Mobilsiden.dk Reviews 46

TrustScore 3 out of 5

3.1

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Bestilte et tastetur fra siden. Der stod at det var på lager og det hele, men efter de 2-3 dages leveringstid som de havde lovet var det ikke kommet ogjeg ventede så yderligere to dage uden held. Vi r... See more

Rated 4 out of 5 stars

Der findes efterhånden et hav af lignende koncepter på markedet. Dog synes jeg at mobilpriser.dk giver et godt overblik over de forskellige muligheder/forhandlere man bliver præsenteret for. Jeg har... See more

Rated 4 out of 5 stars

Super koncept. Virkelig brugbar side til at få overblik over priser med og uden abonnement. Måske der kunne udvides lidt på de lidt træge søgemuligheder, ligesom det ville give rigtig god værdi... See more

Rated 2 out of 5 stars

Egentligt en god ide med dette site, men listen er fyldt med parallelimportører. Tjek først her på trustpilot, før du handler med nogen på mobilpriser.dk

1. Price Comparison Site
  2. Cell Phone Accessory Store
  3. Cell Phone Store
  4. Telecommunications Service Provider

Information provided by various external sources

Billigste mobiltelefoner i Danmark både med og uden abonnement. Priser på Nokia, Sony Ericsson, Samsung, Motorola

3.1

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig god service netside.

Har købt flere mobiltelefoner via mobilpriser og læst anmeldelser af mobiler mv. God og informativ side. Velfungerende. Absolut værd at bruge når man vil købe sin mobil på nettet.

28 June 2012

5 !

Altid behjælpelig med at finde de billigste priser på mobiltelefoner!
Fandt eksempelvis min nuværende mobil igennem denne side.

30 April 2012

Genial!

Jeg bruger mobilpriser hvergang jeg skal have ny mobil, så jeg kan finde det sted jeg kan få den billigt! Så helt sikkert 5 stjerner fra mig!

18 April 2012

Udemærket side

Fin side, den er meget smart når man lige skal sammenligne nogle mobiler i en fart og den er nem at finde ud af.
Kunne dog være en god ting hvis de også kunne få nogle personlige vurderinger med, når man samlignede telefonerne.

27 March 2012

God

Rigtig god side, finder altid det man søger, og er nem at finde rundt på.
Intet dårligt at sige.

28 February 2012

Enkelt at overskue

I et konstant voksende mobil marked kan man få oplevelsen af et gedemarked, og at det konstant er uoverskueligt.

Der tilføre mobilpriser.dk overblikket, og det skal i have tak for.

Simpelt, og effektivt - 5 stjerner.

17 February 2012

Meget brugbar!

Det er en rigtig fin side, til at sammenligne mobilpriser med. Bruger den tit, når jeg er på udkig efter en ny mobil.

28 January 2012

Is this your company?