See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Rated 3 out of 5 stars

Har fått levert plisse og screens av Norsol i Bergen. Opplevde rask og god service av personen som tok mål og gav pristilbud. Tok imidlertid lang tid før alt ble montert, og det var litt styr med kom... See more

Rated 5 out of 5 stars

Veldig god service hos Norsol når jeg skulle ha solskjerming på hytta i Stryn. Norsol representanten kom og holdt et lite foredrag om de forskjellige solskjermene og hva han anbefalte for meg.... See more

Company details

1. Awning Supplier

Written by the company

I over 40 år har vi utviklet, testet og produsert solskjerming og gardiner på Tingvoll for norske forhold med bærekraftighet i fokus.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Dårlig service

Bestilte solskjerming til hele huset. Ettappevis. For dette koster noen kroner. Og da forventer man som forbruker service. Den er direkte dårlig! Lang leveringstid. Selger fraskriver seg ansvar straks bestilling er gjort. Tilnærmet umulig å nå frem på telefon. Epost besvares ikke.
Styr unna!

6 January 2026

1,5 år uten fungerende produkt eller pengene tilbake

Vi bestilte utvendig solskjerming via en underleverandør av Norsol. Dessverre opplevde vi store problemer med både produkt og oppfølging. Avtaler ble ikke fulgt, kommunikasjonen var krevende, og saken trakk ut i over 1,5 år uten løsning.

Underleverandøren fremstod ved salg som ansatt i Norsol, noe som i ettertid viste seg ikke å stemme og gjorde ansvarsforholdene uklare.

Til slutt måtte vi heve kjøpet og kreve pengene tilbake. Tilbakebetaling skjedde først etter betydelig oppfølging og varsling om juridisk prosess. Norsol bidro noe i sluttfasen, men tok ellers i liten grad ansvar. Det fremstår også som at underleverandøren fortsatt får selge deres produkter, til tross for at Norsol er godt kjent med saken og har mottatt all dokumentasjon skriftlig.

Konsekvensen for oss har vært at vi har vært uten både screen og penger i lang tid, og i tillegg måttet kjøpe ny løsning til en høyere pris. Vi taper dermed rundt 10 000 kroner som følge av prisøkning.

25 March 2026

Zip screen

Våren 2025 var swlgwr fra Norsol her. Vi snakket lenge og vel, og ble enige om besrillingen. Etter montering og når varmen kom, merket jeg lite til temp endring. Det var ingen endring i tenp om jeg hadde zip nede eller oppe. Jeg tok kontakt med selger, som da sa at ville jwg ha det kjøligere måtte jeg ha aircondition. Jeg stilte spørsmål om de kunne være feil montert, eller feilprod. Dette ble blankt avvist av selger og fabeikksjef. Ingen var interessert i å komme å se på det. Da var det pluselig leilighetens beliggenhet og konstruksjon som måtte være årsaken. Jeg ville oppheve kjøpet, da jeg mente produktet
Ikke sto til det reklamen og selger informerte til. Dette ble avvist. Har prøvd mekling med forbrukertilsynet. Det var hwlt ubrukelig. Anbefaler ingen å bruke Norsol. De har ingen evne eller vilje til å følge opp klager. Så det var kr 31.000 ret ut av et varmt vundu. Makan til arrogabse

1 April 2025

Levering og montering 👍

Levering og montering, alt iht avtale.
Er veldig fornøyd med både kvalitet og montering. Norsol kan absolutt anbefales når det gjelder kvalitet og ikke minst pris. JEG ER KJEMPEFORNØYD.👍

9 March 2026
Rated 2 out of 5 stars

Alt virket greit helt til gardinene kom…

Alt virket greit helt til gardinene kom opp. De var både sydd skjeve og etter feil mål. Etter flere runder var også selger enig i at dette ikke holdt mål og de skulle produsere nye gardiner. Tiden gikk og ingenting skjedde. Så sluttet selger plutselig å svare på telefonen. Nå er det ikke svar å få hverken på mail eller telefon. Det har gått over 1 år fra levering av de feilproduserte gardinene

9 January 2026
Rated 3 out of 5 stars

Har fått levert plisse og screens av…

Har fått levert plisse og screens av Norsol i Bergen.
Opplevde rask og god service av personen som tok mål og gav pristilbud. Tok imidlertid lang tid før alt ble montert, og det var litt styr med kommunikasjon med de som skulle montere. De svarte ikke på meldinger og kom ikke til avtalt tid. Fikk inntrykk av at det var mye å gjøre på få personer. Er fornøyd med produktene og montering, men ikke med at det tok så lang tid og at de til tider var vanskelige å få tak i.

21 August 2025
Rated 5 out of 5 stars

Veldig god service hos Norsol når jeg…

Veldig god service hos Norsol når jeg skulle ha solskjerming på hytta i Stryn.

God oppfølging fra fabrikken og selger monterte etter avtale.

Jeg synes nok at det var litt dyrt men fikk ikke noe svar fra Fasadeprodukter og hørte svært lite fra Kjells markiser når jeg tok kontakt.
Der mistet de noen titusener i salg.

11 September 2025

Ingen respons

Ba om skriftlig prisantydning før «gratis» befaring. Men, ingen respons. Fikk utmerket behandling av konkurrent.

10 March 2025

Gardiner og takskinner

Kontaktet Norsol (Røa) i juni for befaring og bestilling av gardiner til soverom og stue. Pga. fellesferie ble det noe lengre ventetid enn det som ble sagt. Men etter 2 måneder ble de montert og hengte opp av en hyggelig montør. Fikk hjelp til fargevalg av stofftyper og det ble et flott resultat. Ikke helt plankekjøring var det fra start til slutt pga. noe misforståelser, men Silje ordnet opp!

12 November 2024
Rated 1 out of 5 stars

Norsol skadet vårt hjem for mange hundre tusen uten å ordne opp!

Vi har hatt kjempedårlig erfaring med Norsol. Bestilte lameller i januar i år, er enda ikke ferdig med jobben.
Montøren valgt å gå opp i stige på ca 5 meters høyde og falt ned på vår kjøkkenøy. Benkeplaten er knekt i to. De har enda ikke tatt ansvar for dette og det ser ut til at vi må ordne dette selv. Benkeplaten er av kjeramikk så dette blir 10-gangern i kostnader for oss, nærmere 200.000 for å ordne opp.
Har vært i kontakt med fabrikksjef og daglig leder om saken uten at dette har gjort det noe bedre.
Hold dere langt unna Norsol!

18 June 2024
Rated 5 out of 5 stars

Meget profesjonell og hyggelig handel…

Meget profesjonell og hyggelig handel med Norisol sin representant Olav Saltbones i Sandefjord. Han informerte godt om produktene i forkant. Gav gode råd om hva jeg trang og hva han mente ikke var nødvendig. Kjøpte en relativ stor markise og opplevelsen med Norisol sin representant i Sandefjord var meget god. Han fulgte opp salget, de produserte og leverte raskt og Saltbobes kom selv og monterte til avtalt tid. Hadde besøk av konkurrerende firma som lovet store rabatter og tilbud. Når alt kom til alt var de ikke hverken billigere og i allefall ikke bedre. Strålende fornøyd med Norisol, både produkt og oppfølging, anbefales.

16 May 2024

Topp solskjerming

God kjøpsopplevelse fra befaring til installasjon! Vi fikk god og rask levering til hust vårt i Sandefjord, dyktig installatør, og viktigst av alt - flotte plisse og lameller!

10 May 2024
Rated 1 out of 5 stars

Dukket aldri opp som avtalt

Dukket aldri opp som avtalt, bruker sms booking som ikke fungerer og tviholder på det. Sa at selger som ikke dukket opp som avtalt skulle ringe, han har aldri ringt tilbake

21 May 2024

Svært godt fornøyd

Jeg bor i Sandefjord og da jeg kjente at jeg ønsket solskjerming til stuen tok jeg kontakt med Norsol lokalt her i byen. Svært godt fornøyd med både service, produktet, og hele prosessen. Olav, installatøren, holdt meg hele tiden underrettet mht produksjon og tidspunkt for installasjon. Jeg kan således virkelig anbefale dette firmaet. Mvh Glenn Ernford Lie

3 May 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look