Virkelig go og præcis service. Vi er virkelig glade for man idag stadig bruger lidt tid på at reparere ting - og ikke bare kassere og smide væk. En håndværker der ku sit kram gjorde, at vi bevarede vo... See more
Company replied
Har haft besøg af montører fra LF til vores Gram ovn 3 gange. Fik at vide sidste gang at montørerne aldrig var blevet testet for corona. Firmaets politik er at de ikke er forpligtet til at teste deres... See more
Tre dage før nye lejere skulle overtage vores sommerhus, valgte ovnen at stå af, og da vi bor 150 km fra huset, var det “lagt op til problemer”. Vi kontaktede LF Servicenter, hvor Christian på... See more
Company replied
Vi har fået skiftet støddæmpere på vores Miele vaskemaskine og lavet service på varmepumpe,samt fået mont.en ny varmepumpe i garage. Alle job er udført meget professionelt. Der er ikke et øje tørt den... See more
Company replied
LF hårdehvidevare service aircon varmepumper rep vaskemaskiner tørretumler emhætter køl frys ismaskiner
fjordvej 6, 4800, Nykøbing F, Denmark
Hasn’t replied to negative reviews
Virkelig god service. Fik rep. Vores gram skabsfryser. Det er bare godt
Rigtig god service. Aftale og tid blev overholdt. Blev ringet op inden besøg, som ønsket. Opvaskemaskinen virkede uden problemer efterfølgende. Flink og høflig medarbejder.
Igennem 2 måneder, var jeg i “dialog” med Witt-Nielsen om diverse opgaver de havde givet et tilbud på.
De skrev dog aldrig tilbage som de lovede, og alt skulle rykkes for adskillige gange.
Ikke på nogen måde et firma jeg ville stole på fremadrettet.
For 3 år siden gav jeg LF-Servicecenter 5 stjerner for deres fremragende service, da de installerede en varmepumpe i vores sommerhus. Jeg var yderst tilfreds dengang. Desværre er firmaet ikke længere til at genkende.
For et par måneder siden stoppede WiFi-modulet i vores varmepumpe med at virke. Jeg kontaktede LF-Servicecenter, da jeg havde betalt ekstra for 5 års garanti, og bad dem kigge på det, når de alligevel var i området. En tid blev aftalt, og montøren ringede på dagen og fortalte, at han havde programmeret modulet uden problemer. Det var mærkeligt, da jeg selv havde forsøgt flere gange uden held. Han nævnte dog, at det ikke var en garantisag, da modulet nu virkede, og spurgte, hvordan vi gjorde med betalingen. Jeg bad om en mail, og overraskelsen var stor, da fakturaen kom: 798 kr. + moms for “standard inkl. 1/2 time” (Falsters højeste timeløn?), 160 kr. + moms for et kvarter ekstra, (altså dog 45 min. selvom det var så nemt?) og 100 kr. + moms i administrative omkostninger. I alt 1.320 kr. for at programmere et WiFi-modul – uden at nogen på forhånd havde nævnt, at det muligvis ikke var dækket af garantien.
Det føltes som om, de spekulerede i at snyde kunder. Serviceniveauet er tydeligvis faldet drastisk, hvilket man også kan se på deres anmeldelser her og på Google. De dårlige anmeldelser er blevet flere. Desuden har de skiftet CVR-nummer i 2022, hvilket skaber yderligere forvirring. Det viser sig også, at de 5 års "TotalGaranti," som jeg troede var tegnet med LF-Servicecenter, i virkeligheden er fra importøren Kinnan A/S. Deres profil her på Trustpilot er bestemt også værd at kigge på. Her har to firmaer tilsyneladende fundet hinanden. Men garantien er ikke så omfattende, som jeg blev lovet.
Som en sidste detalje blev jeg tilbudt at spare de 120 kr. i administrative omkostninger, hvis jeg betalte via MobilePay i stedet for bankoverførsel. En mærkelig “service,” der mest virker som et forsøg på at finde ekstra betalingsposter.
Mit råd: Hvis du vælger at bruge LF-Servicecenter frem for de mange andre dygtige firmaer på Falster, så sørg for at få alt på skrift og kræv tilbud eller overslag. Desværre er dette ikke længere et firma, man kan stole på.
Mega søde & hjælpsomme medarbejdere som formår at forklare en der er 10% dummere end vådt bølgepap til elektronik hvordan tingene hænger sammen!
Jeg har aldrig oplevet SÅ dårlig en service! Et produkt købt i POWER, går i stykker, det her firma er åbenbart samarbejdspartner med POWER! Det mest ubehagelige oplevelse nogensinde! Manden fra LF service er her i 3 min og forlanger herefter en regning på 1000kr for noget der var ude af mine hænder! Vil aldrig råde nogen til at bruge det her firma! Det virker på mig som svindel.
Jeg skulle have tilsluttet en luft til luft. Sikken en professionalisme, venlighed og god til at oplyse mig omkring L-T-L.
Jeg kan varmt anbefalde LF-Service.
Min nyindkøbte vaskemaskine (købte 30-11-22) lavede nogle voldsomme bankelyde, når den tog vand ind. Jeg tænkte, at det er sådanne nogle situationer en garanti er til for.....men jeg skulle ende med at blive klogere. Henvendte mig til LF Servicecenter for at bestille en tekniker. Teknikeren skiftede en ventil, hvilket hjalp minimalt. Hans notat på sagen: "Larmer meget. Har lige fået skiftet vandventil". Notat slut. Kunne ikke takke mig til tåls med denne larm, som er så voldsom, at den kan høres af underboen. Derfor anmodede jeg endnu engang om en teknikerbesøg. Han siger d. 2/1-23, han intet kan gøre, da larmen ikke skyldes maskinen, men derimod rørinstallationerne i lejligheden - noget som den første tekniker ikke lurede. 6 måneder efter ender der en regning inklusiv rykkergebyr i min mail (havde ikke set den første regning i min mail, da jeg jo netop ikke forventer en regning. Jeg ser dog tilfældigvis rykkeren i min e-mail under Uønskede Mails...ca. 6 måneder efter). Ringede til LF Servicesenter, hvor jeg havde en dialog med én der starter med B.... Hun siger, at nr. 2 tekniker havde bedt os om at betale på stedet, hvilket jeg nægtede. DETTE ER DIREKTE LØGN. Til mit spørgsmål om, hvorfor de mente, at jeg overhovedet skulle have en regning under garantiperioden, var svaret: "Larmen skyldes rørinstallationerne og altså ikke maskinen, og derfor kom teknikeren forgæves". Jeg undskylder meget, at jeg ikke har så stor en teknisk viden, at jeg kan gennemskue, om et problem skyldes maskinen eller noget helt andet. Det kunne den første tekniker ikke engang selv gennemskue, så I forventer åbenbart, at jeg er dygtigere end jeres egen teknikere. Nåede ikke at færdiggøre min forklaring, inden hun lagde på. Nu har jeg med protest betalt 1.075 kr. dags dato for absolut ingenting.
Ingen service! Nul stjerner
10 minutters undersøgelse af problemstilling uden udførelse af noget arbejde 975 kr. Som der kan læses under flere af de andre anmeldelser er dette også et besøg der er kommet i stand efter henvendelse til Skousen og burde høre under garantien. Der dukker en sur mand op, som er alt andet end serviceminded, og som taler nedladende og hurtigt påstår at det ikke hører under garantien og der skal betales med det samme. Hvorfor er det ikke muligt at have spørgsmål til ens produkt indenfor garantien uden at det med det samme skal koste 1000 kr. og det er endda uden at der bliver udført et stykke arbejde. Det er fuldstændig kritisabelt! Det må være muligt at finde en bedre løsning, når man henvender sig indenfor garantien. Hvad skal man ellers bruge en garanti til? De kender godt de mest almindelige problemstillinger som kunne afhjælpes telefonisk, men det er de åbenbart ikke interesseret i. Vil klart anbefale Skousen at finde en anden samarbejdspartner, som taler ordentligt til kunderne og kan finde ud af at yde god kundeservice, hvis de ønsker fortsat at have kunder. Kan som andre undres over rimeligheden af at opkræve så mange penge for ingenting! Vil aldrig nogensinde have LF Service indenfor dørene igen.
Vi havde Patrick på besøg.
Stort kredit til ham for veludført arbejde samt en behagelig væremåde.

Reply from LF-Servicecenter
God service hele vejen igennem. Intet dårligt at sige.
Virkelig god service, både når man ringer til deres serviceafdelingen og når man har besøg af deres teknikere👍
Vores sag med en fejlfyldt kogeplade fra Witt er desværre ikke afsluttet endnu, men de kæmper vores sag med Witt og vi føler os i trygge hænder👏
Haft besøg af teknikker Patrick. Først så kom han til aftalte til. Super kompetent til sit job og sidst men ikke mindst, meget behagelig og rolig person.
Dette firma kan varmt anbefales.
Meget fin og god service.
Oplevede både kontormedarbejder og service montør som super kompetente. Kan varmt anbefale LF-Servicecenter herfra
Vi kontaktede LF Servicenter, hvor Christian på trods af travlhed straks fik bestilt nødvendige reservedele og flyttet rundt på andre aftaler, så ovnen kunne være klar i tide - og på trods af nøgleproblemer kom Claus ind og fik udskiftet defekt del.
Alle jeg har været i kontakt med, har gået et ekstra skridt for at hjælpe bedst muligt, så en stor tak herfra.
Jeg kan kun anbefale LF Servicecenter og vil ikke betænke mig et sekund på at vende tilbage for hjælp.

Reply from LF-Servicecenter
Firma som fralægger sig ansvar, efter de har ødelagt vaskemaskine display!
Montøren kommer og laver en reparation som er bestilt igennem skousen!
Han kommer til at ødelægge displayet på maskine, og bestiller et nyt, han oplyser at der nemt kan gå et år grundet corona! Her efter ca 1,5 år kontakter jeg firmaet som påstår at de har ringet og sendt sms! Og lagt sagen bort da de ikke har kunnet få kontakt på os, Dog en påstand de ikke kan bevise, og da jeg kan se alle indgående opkald via vores system 5 år tilbage så er den nem at modbevise!
Firmaet vil ikke gøre noget selv de ødelagde maskinen og nægter at lave maskinen, eller jo de vil gerne lave den hvis jeg betaler selv!!
Havde besøg af Patrick fra LF-Service! Super flink, dygtig og effektiv. God service
Har lige haft besøg af Claus fra LF-servicecenter for reparation af vaskemaskine, hvilket var en super god service.
Tak for det.
Bøje Hansen