Minutemailer Reviews 17

Company details

1. Software Company
  2. Internet Marketing Service

Written by the company

Skicka proffsiga nyhetsbrev. Nyhetsbrev för kreatörer, entreprenörer och föreningar. Använd Minutemailer för att skapa och skicka nyhetsbrev och text-mejl till dina kontakter eller kunder. Med epostredigeraren, färdiga mallar och våra AI funktioner ✨ kan du enkelt skapa dina egna snygga nyhetsbrev på minuter. Använd gratiskontot med obegränsat antal kontakter så länge du vill. Uppgradera ditt konto eller köp krediter om du behöver mer. Enkla, klimatvänliga och prisvärda nyhetsbrev för dig, ditt företag, förening eller organisation.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Oskar och teamet på minutemailer är…

Oskar och teamet på minutemailer är verkligen lyhörda och utvecklar funktioner hela tiden. Enkelt, snabbt och smidigt. Väldigt prisvärt. Vi har använt tjänsten flera år och det blir bara bättre.

2 September 2025

Reply from Minutemailer

Det tackar vi för! Vi är alltid öppna för feedback och kommer utveckla tjänsten ännu mer närmaste tiden.

Rated 5 out of 5 stars

Smidigt sätt att skicka snygga…

Smidigt sätt att skicka snygga nyhetsbrev. Bra med flera olika varianter av betalning, både abonnemang och möjlighet att köpa lösa krediter. Samt en gratisversion så att du kan testa på utan kostnad.

Mycket bra kundservice, svarar snabbt på mail och i chatten och stämmer även av och kollar upp om man har några funderingar.

10 July 2024

Reply from Minutemailer

Tack för ett fint betyg! Vi gör vårt bästa för att ge en bra upplevelse på Minutemailer.

Professionell och snabb hjälp

Alltid snabb och bra respons när jag frågar i chatten. Lätt att använda för att skicka ut fina och bra nyhetsbrev med både text och bilder. Knapparna är perfekt. Lätt att göra en fin mall.

19 December 2023

Reply from Minutemailer

Tack! Alltid kul att få positiv feedback från kunder. Vi har massor av förbättringar på gång under 2024 som kommer göra Minutemailer ännu bättre.

Rated 5 out of 5 stars

Mycket smidig och enkel hantering av…

Mycket smidig och enkel hantering av nyhetsbrev. Bra med bortsortering av e-postadresser som tidigare valt att tacka nej till utskick vid uppladdning av nya listor/adresser där en sådan adress ingår.
Bra att kunna spara mallar. Så nya brev går snabbare att skapa.
Bra med teams så att fler kan gå in och skapa nyhetsbreven.

3 December 2023
Rated 5 out of 5 stars

Snabbt, enkelt och lätt att återvända till.

Minutemailer är lättförståeligt, lätthanterat och lätt att komma ihåg att använda. Särskilt för de snabba jobben.

Jag växlar mellan Minutemailer och mer avancerade lösningar, som integrerar mot fler tjänster, men kommer alltid på mig själv med att referera till Minutemailer när det kommer till att skriva själva texten, redigera det.

Det Minutemailer må saknar i tekniska lösningar, tar det igen på enkelheten. För det mindre företaget, som inte kan, vill eller har tid att integrera, utan bara letar efter en snygg, enkel och lättförstådd lösning för att skicka mail är Minutemailer det absolut smartaste valet.

1 June 2020

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look