwichene ordentligt.
De havde nemlig heller ikke helt styr på, hvad der skulle i deres sandwiches og informerede derfor forkert om indholdet. Den ene sandwhich manglede dressing, som var reklameret med på menuen. Den anden manglede pesto, som vi af en medarbejder fik at vide, var en del af sandwichen, men som ikke var reklameret med på skiltet (forkert information).
Ventetiden på bestillingen var også meget høj taget i betragtning af sandwichenes kvalitet, og at der kun var én anden kunde i butikken og fire medarbejdere på arbejde.
Priserne var desuden alt for høje i forhold til kvaliteten af maden. En mellem sandwich koster 58 kr. Deres salami er bare Hammel spegepølse, og brødet var tørt, så selvom man ikke medtager overnævnte mangler, var sandwichene ikke prisen værd.
Latterlig dårlig service!!!
Latterlig dårlig service!!!
Efter at have lavet fejl i min ordre og tabt en sandwich på gulvet for at ventetiden så blev 45 min i stedet for 15 min., vi de så have 4 kr. for en pose til mine 7 sandwiches.
Jeg måtte derudover accepterer at den ene sandwich blev en mellem fremfor en stor, for ikke at vente yderligere.
Det er en ommer i service og tempo !
Der er for lidt fyld i deres sandwich i…
Der er for lidt fyld i deres sandwich i forhold til prisen. 3 stykker roastbeef i en mellem sandwich det er noget tørt noget.
Alt for lang ventetid
Som altid lækker mad, men ALT for lang ventetid . I dag var der total kaos, der stod ca. 20 mennesker udenfor ventede ,mange havde ventet 45 min ekstra på deres mad . Jeg havde bestilt 3 sanwich til afhentning kl.18.20 , fik dem kl.18.55. Det er ikke godt nok, få lavet om i FEKS. Arbejdsgang så man ikke behøver og vente på noget der ikke tager lang tid og lave.Jeg kommer helt sikker igen men der går nok lige noget tid .
God mad - ALT for lange ventetid
God mad til prisen, men organiseringen er elendig! Det er svært at få lov til at bestille, hvis man ikke har bestilt på nettet. Man skal nærmest kalde på personalet. Og herefter er der lang lang ventetid på maden, end man er stillet i udsigt. Måske skal man stoppe for bestillinger, hvis man ikke magter at udføre dem.
Randers' absolut lækreste sandwiches!
Randers' absolut lækreste sandwiches!
Jeg har handlet ved dem flere gange pr måned i mere end 1 år, og de har aldrig skuffet mig på kvalitet og service :-)
Du skal forvente lidt ventetid, selvom du har bestilt i forvejen, da de meget ofte har rygende travlt - og det forstår man godt, når man sætter tænderne i deres lækre mad.
Nuvel - det er en meget populær sandwichbutik - hvorfor der ditto ofte kan være meget travlt - men min oplevelse er, at det travle personale gør alt hvad de kan for at spytte bestillingerne afsted så hurtigt fysikkens love kan tillade det.
Jeg har aldrig oplevet dårlig service - kun smilende personale der strækker sig det der er muligt for at yde god service og imødekomme presset fra de ventende kunder.
.......Og så kan jeg se en anden kunde har beklaget sig over der ikke bliver sagt hej når man kommer ind i butikken - dertil vil jeg svare, at hvordan i alverden skal de have tid til både at hilse på hver eneste kunde der tropper op(butikken er ofte fyldt til randen med folk), og samtidigt få produceret noget god mad til tiden? Det synes jeg bestemt ikke er et rimeligt krav, når man ser hvor travlt der ofte er.....men mange mennesker er meget forkælede og kun optagede af egne behov hertil lands, glemmer at sætte sig i andres sted, desværre...
Dårlig oplevelse
Dårlig oplevelse!
Da vi ankom blev vi mødt af et særdeles ubehøvlet personale, der faktisk ikke gad ekspedere os, hvorfor vi måtte vente yderligere 20 minutter. Først da vi ville annullere ordren, fik de tryllet nogle simple kedelige burgere frem.
Stedet fortjener derfor 0 stjerner og ingen anbefaling herfra.
Byens bedste sandwich, husk at sige hej til kunderne
Kære Sandwichshoppen.
Når I har travlt i butikken, glemmer jeres medarbejdere at anerkende, når der kommer nye kunder i butikken. Det er naturligvis helt ok, at I har travlt og er i gang med at smøre/ pakke jeres ordrer. Har dog oplevet af et par omgange, at stå længe ved disken, hvor flere medarbejderne i farten passeret disken, men ikke én har sagt et simpelt "hej" eller "øjeblik, vi skal snart ekspedere dig".
Den sætning koster ikke så meget , men giver meget til jeres kunder :o)
Jeg anerkender, at I har travlt og vil sige, at I og jeres medarbejdere gør et rigtig godt stykke arbejde!
I har byens bedste og udvalg, og man kan altid regne med at kvaliteten af jeres mad er i top! Vil varmt anbefale et besøg hos jer.
Glædelig jul!
Byens Bedste
Sandwichshoppen har byens bedste burger og sandwich, top kvalitet frisk og lækkert til gode priser. Personalet er altid venlig og imødekommende. Nu min datter har fået gluten allergi, kan vi også få glutenfri sandwich. Helt klart uden sammenligning byens bedste,