Slordig werken hebben bij ons een…
Slordig werken hebben bij ons een opdracht uitgevoerd , heb via ander bedrijf die hetzelfde doen gevraagd wat het mag kosten.
Wat blijkt €5.000 teveel betaald.
Mij zijn ze kwijt als klant voel me opgelicht
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Wat blijkt €5.000 teveel betaald.
Mij zijn ze kwijt als klant voel me opgelicht
Sinds 9 maanden kan ik geen of weinig stroom van mijn zonnepanelen gebruiken. De panelen werken gewoon niet. Ralectro doet hier niks aan ondanks “goud onderhoudcontract” en garantie. Sinds de laatste installatie van 2 accus en een backup-unit 9 maanden geleden loopt hier niks meer. Communicatie met dit bedrijf isniet mogelijk. Ik ga naar de rechrbank. Ik heb mijn strop vol van deze lui.
NIET CONTACTEREN!!!!!
Ralectro heeft afgelopen week een nieuwe omvormer geplaatst zoals afgesproken. Deze is netjes geplaatst. Gelukkig kunnen we nu nog gebruik maken van wat laatste zonuren.
————————————————
Door Ralectro contact opgenomen met ons en zij beloven alles op alles te zetten om met voorrang een nieuwe omvormer te krijgen zodat ze die volgende week direct kunnen omruilen. Gelukkig dat het opgelost gaat worden en vind dan ook dat ze 4 sterren verdienen, mogelijk na volgende week 5 sterren want verder is het gewoon een betrouwbaar bedrijf met goed service.
———————————————-
2 jaar geleden zonnepanelen laten plaatsen door Ralectro in Roggel (Limburg). Het bedrijf stond goed aangeschreven dachten wij. Over het plaatsen niets op aan te merken maar de service achteraf is om te huilen.
De omvormer bleek via SolarEdge te zijn geleverd maar wij hebben gekocht bij Ralectro. Hier hebben wij 12 jaar garantie op. Na 2 jaar, nu afgelopen augustus, blijkt dat wij al weken geen opbrengst meer hadden. Meerdere keren contact opgenomen met Ralectro. Bleek dat de omvormer defect was. Hadden ze gezien op afstand. Wij kregen te horen dat zij het door hadden gegeven aan SolarEdge en wij maar gewoon moesten wachten. De weken opbrengst wat wij nu mislopen was gewoon pech die waren wij kwijt. We zijn inmiddels 4 weken verder nog steeds niet gehoord echt schandalig zeer slechte service.