Kundeservicen er mangelfuld - og man holder sig fra afstand på kunderne!
Move.dk laver danseundervisning, hvor vi har været tilmeldt efter sommerferien. Det er i Hørsholm, København, Vanløse og Hjallerup. Jeg har prøvet Hørsholm, hvor vi har været på det indledende hold fra børn fra 5-7 år, hvor der var undervisning enten mandag, onsdag eller lørdag.
Der er kontortid, dvs. hvor man kan ringe ind til kontoret, og det prøvede jeg i sommerferien og i august måned. Jeg prøvede at ringe i kontortiden 5-10 gange på en måned, men ingen tager telefonen (jeg ringede sidste uge af juli og starten af august og slutningen af august), og der stod ikke på hjemmesiden eller telefonsvaren, at der var ferie eller lignende. Man kommer over på en telefonsvarer.
Endvidere prøvede jeg at sende en mail med spørgsmål, og den har jeg den dag i dag slet ikke fået svar på.
Jeg kom først igennem på telefonen, da jeg ringede med skjult nummer (man skal #51# eller *51* for man trykker nummeret), og så var det pludselig nemmere at komme igennem.
Jeg spurgte specifikt til om man er sikker på, at holdet om onsdagen kl. 16 blev til noget, og det svarede han, at "ork ja, holdene er altid blevet til noget", så man kan roligt betale, og ellers får man pengene igen. Konkret kan vi ikke om mandagen, så man leder efter et dansestudio, som passer med den dag, da der er 3-4 forskellige udbydere i området.
Første gang efter uge 42 fik vi at vide, at den unge lokale undervisere, at hun samme dag havde fået at vide at holdet er nedlagt, og der ikke bliver flere undervisningsgange om onsdagen! Men vi kan begynde på mandagsholdet eller lørdagsholdet. Vi har ikke formidlet den information direkte fra de ansvarlige, hvilket er problematisk, da det så er kunderne, som har "problemet" med, hvad de så gør! Der var 4-5 betalende børn, og vi fik at vide til at starte med, at hvis der er 3 eller mere blev holdet til noget, og vi kiggede alle sammen på hinanden, og vi har alle sammen betalt. Man bliver holdt gidsel, da move.dk vil spare en lønning, og satser på, at vi rykker over på nogle af de andre hold. Det der får mig til at skrive denne anmeldelse er, at jeg talte med en anden kursist, som sagde, at det var typisk, at de gjorde akkurat det samme sidste år, hvor de efter uge-42 slår flere af holdene sammen og spare en times løn til den unge underviser.
Jeg har intet at udsætte danseundervisningen for. Men forretningsmodellen og "kundeservice" er yderst kritisabelt. For det første :
1. Ingen mailadresse til move.dk men kun en forudfyldt postkasse, som jeg ikke fik svar fra.
2. Behandler forældrene dårligt, da de lukker holdet lige efter at man har betalt, og man får det at vide af en 15 årig og ikke direkte for hovedkontoret på mail eller telefon, og man kan ikke sådan lige komme i kontakt med dem.
3. Man kan ikke engang se navn eller kontaktperson på hjemmesiden.
4. Der er afdansningsbal, når sæsonen slutter i februar, og det koster 100 kr. pr. deltagere + evt. dragtleje, men mærkeligt at selvom vores børn går i Hørsholm, skal dette Show foregå i Albertslund, selvom move ikke har nogle studier der. Så igen er denne del heller ikke så oplagt og brugervenligt.
5. Hvis man vil have pengene tilbage for den resterende del af sæsonen skal jeg som kunde gøre noget aktivt, selvom det er dem, som har ændret betingelserne. De har i deres ”forretningsmodel” åbnet flere hold end de har tænkt at gennemføre sæsonen og satser på, at forældrene blot kan ændre hold til en af de andre tidspunkter.
6. Problematisk at ”forretningsmodellen” med at lukke hold efter uge-42 også var der sidste år, og der har man jo så fået indfanget folk, og de vil nok fortsætte, hvis de kan, og så tjener move endnu flere penge, da de får færre udgifter til undervisere. Hende jeg talte med sidste år, ville også sige op sidste år, men så overtalte kontoret til at hun fortsatte…….
27 October 2013
Unprompted review