Restaurantpolly Reviews 11

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Venlig betjening men så dårlig mad

Venlig betjening, men det er også det, nok den værste madoplevelse nogensinde vi fik en 3 retters menu forretten bestod af 2 skefulde små stykker halvrå fisk der lå i en sur væske, en mundfuld og jeg var færdig ,hovedretten var en skål halvrå grønkål med små stykker grisekæber og lidt grøntsags stykker, noget misk mask,desserten var en katastrofe, en kage med noget smeltet creme udover,en mundfuld var nok,smagte sært og gammelt, derudover er vinpriserne helt godnat et meget lille glas hvidvin 125 kr med den størrelse får de 7 glas ud af en flaske, havde der hørt brød med kunne man have stillet sulten lidt i det
Portionerne er så små at det er latterligt
Mvh fra en forhenværende restaurantør

9 March 2026

Elendigt.

Kaffen var kold, lang vente tid for at få tilbehøret til brødkurven som udgør 3 halve skiver brød. Spurgte tjeneren til råds om mængderne på de såkaldte sidedishes og fulgte hans anbefalinger. Det skulle vi ikke have gjort - for det var alt for meget til de 3 halve stk. brød - kæmpe madspild og spild af vores penge da vi burde have blevet anbefalet at bestille det halve - vi insisterede at få det med hjem når nu vi havde betalt for al pålægget og osten - det gik de meget modvilligt med til. Meget uhøflig betjening. Kan på ingen måde anbefales :/

26 October 2024

Man bliver ikke mæt..

Ikke umiddelbart ikke et sted jeg behøver at besøge igen, desværre.
Vand på bordet ved ankomst - lækkert og god service tænker man, indtil man skal betale svimlende 190kr.
Lunken betjening og en risotte til 195kr, som var så lille, at jeg hverken blev hel eller halv mæt. Har aldrig fået så lille en hovedret før.
Fancy pansy Polly - but not for me.

12 January 2024
Rated 2 out of 5 stars

Svært dalende kvalitet og serviceniveau

Har været på Polly før, var ganske tilfredse med kvaliteten.
Desværre er den dalet gevaldigt.Serviceniveauet ligeså.
Tartar var toppet med sjasket salatblade med sorte kanter. Brød kunne vi ikke få til tartar, vi kunne købe det.
Egg Benedict var kold, det var spinat og hollandaise også.
Skunmet, mini eller let- mælk kan en diabetiker ikke få.

13 August 2023

MADFORGIFTNING! ADVARSEL.

Min mand, vores to venner og jeg besøgte Restaurant Polly på Gammelkongevej. Tre af os, som havde spist helt samme menu fik mavekramper, kastede op og fik feber 6 timer efter besøget. Da jeg kontaktede Polly morgenen efter fik jeg at vide, at flere var blevet syge og at Sundhedsstyrelsen var blevet kontaktet. At de tog det meget alvorligt! Vi brugte 5000 kr den aften og jeg havde en forventning om, at vi som minimum ville blive kompenseret svarende til madens pris. I min mailkorrespondance med den ansvarlige fra Restauranten annerkendte han ikke, at vi var blevet syge af maden- han skrev at det også kunne være en virus (passer på ingen måde med symptomerne og inkubationstid, men det havde han umiddelbart ikke helt styr på).
Ved vira er inkubationstiden 1-3 dage. Det par vi besøgte Polly restaurant havde vi ikke set vores venner i flere måneder, så hvordan skulle det hænge sammen, at tre af os får helt samme symptomer, på helt samme tid, hvis symptomerne skulle være kommet efter en vira, som først viser sig efter 1-3 dage?
Ved madforgiftning går der typisk 1-6 timer, hvilket passer rigtig fint overens med hvornår vi spiste hos Polly og hvornår symptomerne opstod. Jeg er ikke i tvivl, det må jeg sige.

Jeg syntes, at det er en meget alvorlig situation at man som gæst hos Polly bliver syge af at spise maden og jeg kunne selvfølgelig på ingen måde stille mig tilfreds med det tilbud vi fik på et gavekort på 2000 kr. Men det værste er egentlig, at han ikke annerkendte eller tog ansvar for, at vi helt åbentlyst er blevet syge af at spise på Polly den aften, at han blot anerkendte, at vi havde haft en dårlig oplevelse. VI BLEV MEGET SYGE og jeg vil virkelig anbefale andre ikke at spise her!

Jeg forsøget at kontakte restauranten igen for at sige, at jeg som minimum ønsker penge retur fra maden og at jeg ikke ønsker at spise på deres restauranter i og med, at jeg ikke føler mig tryg- der har været radiostilhed siden.

Der er heldigvis mange andre gode spisesteder i KBH og jeg er flittig bruger af disse.

13 February 2023
Rated 5 out of 5 stars

Lækker mad og god betjening

Super lækker mad og god betjening. Kan anbefale pasta med jomfuhummer, stratiacella med grillet brød og desert en slags arme riddere med bær og vaniljeis. Dejligt besøg.

8 January 2023
Rated 5 out of 5 stars

Virkeligt god mad

Vi har i dag fået takeaway fra Polly og var alle tre enige om, at maden var virkelig god. Vi er madnørder, går ofte ud og vil nok blive betegnet som kvalitetsbevidste. Rørt tatar, vol-au-vent med svinekæber og citron-marengstærte. Alle tre retter smagte virkelig dejligt og til en meget rimelig pris. Absolut en gentagelse værd.

13 March 2021

Alt for dyr vin.

Vi var på restaurant Polly sidste år 16/11.Vi fik en ok menu , som var ok til prisen. Bestilte en vinmenu på tre glas vin til maden . Den kostede kr. 300,- pr næse. Vi fik tre bundskjulere vin hver , latterlig lidt i glassene. Burde have protesteret da men der var travlt og den engelsktalende serveringspige havde meget travlt.Deter bare ikke i orden. Der sad nogle i baren som drak vin de havde købt pr glas og der var rigeligt hældt op.Føler mig snydt.

4 March 2021
Rated 1 out of 5 stars

Tåbelig betaling for vand!

Vi var et selskab på 5 forbi Restaurent Polly på Ganmel Kongevej d. 7. December 2020 for at fejre min bedre halvdels fødselsdag. Da vi ankom stod der på bordet 4 karafler med vand. Det er jo sådan set også ok god service syntes jeg. En invitation til at tage et glas vand. Hvad vi ikke vidste var, at det var noget man betalte for. Som sagt fin stil at sætte vand frem, men dårlig stil ikke at gøre opmærksom på at det var noget som kostede ekstra. Jeg er med på at det står på menukortet. Men en åben gratis invitation vil mange jo opfatte det som. Det er jeg helt sikke på. Vi købte en (ikke den billigste) vin til maden + en øl og en sodavand.
Ærgerligt at et ok hyggeligt besøg bliver ødelagt af en tåbelig vand detalje. Vand bør være gratis når man køber vin, øl eller vand til maden PUNKTUM. Den er bare ikke længere!!!..Vi kommer der jo så bare ikke mere!!...
1 stjerne herfra.

29 December 2020