Maxigrill Reviews 22

TrustScore 2.5 out of 5

2.5

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Rated 5 out of 5 stars

Vi har lige fået deres dk burger mega og saftig burger. 🙏og southern Fried Chicken Burger, mega sprød og juicy kylling. Kan varmt anbefale at tage en tur forbi maxi grill i Vejgaard

Company details

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Uspiseligt mad lavet af uegnet personale

Vi skulle hente erstatningsmad for måltider tidligere på ugen, der var uspiselige. Bl.a. ribbens burger med skamstegt tør ribbenssteg. Syltet ind i dressing. Nøjagtig samme i dag. Da jeg ringede fik jeg først en flabet pige i røret og efterfølgende Oscar, der sagde: “nå du klager? Så går vi nok konkurs” - og så blev røret smidt på!
Uegnede børn på arbejde, uspiseligt mad! Spar jeres penge!

20 December 2025

Dårlig oplevelse

Dårlig oplevelse med jeres online bestilling hvor jeg bare får en mail tilbage om at min ordre er annulleret pga. travlhed. Så jeg håber da i får travlt med andre kunder end mig for det bliver nok ikke lige hos jer jeg bestiller eller kommer forbi igen.

1 November 2025
Rated 1 out of 5 stars

Havde bestilt og betalt online som de…

Havde bestilt og betalt online som de gerne vil have man gør. Men maden er ikke færdig efter 50 min ventetid . Seriøs det kan de ikke byde kunder. Så lad dog vær med at tage flere ordre ind end I kan håndter. Dårligste oplevelse ever. Enten har man personale på der kan klare presset ellers giver man folk besked så man kan køre et andet sted så børn kan få mad inden sengetid 🤬

2 July 2025
Rated 3 out of 5 stars

Plejer at have en god oplevelse på maxi…

Plejer at have en god oplevelse på maxi grill. Derfor får de 3 stjerner fordi det er ikke fair kun at give en når det plejer at være godt. Men i dag fortjener de 0 stjerner. Umulig at få fat i.. når man endelig kommer igennem tager de telefonen og lægger den derefter i 10 min mens man hænger i røret. For så at komme hjem med kebab der er brændt på. En undertilberedt kylling. Og slatne pomfritter.. det var 2 MEGET unge piger der var på arbejde og de havde egentlig mere travlt med at hyggesnakke end at betjene kunderne og holde øje med maden.. øv. Mit sidste besøg hos maxigrill……

14 June 2025

Vejgaards væreste grill

1 stjerne men kun fordi jeg ikke kan give nul stjerner

Endnu en gang tog jeg det nemme valg, da det var stedet der var oven, så det kunne passe med jeg kunne kører fra jobbet i pausen.

For det første så kunne man ikke komme igennem pr telefon, der var indtalt en besked om at man måtte prøve senere grundet travlhed, så jeg endte med at nå derned til grillen inden det lykkes at komme igennem, dernede i butikken måtte jeg så vente yderligere 15 min på at bestille min mad, for der var kun 2 MEGET unge piger på job, og stakkels dem, for det sejlede da fuldstændig, men denne her gå gang slap jeg i det mindste for ham der ubehagelige Steffan, han var smuttet for et par timer siden, så det var hejnden til de ikke kunne følge med. Maria som er ejeren af grillen, hun fortjener ikke ros for hendes personale eller maden… jeg fraråder alle at handle dette sted.

15 March 2025

Ubehøvlet personale

Ubehøvlet personale, telefonen blev taget og smidt på en hylde i 15 min inden man fik lov at lave sin bestilling, undskyldningen var de havde travlt men der var ikke et øje i butikken.
Maden var kold og smattet ind i 2 litter dressing.
Det er og bliver det mest ulækre måltid jeg nogen sinde har købt.
Det her sted er ikke værd at smide sine penge.
Tak MaxiGrill for en MEGA dårlig oplevelse.
Håber i snart drejer nøglen om.
I for her med den midterste finger.

2 October 2024

Så skete det igen.

Så skete det igen.
Elendig kundeservice
Tlf. bliver taget, og der bliver sagt et øjeblik.
Derefter fortsætter ekspedition af nye kunder, imens man venter i røret.
Når man bliver træt af at vente, må man lægge på og ringe til anden leverandør.
Maxigrill vender ikke tilbage til kunden i røret.
Vi må jo blot handle et andet sted fremover.

31 July 2024
Rated 2 out of 5 stars

Dårlig service

Vi plejer altid at hente vores stjerneskud på maxi grill. Vi bor i Sulsted så der er en bid vej. Vi plejer aldrig at bestille før vi er der, for vi har ikke noget imod at lige få en smøg mens vi venter eller smide lidt mønter i automaterne.
I søndags da vi bestilte var medarbejderen i tvivl om de kunne tage ordren pga travlhed, hvor vi fik besked på at vi i fremtiden skulle huske at bestille dem i forvejen, allerhelst dagen før. Nu havde vi gået i haven hele dagen og orkede ikke lave mad, så er det svært at skrue tiden 24 timer bagud for at bestille aftensmad.

9 June 2024
Rated 5 out of 5 stars

Maxigrill et besøg værd… ja tak

Havde fornøjelsen af en cheeseburger menu, en lille ribbensburger, og en ristet hotdog 😁👍 super lækker bøf i burger, sprødt flæskesteg, dejlig varmt!

Pengene værd så vil bestemt anbefale Maxigrill til andre sultende 😁

4 May 2023
Rated 1 out of 5 stars

Virkelig det dårligste mad vi…

Virkelig det dårligste mad vi nogensinde har fået 🤮 smagte af gammel friture, én skive halvstegt steg i en ribbenssandwich, dressing ud over alt, virkelig klam og uspiselig.
Synd at påstå at prisen matcher kvaliteten.

3 April 2023

Solid dansk grill mad

Det spiller bare 😀 flinke og dygtigt personale. Jeg vil anbefale burgeren Den Danske som har spejlæg i til 72kr. Bedste burger deal i byen.

31 October 2020

Is this your company?