Vanavond hadden wij het unieke genoegen om “winnaars” te zijn van de mysterieuze Purello-actie. Spoiler: de enige prijs die we effectief gewonnen hebben, was een masterclass in geduld en l... See more
See what reviewers are saying
Dagelijks gebruiken wij de Ritello. Iedere dag zijn wij overtuigd van deze verrijking in ons leven. Zowel bij het verbeteren van onze luchtkwaliteit in de woning als bij het reinigen van ons huis ,... See more
Ik heb mijn stofzuiger reeds 5 jaar,geweldig toestel,de lucht is merkwaardig zuiverder, heb sinds geen zuurstof tekort in mijn bloed meer gehad en zelfs geen puffer meer gebruikt.helaas kreeg ik d... See more
Lieve vriendelijke jongedame, goede uitleg gekregen en de Ritello gekocht. Sindsdien is ons leven echt veranderd! 's Morgens opstaan met een fris en helder hoofd, onaangename geurtjes zoals de brandge... See more
Replied to 30% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Zeer goede uitleg en demostratie en een…
Zeer goede uitleg en demostratie en een heel vriendelijke man
Presentatie
Heel vriendelijke uitleg gehad over de ´ritello´ Chris heeft alles tot in de puntjes voorgedaan en veel voorbeelden gegeven over het voordeel en het gebruik van de ´ritello´. Een aanrader om hem over de vloer te krijgen.
De uitleg van Tommy was zeer duidelijk…
De uitleg van Tommy was zeer duidelijk en verstaanbaar dus prima gedaan.
Gemotiveerd demonstrante Sophie
Sophie is thuis langsgekomen en heeft een zeer goede en duidelijke demonstratie gegeven. Ze nam echt haar tijd om alle vragen te beantwoorden en zoveel mogelijk uitleg te geven, door haar eigen ervaring met de Ritello.
Het enigste waar ik moeite mee heb, is de prijs. Ik heb nog even tijd nodig om hierover na te denken.
Als je een demo wilt, zeker naar Sophie vragen!
Chris is bij ons langs geweest en we…
Chris is bij ons langs geweest en we hebben een mooie presentatie gehad van de stofzuiger. Ik was onder de indruk van de werking van het product. Hij heeft het alles fantastisch uitgelegd en was zeer vriendelijk en konden wel goed lachen met hem. Ik raad hem zeker aan om eens langs te komen !
Top toestel onze luchtzuiveraar
Ik had een kleine luchtzuiveraar gewonnen op een beurs (deze staat in de slaapkamer) We hebben een super goede uitleg van Tom gekregen over de grotere luchtzuiveraar , we zijn echt super content dat we de investering hebben gedaan! Op 2 uur is onze living zuiverder je merkt dit echt, de geurtjes die je erin kan doen laten ons huisje echt super fris ruiken.
We hebben 3 kids met hooikoorts en allerlei allergieën en dit helpt hun echt ze niezen minder en hebben minder klachten
Wij zijn echt tevreden
Ik had een probleem met mijn…
Ik had een probleem met mijn powerbruch hij deed het niet en tommy kwam terplaatsen en hij werk terug en hij heeft ook nog een groot onderhoud
Gedaan aan mijn Ritello Bedankt voor de goede service
Zeer goede uitleg,en vriendelijk
Tommy deed een zeer uitgebreide uitleg…
Tommy deed een zeer uitgebreide uitleg over het toestel, alle mogelijkheden die je ermee kan doen. We hebben gratis een klein luchtreinigertoestel gekregen en mochten met het Ritello toestel onze matras reinigen. Dank u wel voor de kennismaking met het toestel.
Miranda helpt me steeds goed en geeft…
Miranda helpt me steeds goed en geeft echt wel de nodige informatie door . Ben ergste vreden met haar
Ritello
Tommy is een voorstelling + demonstratie komen geven met het RITELLO-toestel. Ik heb voldoende en duidelijke uitleg gekregen.
Toestel levert echt goede resultaten. Ik ga overwegen om het toestel eventueel aan te schaffen.
Rittelo 5keren binnen geweestvoor…
Rittelo 5keren binnen geweestvoor zelfde probleem powerbrusch viel altijd stil
Stroomkabel kapot gehad nieuwe buizen gekregen.
De laatste 3maanden hebben ze de darm vervangen was gene nieuwe maar een een oude
Garantie voorbij darm terug kapot ik zou die nog nooit meer kopen voor die prijs heb ge dikwijls een.nieuwe stofzuiger diegoed en degelijk werk

Reply from Ritello Belgium
Belle présentation, beau produit
Nous avons recu la visite d’une représente de la société Ritello qui nous fait une démonstration de ce très beau produit.
Très belle présentation et très beau produit.
Merci
Voorstelling Ritello
Sophie is vandaag een voorstelling komen geven. Zeer duidelijke uitleg, goede demonstratie, heel confronterend voor mij....kan zeker hulp gebruiken. Het is zo te zien een geweldig toestel.
Miranda was vanavond langs gekomen en…
Miranda was vanavond langs gekomen en heeft een zeer goede en leuke demo gegeven over het toestel. Zeer leerzaam.
Bezoek vertegenwoordiger Chris Maris.
De heer Chris Maris is bij ons thuis geweest om de Ritello te promoten. Zijn uitleg was helder en duidelijk, gekruid met de nodige humor. Het apparaat is wel degelijk ideaal voor het gehele huis.We hebben het mogen testen en het was inderdaad zeer goed. Het enige minpuntje is de prijs. Misschien ooit...
Zeer uitgebreide en duidelijke uitleg…
Zeer uitgebreide en duidelijke uitleg gekregen over de verschillende producten die men aanbied. Vriendelijk en spontaan gedurende de afspraak.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.