See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Vi bestilte to 5-retters menuer via Early Bird 330 kr/menu Kort sagt: Det var alt alt for små portioner. Vi måtte bede om en hovedret mere - men gik vildt sultne derfra. 4 ud af 5 retter var ikke meg... See more

Company details

1. Restaurant

Information provided by various external sources

Nordisk restaurant beliggende i hjertet af København.

3.5

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Vi var til at fejre bryllupsdag i går…

Vi var til at fejre bryllupsdag i går aftes. Vi bad de 9 retter og de var en bedre end den anden. Og det var mad nok til at man blev mæt. Servicen var også perfekt. Med en god balance mellem at hvornår de skulle komme til bordet og hvornår de skulle lade være.
En stor fornøjelse!!

30 September 2022
Rated 1 out of 5 stars

Kæmpe skuffelse

Anden blev serveret i en kæmpe klump, der gjorde den sej og næsten umulig at tygge. Deres rødvin starter fra kr. 475 pr flaske, for vine der på ingen måder lever op til det uhørt høje prisniveau. Flinke unge tjenere, men de vidste ikke meget om hverken mad eller vin. Kommer helt sikkert ikke igen!!!

22 December 2021
Rated 1 out of 5 stars

Øv øv øv

Havde glædet os til en hyggelig aften i byen.
Torsken var rå.
Anden var så sej at den var uspiselig.
Venlig betjening der gav os vinen gratis hvis vi bare ville springe desserten over og forlade stedet.

30 October 2021

Husk at spise hjemmefra

Vi bestilte to 5-retters menuer via Early Bird 330 kr/menu
Kort sagt: Det var alt alt for små portioner. Vi måtte bede om en hovedret mere - men gik vildt sultne derfra. 4 ud af 5 retter var ikke meget større end det kunne rummes i en spiseske. Med betaling for ekstra hovedret, 2 glas vin, 1 øl og danskvand måtte vi slippe yderligere 575kr. Maden smagte dejligt - derfor to stjerner. Men knap 1200 kr for to personer der gik direkte hjem og tømte køleskabet vil vi aldrig anbefale denne restaurant til andre.

17 September 2021

Vi blev langtfra mætte!

Fredag aften skulle vi 3 kvinder ud at spise, og havde valgt restauranten samme morgen via Earlybird, hvor man betaler med det samme, og får en "god pris"
Det er normalt en god måde for os på, at prøve restauranter som vi ikke kender i forvejen.

Vi valgte en 5 retters menu som med rabat kostede 330 kr.
Vi fik:
*Norsk fiskesvær
*Plukfisk
*Asparges
*Sprød kylling
*Citronmåne
Retterne smagte hver især godt, men var detsværre så små, at man godt kunne tro, at det blot var startere!

Dertil var der hjemmebagt brød til, og det var superlækkert-og reddede os fra at gå alt for sultne fra bords.
Dog var vi langtfra mætte da vi forlod restauranten.

Til maden fik vi danskvand, som kostede 45 kr. pr flaske.
2 af os havde bestilt vin, og da min veninde ønskede hvidvin og jeg ønskede rød, bestilte vi glas.
Men ak, også her var der sparet på herlighederne.
Min veninde fik 2 glas små hvidvin- 1/3 fyldt i de i forvejen meget små glas.
Og jeg selv fik 1/3 fyldt rødvin- som blev skænket i ét af de meget små hvidvinsglas.
Til gengældt kostede hvert glas hvidvin 110 og rødvinen kostede 120.
Vi købte også kaffe til 45 kr /kop, som bevares smagte godt, men det var blot kaffe-uden noget tilbehør på siden.
Jeg købte derudover en cocktail 85 kr, som var ok.

Da vi skulle betale, havde tjeneren lagt 3× fredag/lørdags gebyr á 50 kr på regningen. Hun blev noget fornærmet på os, da vi spurgte ind til hvad det var for. Hun forklarede, at det var der altid på deals.
Vi havde ikke på noget tidspunkt været præsenteret for dette gebyr. Og det viste sig også, at det var en fejl, hvorefter vi fik de 150 kr. retur.

Alt i alt var denne restaurant oplevelse detsværre en stor skuffelse.
Til de priser, bør man som minimum gå mætte fra bordet.

Vi er trods alt bare 3 små kvinder og ikke 3 store mænd!

Derudover bør man have skænket vin, så det fylder halvdelen af glasset.
På trods af den ellers veltilberedte mad, kan jeg/(vi) på ovenstående baggrund ikke anbefale restauranten.

13 June 2021
Rated 5 out of 5 stars

Lækkert sted - vi kommer igen.

Maden var fremragende, spændende og med excellente smagssammensætninger.
Dejlig atmosfære. Både kokkene, som serverede nogle af retterne og værtens viden omkring maden, var en fornøjelse at lytte til. Vi følte os set, hørt og meget velkomne. Skønt sted!

5 September 2020

Vi havde en deal

Vi havde en deal - og købte vin menu ved siden af til 2 x 479 kr. Glassene var noget fedtede, ikke meget vin for pengene. Vi havde fået mere ud af at købe 2 hele flasker vin!
Maden var ok, men vi har oplevet mere spændende mad til samme pris. Selv vandet tog de penge for, hvilket efter min mening ikke er okay, når man køber vinmenu til den pris.
Alt i alt en kedelig oplevelse for 800 kr pr person.

15 August 2020

Fuldstændigt fremragende

Fuldstændigt fremragende - intet mindre end verdensklasse. Maden er udsøgt, eksperimenterende og delikat. Det samme er udvalget af glimrende økologiske vine. De formår også at servere virkelig gode cocktails og så er betjeningen helt i top - både underholdende og charmerende - Faktisk ville jeg gerne give en stjerne ekstra alene for betjeningen.

5 August 2020
Rated 3 out of 5 stars

Skuffende oplevelse - især vinmenu. Samlet indtryk 2 1/2 stjerne.

Skuffende oplevelse - især vinmenu. Samlet indtryk snarere 2 1/2 stjerne, men vi har rundet op! Købte 7 retters menu på deal og vinmenu til fuld pris. Første 3 "retter" bestod af små snacks. Ok. Dernæst 3 små retter hvoraf hovedretten svinekæbe var hård og kedelig. Desserten var en tynd mælkeis som var ok men ikke specielt interessant. Den største skuffelse var dog en dyr og uinteressant vinmenu som absolut ikke var de 400 kr værd. 4 glas hvoraf rødvinen - en kedelig og hård nærmest rå Sangiovese I.G.T. u.å. Var tæt på udrikkelig. Portvinen til isdessert var en jævn og uinteressant Ruby (butikspris 50-60 kr fl). 2 hvidvine til forretterne var ok men langt fra de 100 kr værd per glas. Selv om vi fik fyldt pænt op i glassene vil vi foretrække kvalitet. Betjeningen var venlig men forekom forvirret og uprofessionel. Kan ikke anbefales. Hvis i har købt deal så vælg hellere øl eller vand til maden.

30 August 2018

Fantastisk oplevelse

Vi købte 7 retter, 3 snacks og fire retter. Det var en fantastisk smagsoplevelse. Alle retter var der kælet om. Fin balance mellem syre og sødme. Vi havde tre personer, der var vegetarer. Dette blev håndteret Super af restauranten på fineste måde. Kød blev erstattet med andre ingredienser uden at retten blev kompromiteret. Super service! Absolut anbefalelsesværdigt 😋👍

24 August 2018

Applaus til Naert!!!

Har nu to gange i løbet af 2017 besøgt Naert. Kendte intet til det norske køkken ud over myseost, som jeg ikke var fan af. Er efter desserter på Naert omvendt til fan. Kombinationen af kærnemælksis, banankage og myseost gav en overraskende fest i ganen. Og efter det var jeg frisk på flere ukendte kombinationer. Til det kommer en veltilpasset vinmenu og en yderst behagelig, kompetent betjening. Til tider endda på norsk - hvilket kun øger autenciteten.

25 December 2017

Is this your company?