Nadat ik op diverse websites had gekeken wat de prijzen zijn van een Duitse milieusticker kwam Reisklaar als goedkoopste uit de bus. Waar je overal ver boven de 10 euro uitkomt betaal je hier slechts... See more
Company replied
Had een milieusticker nodig voor Duitsland.Reisklaar heeft een nette prijs en makkelijk om te bestellen en af te rekenen.Als we nog eens iets nodig hebben wat zij in het assortiment hebben zal ik zeke... See more
Company replied
Een milieusticker besteld bij Reisklaar, deze werd dezelfde dag nog verzonden. Een week later nog steeds niet binnen. Uit coulance is netjes een nieuwe toegestuurd. Een dag later kwam de 1e sticker... See more
Company replied
Op vrijdag een milieusticker besteld. Er staat bij dat je de sticker tussen 1 en 3 werkdagen kunt verwachten, uiterlijk op dinsdag. Op de woensdag nog geen milieusticker ontvangen. Klantenservice gem... See more
Company replied
Bij Reisklaar.nl bestel je eenvoudig producten voor een zorgeloze autoreis binnen Europa, met een focus op milieustickers voor Frankrijk en milieustickers voor Duitsland. Daarnaast delen we waardevolle informatie en reistips voor een goed voorbereide reis door Europa, zodat je altijd goed voorbereid op reis kunt gaan.
Netherlands
Replied to 80% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Reply from Reisklaar
De stikker besteld volgende dag al voor elkaar. Prima geregeld.

Reply from Reisklaar
Makkelijk bestellen, goedkoper dan bij Duitse tussenpersonen, snelle bezorging

Reply from Reisklaar
Goede prijs. Snelle levering. Makkelijk proces.

Reply from Reisklaar
Zeer snel geleverd en qua prijs nog beter als ik deze bij de TUV Nord zou hebben gekocht in Duitsland.

Reply from Reisklaar
Het duurde even voordat we de sticker hadden ontvangen. Gelukkig was deze precies op tijd voor vertrek toch nog binnen gekomen.

Reply from Reisklaar
Goede site snel te vinden, snel besteld en de volgende dag binnen. Ook de prijs was netjes voor mijn duitse parkeer sticker.

Reply from Reisklaar
Alleen per email een afbeelding ontvangen. De sticker per post nooit mogen ontvangen.
Reisklaar heeft er na mijn melding alsnog voor gezorgd dat het in orde kwam.

Reply from Reisklaar
Aanvraag was snel geregeld en binnen een week had ik het vignet al binnen. Top!

Reply from Reisklaar
Lekker makkelijk en snel thuis, binnenkort nog een bestelling plaatsen

Reply from Reisklaar
Duidelijk snel geleverd en voor een goede prijs

Reply from Reisklaar
Makkelijk te bestellen. Duidelijke informatie en snel geleverd.

Reply from Reisklaar
Gewoon optijd en vlgs afspraak geregeld

Reply from Reisklaar
Learn more about other kinds of reviews.