NuKoel Reviews

TrustScore 3 out of 5

3.2

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

We kregen van uw vertegenwoordiger goed en oprecht advies. Tijdens de intake voor een Airco kreeg ik goede uitleg en adviezen voor mijn situatie. Uw twee medewerkers kwamen op tijd en maakten zich be... See more

Rated 1 out of 5 stars

Verkoper had een mooi verhaal met een zeer uitgebreide berekening. Op zich erg professioneel. Daar hing wel een hoog prijskaartje aan. Andere installateurs waren voor de levering en installatie van de... See more

Rated 5 out of 5 stars

De adviseur had een duidelijk verhaal met powerpoint, maar daar werd op tempo van kennis door heen gegaan. Adviseur was zeer vriendelijk. Ze konden snel leveren, binnen 3 weken na gesprek en dat me... See more

Company details

1. Air Conditioning System Supplier
  2. Air Conditioning Contractor

Written by the company

"NUKOEL maakt het Nederlandse binnenklimaat cooler en warmer. Thuis, op kantoor en in de winkel. Met hoogwaardige split- en multi split aircoconcepten die je kunt kopen, maar ook groen kunt financieren! Altijd met topservice."

Contact info

Average

TrustScore 3 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

4 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Nadat we een negatieve ervaring hadden…

Nadat we een negatieve ervaring hadden bij een ander bedrijf waren we in eerste instantie best huiverig maar we zijn dik tevreden. Het was erg fijn dat de airco al snel geplaatst konden worden. Deze hoor je bijna niet en we zijn dus dik tevreden.

14 November 2024

Deskundig en heel vriendelijk

Nette heren, rustig en zeer netjes werken,alles keurig achtergelaten heel vakkundig zeer tevreden een echte aanrader, maar ook erg tevreden over de de airco mooi afgewerkt doet het goed en past mooi in de woonkamer

28 November 2024

Airco

Goed gesprek met de verkoper, goede uitleg. Min punt is dat eigenlijk ter plekke moet beslissen voor de korting. Zeer snelle levering en montage. Omdat we een extra elektra groep hebben laten installeren is er ook een elektromonteur bij gekomen naast de eigen monteurs en deze werkende goed samen. Later nog telefonisch contact gehad of alles goed was gegaan.

22 November 2024

Vakwerk is goed werk !

Vakkundige en rustige monteurs hebben de airco keurig geplaatst. Voor de plaatsing van een benodigde aardlekschakelaar hebben zij hun "baas" ingeschakeld.
Na afloop zag alles er weer "spik-en-span"uit.
Ook de telefonische navraag ( de week erna) of alles naar wens was geeft de kwaliweit van het bedrijf aan.

18 November 2024
Rated 1 out of 5 stars

Dure aankoop airco en slechte voorlichting

Bij de aankoop van de airco heeft de vertegenwoordiger beweerd dat onze grote woonkamer in de winter op 20 graden zou krijgen. Nee dus. De aanschafprijs bleek veel te hoog. Bijna het dubbele van andere aanbieders. Wij hebben toch de airco gekocht, want dan zou de installatie (€795) gratis zijn als we direct zouden beslissen. De installatie heeft slechts een halve dag geduurd!
Ons werd sterk aangeraden om een onderhoudscontract bij nukoel af te sluiten. Kosten "slechts €3,75" per week. De airco is tot nu toe twee keer nagekeken. Dit duurde precies een half uur per keer. Dat betekent dat de onderhoudsbeurt ca. €320 per uur koste.
Bovendien bleek het onderhoudscontract voor vijf (!) jaar te gelden. Dat is bij het afsluiten totaal niet ter sprake gekomen. Maar we zitten daar wel aan vast.
De airco werkt verder naar behoren gelukkig. Maar is wel een heel erg dure aankoop geweest.
Toen ik het onderhoudscontract wilde annuleren, werd er op gewezen dat ik daar voor getekend had en niet van plan waren om dat te veranderen.
Ik kan dit bedrijf dus niet aanraden om mee in zee te gaan.

25 November 2023

Vriendelijk en vakkundig

Zeer klantvriendelijk met een prettig contact. Een goede en heldere uitleg. Afspraken vlot geregeld. Het werk is heel netjes en goed uitgevoerd door vakkundig en zeer vriendelijke installateurs.

24 October 2024
Rated 5 out of 5 stars

Erg blij met het resultaat

Erg blij met het resultaat. Goed advies van de verkoper. Makkelijk om afspraak in te plannen. Installateurs werkten erg netjes en gaven advies om leidingen toch via andere route te installeren.

15 October 2024
Rated 5 out of 5 stars

We zijn goed geholpen een nette…

We zijn goed geholpen een nette adviseur over de vloer geweest en alles vakkundig opgemeten en berekend. De airco kon snel worden gehangen en ook de monteurs waren heel netjes en vriendelijk. Het beetje vuil dag ze hadden gemaakt werd ook nog opgestofzuigd voordat ze weggingen.

9 October 2024
Rated 5 out of 5 stars

Duidelijke en goed nagekomen afspraken.

Ik heb voor nu koel gekozen, in eerste aanleg omdat zij volledig gecertificeerd zijn. Niet alleen voor de gassen maar ook voor de brl 100. Zij kunnen ook bij onderhoud het gehele traject verzorgen. Dat is een bonus ten opzichte van de niet volledig gecertificeerde installateurs.
Verder een bijzonder compliment naar hun installateurs, Sjoerd en Thomas. Keurig nette (jonge) vaklui, die hun werk verstaan. Ze werken netjes, maken alles schoon en ruimen ook alles weer op.

18 October 2024

Aanbod outside the box.

Ik was op zoek naar een airco om in de zomer mee te kunnen koelen en in de winter te kunnen verwarmen. Had de uitvraag gedaan en was verrast hoeveel bedrijven erop reageerden.
In eerste instantie was ik op zoek naar een Daikin, maar stond open voor andere types. Vrijwel alle installatiebedrijven wisten welk capaciteit de installatie moest hebben en kwamen zelfs met alternatieven om de buitenunit op de dakkapel te plaatsen.
Vanuit Nukoel werd ik geholpen door Richard Hoets. Hij was de enige die een capaciteitsberekening maakte. Hij adviseerde mij om de unit niet in de achtertuin te plaatsen, maar de voortuin. Een alternatief waar niemand nog aan gedacht had en gebleken is de beste optie. Hij bood een LG installatie aan en kon dat goed onderbouwen. De buitenunit staat in de voortuin, waar ik het minst gebruik van maak en is met een ombouw weggewerkt.
De uitvoering ging prima. Twee mannen die het werk al jaren samen doen. Ze zijn goed op elkaar ingespeeld. Ben heel tevreden met het complete traject van Nukoel.

7 October 2024

Installatie Airco

Wij hadden speciale wensen betreft het aansluiten, specifiek het leidingverloop tussen de buitenunit en de twee binnenunits. En hier is heel goed in meegedacht door de monteurs. Al met al een top installatie.

30 September 2024
Rated 2 out of 5 stars

Goede verkoper, helaas na lange tijd geen opvolging.

We hadden een fijne verkoper op bezoek. Omdat we een bijzondere situatie hebben is er ook nog een techneut langs geweest. Die gaf aan dat hij e.e.a. op een rij zou zetten maar dat ze geen garanties kunnen geven. Omdat het een bijzondere situatie is zijn wij bereid om dat risico te nemen.
helaas durfde men het toch niet aan en werd dit pas na een aantal maanden teruggekoppeld. Dat had sneller gemoeten.

9 October 2024

The Trustpilot Experience