Slechte kwaliteit, retour levert ze geld op
Ze geven super slechte kwaliteit en maken het retour process winstgevend voor hun en extra gecompliceerd.
Riemen besteld maar deze waren nooit aangekomen, fout lag bij de vervoerder.
Na een paar mailtjes toch nieuwe riemen ontvangen.
Deze vond mijn man niet naar wens dus deze terug gestuurd.
Krijg ik geen geld terug omdat ik dus nieuwe riemen heb ontvangen naast de riemen die nooit zijn aangekomen.
Dus nu kan ik fluiten naar de retour kosten en de kosten van de riemen. Duur grapje, bagger bedrijf.
Goed prijskwaliteit verhouding, de riem was van echt leer en op tijd geleverd
Riem besteld in de verkeerde maat, ik heb de riem keurig teruggestuurd met het verzoek om een andere maat te verzenden. Omdat ik na enkele weken nog niets heb ontvangen en er niet op mijn mails wordt gereageerd, vrees ik naar zowel mijn riem als mijn geld te kunnen fluiten.
Inmiddels na veelvuldig mailcontact eindelijk mijn geld terug gekregen. Communicatie is en blijft wel een aandachtspunt voor RiemenZo.
Riem en zo is rotzooi en zo.
Deze bedrijf ( als je dit een bedrijf mag noemen) is een oplichter. NIET KOPEN DUS!!!!
2 Riemen besteld, €70 euro kwijt.
Je kunt telefonisch of per mail deze bedrijf niet bereken.
Er wordt niet gereageerd op mijn mail en ook niet op mijn bericht welke ik via Facebook Messenger heb verzonden
Vandaag de sporttas die ik heb besteld ontvangen. De prijs/kwaliteitsverhouding valt erg tegen. Maar ik durf de tas niet te retourneren omdat ik bang ben dat ik geen geld terug krijg. Dit komt doordat ze niet bereikbaar zijn en omdat ik een aantal slechte reviews lees met soortgelijke problemen.
Snelle bezorging en een mooie kwaliteit leer, niets op aan te merken.
Riem besteld NIKS ontvangen
Het is onmogelijk om met Riemenzo in contact te komen. Op mijn mail word niet gereageerd en de telefoon word niet opgenomen.
Dit is gewoon diefstal! het gaat dan wel om maar 30 euro, maar dan nog. Ik ga ze aanklagen en hoop op deze manier mijn geld terug te krijgen.
Riem besteld, na meer dan een maand zelf een mail gestuurd, kreeg ik het verwijt dat ikzelf zogezegd niet had gereageerd op een mail dat zij zouden hebben gestuurd (alles afgezocht zelfs in de spam niets gevonden) met de melding dat de riem uitverkocht was??? Op dat moment nogmaals de website geraadpleegd en daar staat de riem nog steeds niet uitverkocht is?? Ik heb dan de verkoop verbroken en gevraagd om mijn geld terug te storten. Nogmaals 3 weken later geld terug gekregen.
Sorry Riem en zo maar zo doe je GEEN online zaken!
Wel betaald geen riem ontvangen
Riem besteld en betaald via Ideal. Geen riem ontvangen.
Contact met RiemenZo is gewoon niet mogelijk. Mails worden niet beantwoord en ze zijn ook telefonisch NIET bereikbaar.
Ik vrees dat ik mijn geld kwijt ben zonder riem.
Gevalletje voor het programma kassa.
Op 25-7 bestelling geplaatst,deze ook moeten betalen.
Na een week kreeg ik een mail dat de riem pas na 18-8 leverbaar was.
Met tegenzin toegestemd,op 2-9 mail gestuurd dat ik nog steeds niets ontvangen had.
Volgende dag kreeg ik antwoord en vandaag 4-9 riem ontvangen.
Waardeloze webshop!!!
Eens maar nooit meer.
De gesp was absoluut niet nikkelvrij ,heb de riem aan de buurman gegeven als je een zware nikkelallergie hebt moet je hier niks kopen.
Retoursturen drama
Ondanks dat op de website beloofd wordt dat retourneren geen probleem is wordt op retourverzoeken niet gereageerd. Ook niet na een herinnering...
Uitstekende service, we hadden de riem de volgende dag al in huis. Ga zo door met jullie webshop!
Gr Gerda.
op deze site beweren ze dat alle riemen nikkelvrij zijn, dus bestelde ik daar een riem voor mijn dochter, die een ernstige nikkel-allergie heeft. ik heb van tevoren gemaild met de vraag of echt alle riemen nikkelvrij waren, en volgens hun was dat zeker zo.
mijn dochter deed haar nieuwe riem aan, en binnen de kortste keren zat haar buik vol eczeem, bloed en uitslag, en jeukte verschrikkelijk. niet nikkelvrij dus.
ik heb riem&zo meteen een mail gestuurd, en ze mailden ook netjes terug. ik kon de riem retourneren, en ze zouden bij de leverancier navragen hoe dit kon. de allergie van mijn dochter is zo erg dat ze al een reactie krijgt als in dezelfde mal nikkelhoudende gespen zijn gemaakt.
ik gaf aan dat ik de riem retourneren zo'n gedoe vond, en de riem zelf zou dragen, maar dat ik wel heel graag wilde weten wat de fabrikant te zeggen had.
vervolgens heb ik er nooit meer iets van gehoord.
Bij Riem & zo kan je veel leuke riemen vinden die bovendien vrij snel bezorgd worden en dit alles voor een scherpe prijs.
De bestelling bij deze winkel was naar tevredenheid, riem was in eerste instantie te lang maar die kon ik terugsturen en daarna snel in de juiste maat ontvangen. Verder geen op- of aanmerkingen.
Learn more about other kinds of reviews.