NEWstairs Reviews

TrustScore 4 out of 5

4.2

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

In mei van dit jaar is een team van twee ervaren werkmannen bij mij thuis het bovenste verdiep van het trappenhuis komen afwerken. Het werd geen simpele klus voor het sympatieke team, want de nie... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Personnel au top, compétence, rapidité et travail bien fait. Au départ escalier en béton dont les marches n'étaient pas homogènes, elles avaient des hauteur variables et présentaient un risque de chut... See more

Rated 5 out of 5 stars

Geen moment spijt van dat ik deze werken heb laten uitvoeren. Heb de trap laten bekleden en inbouwkasten , vestiaire , stockage kasten laten mee instaleren in het zelfde als de trap , nu een m... See more

Rated 3 out of 5 stars

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

10 reviews in the last 12 months

Write a review

Zeer net en goed bedrijf

Zeer net en goed bedrijf
Erg blij met de trap

Zeker een aanrader!!! Kwamen netjes afspraken pluim voor de monteurs

30 January 2025

Beste heer /mevrouw,

hartelijk dank voor deze mooie review. We geven de complimenten zeker door aan onze montagecollega's!

Vriendelijke groet,

Rated 2 out of 5 stars

Slechte ervaring met zowel de kwaliteit als met de service

Ik heb recent een nieuwe trap laten plaatsen door dit bedrijf maar ben helaas enorm teleurgesteld in zowel de kwaliteit als de afhandeling van dit project. Bij de aankoop werd me kwaliteit beloofd bij een (duurdere) eiken trap, waaronder krasvrij hout en nette afwerking. Bij de oplevering was er al sprake van diepe groeven en beschadigd hout. Daarnaast was de afwerking erg slordig en waren delen die niet volledig afgewerkt waren, hoewel dit wel afgesproken was.

De trap zou in 1 à 2 dagen klaar moeten zijn maar het project duurde uiteindelijk veel langer. Het bedrijf kwam minstens vijf keer, verspreid over enkele weken en ik moest zelf telkens zelf contact opnemen om te vragen wanneer ze terug zouden komen. De planning werd slecht gecommuniceerd en ik werd telkens in het ongewisse gelaten.

Na mijn negatieve ervaring heb ik hier een recensie geschreven, waarop het bedrijf contact met mij opnam en beloofde de gebreken te herstellen, mits ik mijn recensie zou verwijderen. Ik ging akkoord maar de afgesproken herstelafspraak die gisteren zou plaatsvinden, is wederom niet nagekomen. Ik heb niemand gezien of gehoord en mijn pogingen om telefonisch contact op te nemen, zijn genegeerd.

Het is voor mij nu duidelijk dat dit bedrijf niet de juiste keuze was om een mooie, nieuwe trap te laten plaatsen. Het lijkt alsof de trap er al een tijdje staat omwille van de schade aan het hout, dit zou echt niet de bedoeling mogen zijn na zo een dure investering.

De beloofde kwaliteitsherstel zal niet plaatsvinden en hoeven niet meer langs te komen, na maanden hiermee bezig te zijn en me hierin druk te maken rond ik dit graag af en zoek ik andere oplossingen.

28 October 2024

Beste heer/mevrouw,

dank voor uw bericht. Door onverwachte omstandigheden zijn we de gemaakte afspraak inderdaad niet na kunnen komen. Onze excuses daarvoor. We hebben inmiddels contact gehad en geprobeerd een nieuwe afspraak te maken waarbij u heeft aangegeven daarvan af te zien. We komen alsnog graag bij u langs indien u dat wenst. Mochten we nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen we dat graag!

Rated 1 out of 5 stars

Onprofessioneel

Onprofessioneel
Meneer was geweest voor advies gesprek.
Heel onaardig en arogant omdat mijn man was niet geweest,allen ik zelf.
Geen respect.
En nooit offerte gekregen.
Ik vind niet ereg ik zoekt een andere betere bedrijf.
Gr.Anna

21 May 2023

Beste Anne,
Wat vervelend om te horen.
Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw contactgegevens door te geven zodat we dit kunnen opvolgen?
Vriendelijke groet,

Rated 3 out of 5 stars

Jammer beschadiging balustrade, als ook meerprijs voor afwerking latje

De balustrade/leuning had verschillende krassen, 1 grote kras hebben ze kunnen wegwerken door een halve cm van de balustrade te zagen, de rest van de krassen konden ze niets aan doen, kwam door de draaibewegingen van de machine die ze gemaakt heeft.. Spijtig voor een dure, nieuwe trap. Alsook de 170 euro exclusief btw die ik zou moeten bijbetalen om rechts op de trap een latje te laten monteren voor een mooie afwerking te hebben. Uiteindelijk door schrijnwerker laten doen, en voor 50 euro gesteld..

13 October 2023
Rated 5 out of 5 stars

Hebben vandaag de oplevering gehad van…

Hebben vandaag de oplevering gehad van onze trap, geplaatst door Newstairs.
Wij zijn uitermate tevreden over de plaatsing, de vriendelijkheid van de monteurs, de afwerking, kortom over alles. Echte vakmannen zijn het. Bedankt jongens en firma Newstairs. TOP

21 October 2021

The Trustpilot Experience