En bid af Thailand i hjertet af København – Ranees leverer!
Hvis du leder efter autentisk, smagfuld thailandsk mad i København, så behøver du ikke lede længere end til Ranees Restaurant. Jeg har spist på mange thairestauranter, men Ranees skiller sig virkelig ud som en absolut favorit og er uden tvivl byens bedste bud på en ægte thailandsk madoplevelse.
Fra det øjeblik du træder ind, mærker du den varme, venlige atmosfære. Servicen er altid i top, og personalet formår at skabe en afslappet og indbydende stemning, der fuldender måltidet. Men lad os tale om maden – for det er her Ranees for alvor skinner igennem. Hver ret er lavet med friske kvalitetsråvarer og tilberedt til perfektion, hvilket resulterer i en eksplosion af smag, der transporterer dig direkte til Thailand.
Jeg har et par personlige anbefalinger, som du simpelthen MÅ prøve. Deres Xapana hot wings er uden sammenligning de bedste, jeg nogensinde har smagt – sprøde, krydrede og fuldstændig vanedannende. Og glem ikke at bestille deres Nam Tok; det er en ret, der virkelig viser Ranees' kulinariske ekspertise.
Ranees er ikke bare en restaurant; det er en kulinarisk rejse. Jeg kan give dem de varmeste anbefalinger og fem stjerner hele vejen rundt. Du vil ikke blive skuffet!