Mols Bolsjer Reviews 256

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Den flotteste service! Bolcherne sendes få timer efter bestillingen er godkendt - desværre for mig.. Jeg havde nemlig lavet en temmelig træls fejl (jeg havde bestilt konfirmandbolcher til en 50 års... See more

Rated 1 out of 5 stars

Har ellers været super tilfreds med deres produkter indtil en vare ikke dukket op den 3. februar og jeg kontaktet Mols Bolsjer og GLS, de sagde der skulle gå ti dage før de kunne gøre noget, det er de... See more

Rated 5 out of 5 stars

Faldt over hjemmesiden via facebook reklame og måtte bare eje de nedsatte Klarborg dyrebørn. Nemt at bruge hjemmesiden og jeg fik god information om pakken hele vejen indtil jeg modtog den og spm bo... See more

Company details

1. Candy Store
  2. Confectionery
  3. Decoration and Interior Design Store
  4. Food Manufacturer

Written by the company

Håndlavede bolsjer. Besøg os i søkøbstaden Ebeltoft. Kom og smag på super sprøde bolsjer og lav din egen slikkepind eller gå på opdagelse i vores spændende butik. eller på vores store webshop med meget andet end bolsjer.

4.5

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Rated 5 out of 5 stars

Skulle egentlig bare købe bolsjer, men…

Jeg kom ud til fabrikken som ikke havde produktion denne dag som jeg havde håbet, men de ansatte gav sig tid til at give os en fantastisk rundvisning ved de slukkede maskiner, og stor tålmodighed til mine børns mange spørgsmål og nysgerrighed. Spændende historie om en gammel virksomhed, og dejlige gæstfrie mennesker. Bagefter kørte vi ind i butikken i Ebeltoft, hvor vi nød kaffen og kagen i den skønne gårdhave med udsigt over vandet mellem tagene. Der var en kasse med plus-plusser til mine små børn, så jeg kunne nyde kaffen og udsigten i ro for en gangs skyld, imens de var optaget af at bygge ;-) 5 stjerner er ikke nok!

23 April 2026
Unprompted review

Den flotteste service!

Den flotteste service!
Bolcherne sendes få timer efter bestillingen er godkendt - desværre for mig.. Jeg havde nemlig lavet en temmelig træls fejl (jeg havde bestilt konfirmandbolcher til en 50 års fødselsdag). Jeg skrev til kundeservice om min “fejl 40” og fik tilsendt en returlabel og tilbud om at returnere ordren og få tilsendt nye bolcher efter eget ønske.
Så servicen er virkelig i top! Meget hurtig levering og super sød og flot kundeservice.

2 March 2026
Rated 2 out of 5 stars

Bestilte bolsjer med skrift konfirmand

Bestilte bolsjer med skrift konfirmand. Og det kan man ikke læse der står. Synes det er temmelig ærgeligt. De er bestilt som bordkort. Og ik særlig pæne. Havde jeg vidst man nærmest ikke kunne læse teksten. Var der blevet bestilt nogle andre uden tekst

24 February 2026

Take a closer look