Lekdetectie Expert Reviews 59

TrustScore 2 out of 5

2.1

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Rated 1 out of 5 stars

Na de betaling te hebben voldoen van €1269 dd 16 november 2021, kreeg ik plots op zondag 26-03-2023 alsnog een factuur van de geleverde diensten €495 + €249 inclusief.rente excl BTW. dus €900 wordt h... See more

Rated 1 out of 5 stars

Een ster is eigenlijk nog te veel, in 2021 is er een lekdetectie uitgevoerd, direct met pin betaald, nooit rapport ontvangen en krijg nu ruim 5 jaar later dreigende aanmaning om te betalen. Na tel... See more

Company replied

Company details

1. Building Inspector

Written by the company

BESTE LEKDETECTIEBEDRIJF VAN NEDERLAND... Met meer dan 5000 opdrachten per jaar en slechts 30 negatieve reviews in al die jaren... BEDNKT VOOR UW VERTROUWEN..... Bel ons en ervaar het zelf!.. Als BESTE lekdetectiebedrijf van Nederland voeren wij jaarlijks meer dan 5000 opdrachten uit, met slechts 30 negatieve beoordelingen gedurende al die jaren. Welkom bij Lekdetectie Expert. Wij zijn gespecialiseerd in het opsporen van lekkages, zonder daarbij sloop- en breekwerk te verrichten. Met onze kennis, ervaring, opleiding en geavanceerde apparatuur kunnen wij lekkages detecteren, of het nu gaat om daklekkages of lekken in waterleidingen. Wij kunnen rookproeven uitvoeren, tracer gas gebruiken en bieden ook contra-expertise aan. U bent bij ons aan het juiste adres voor een efficiënte en nauwkeurige opsporing van lekkages. Bel vrijblijvend voor meer informatie. Wij werken voor alle verzekeringen en bedrijven, waaronder Dura Vermeer, Van Wijnen, MVGM, Unibail-Rodamco, maar ook voor particulieren.

Contact info

1-star

Replied to 40% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Een klantonvriendelijk bedrijf dat…

Een klantonvriendelijk bedrijf (m.n. Roos) dat weigert op een constructieve manier mee te denken met hun klanten. Inmiddels heb ik bijna 2.000,- betaald, verdeeld over 3 bezoeken, en nog steeds lekkage. Bij de eerste twee bezoeken zijn steeds verkeerde conclusies getrokken waar de lekkage vandaan zou komen. Dat deze conclusies niet goed waren is ook feitelijk aan te tonen. Daarom gevraagd of de monteur nogmaals kon langskomen samen met de loodgieter om te bespreken wat nu te doen. Dan opnieuw een druktest uitgevoerd zonder overleg vooraf en wij kunnen opnieuw ter plekke betalen. Op het formulier staat dat er geen traceergas is gebruikt, volgens Roos is de monteur 'dat vergeten te noteren'. Wil zonder onderbouwing opeens ons deels tegemoetkomen in kosten. Als ik vraag naar de reden daarvoor dan kan dat niet op een constructieve manier gegeven worden, en vervalt het aanbod ook ineens.

In het begin ben je blij met dit bedrijf, want ze kunnen lekker snel ter plaatse zijn en bij een lekkage wil je dat het zo snel mogelijk opgelost wordt.
Maar naderhand wordt de administratie onprofessioneel en niet klantvriendelijk aangepakt.
Als je al 2x bent langsgeweest en verkeerde conclusie hebt getrokken terwijl er wel volle mep factuurkosten zijn betaald, dan kun je het als bedrijf toch niet maken om voor het derde bezoek weer het volledige tarief te rekenen? Zeker niet als onnodige werkzaamheden zonder overleg worden uitgevoerd.

31 March 2026

teleurgesteld

Helaas waren wij genoodzaakt om met spoed een lekdetectie te laten uitvoeren in ons huis, we hebben een daklekkage, en wilde direct de rest van het huis laten doen, dit zou dan ongeveer 100 euro meer kosten. Dus hebben we inderdaad maar gedaan.

Na het lezen van de review hier op trustpilot, ervaar ik precies hetzelfde probleem.
De werknemers die bij ons binnen kwamen waren erg vriendelijk, dat was het probleem niet.

Maar het enige wat ze wisten was dat ze een daklekkage moesten meten, ik vertelde ze dat wij een afspraak hadden voor het hele huis, dit zou dan ongeveer 750 euro incl kosten, dit stond ook op hun telefoon, maar ze wisten er verder niks van af, behalve dan het dak. Na aandringen hebben ze toch maar even snel met een warmte scanner over een paar muren gestreken.
Ik denk dat ze inclusief het dak maar een uurtje bezig zijn geweest, terwijl ik heb moeten betalen voor een volledige lekdetectie, wat niet gebeurt was. Want tijdens het bellen voor een afspraak met de klantenservice, zou een volledige lekdetectie met rook, vloeistof, vochtmeter en warmtescanner zijn. Dit hebben ze niet allemaal gedaan.
Ook wij moesten ook gelijk afrekenen en het volledige bedrag betalen.

met het lekrapport zijn we naar onze betrouwbare dakdekker gegaan, en die was van deze meting ook niet van gecharmeerd.
We weten nu in ieder geval een soort van waar de lek in ons dak zit.

25 February 2026
Rated 4 out of 5 stars

We hebben sinds paar maanden last van…

We hebben sinds paar maanden last van een lek uit de badkamer maat de loodgieter kon helaas niet achterhalen wat nou de oorzaak is tenzij de hele badkamer wordt opengebroken en daar zit ik net op te wachten.Tot de buurman zei je miet een lekdetectie laten uitvoeren dan weet je precies waar het lekt en wat de oorzaak is waardoor het lekkage veroorzaakt wordt .
En precies het lekte niet in dd badkamer maar wc reservoir vertoonde lekkage bij elke keer doorspoelen van de wc en dat heeft mijn veel geld bespaard .
Bedankt lekdetectie

5 February 2026
Rated 5 out of 5 stars

Goede service, snel rapport ontvangen tegen een transparante all in prijs

11 December 2025

Beste Gerard,
Bedankt voor uw positieve feedback!
Heel fijn om te horen dat u heel tevreden bent met onze dienstverlening.

Succes met de reparatie!

Rated 1 out of 5 stars

WAARDELOOS ! ZOEK VERDER !!

In eerste instantie prima, monteur was snel ter plaatse. Heeft werk uitgevoerd, uur bezig geweest. Heeft vloeistof in de wasbakken gegooid wat vlekken achterliet, na hevig schoonmaken nog niet weg. Als reactie kreeg ik neem even contact op met de leverancier. Hoe dan ? Als je je rapport wil ontvangen moet je gelijk €660,- betalen.
Dan kom je erachter dat de administratie zoals ik in andere reviews lees echt een RAMP is !
De factuur willen ze niet versturen, of je nou belt mailt of een bericht stuurt.

Mensen zoek a.u.b. verder !!

7 January 2026

Beste
Bedrijf:Restaurant Trix
Adres:Schelmseweg 1-A
Postcode:6816PA
Woonplaats:Arnhem
Wouter Vleij
Vervelend om dit te alleen via Trustpilot te berichten.
U heeft hierover nimmer contact met ons opgenomen.
Indien het daadwerkelijk zo zou zijn dat er kleurstof resten zichtbaar zouden zijn,dan zou u wel telefonisch contact op nemen met ons.

Inzake de factuur, de factuur is via ons softwareprogramma We fact verstuurd naar het mailadres wat u of uw collega heeft doorgegeven bij het verstrekken van de opdracht!.
Super vreemde reactie van Wouter Vleij ontvangen,erg onprofessioneel wanneer de factuur gewoon is verstuurd,te antwoorden met "waar blijft die fucking factuur "
De 5 sterren reviews voor Restaurant Trix te Arnhem trek ik nu wel in twijfel!!
Elk bedrijf heeft de maken met minder blije klanten, helaas kan niemand dit voorkomen.
Alleen 5 sterren is daarom niet realistisch!!
Waarschijnlijk gekocht of door personeel gegeven.

Ook dit verhaal klopt helaas niet.

Wij voeren op jaarbasis ruim 4500 Lekdetecties uit voor bedrijven en de particuliere klanten.
Wij hebben in de afgelopen 6 jaar duizenden tevreden klanten naar tevredenheid geholpen.
Helaas geven de tevreden klanten niet allemaal een review,een klein percentage klanten heeft dus maar een negatieve recensie gegeven.
Dit geeft geen juist beeld van ons als bedrijf.

Rated 1 out of 5 stars

Wij hebben dit bedrijf op twee locaties…

Wij hebben dit bedrijf op twee verschillende locaties ingeschakeld.

Locatie 1
Er is een inspectie uitgevoerd en een rapportage opgesteld à €600. Na aanvullend onderzoek bleek de daadwerkelijke lekkage zich op een volledig andere locatie te bevinden dan in het rapport werd aangegeven. De geleverde analyse was daarmee onjuist en niet bruikbaar.

Locatie 2
Opnieuw ingeschakeld, wederom tegen kosten van €600. De monteur was circa 10 minuten ter plaatse en heeft geen oplossing geboden. Uiteindelijk hebben wij het probleem zelf moeten lokaliseren en verhelpen.

Conclusie
Hoge kosten, beperkte toegevoegde waarde en geen structurele of werkbare oplossing. In beide gevallen hebben wij betaald voor dienstverlening die niet tot een correct resultaat heeft geleid.

Wij blijven bij onze beoordeling: geen aanrader.

Update:
Het is jammer dat wij hier geen facturen kunnen uploaden ter onderbouwing. Beide opdrachten zijn aantoonbaar betaald en in beide gevallen moesten wij het probleem zelf oplossen omdat de aangeleverde informatie niet correct was.

21 January 2026

Beste Klussenbedrijf Arnhem,
Bedrijfsnaam:Klussenbedrijf Arnhem
Adres:Johan de Wittlaan 2
Woonplaats:Arnhem

Wij hebben 2 verschillende opdrachten voor u uitgevoerd.
Bij de laatste opdracht heeft u slechts eenmaal betaald,het yweede onderzoek is niet in rekening gebracht.

Jammer dat u niet eerlijk hierover bent,en ons als bedrijf onnodig negatief laat overkomen.

De communicatie is altijd goed verlopen,en met spoed in de avonduren een kosteloos aanvullend onderzoek uitgevoerd.
Een negatieve recensie geven is dan ook onterecht!

Update:
Wij hebben de 1e opdracht uitgevoerd en 1 maal gefactureerd
De 2e opdracht eenmaal gefactureerd, het tweede onderzoek bij dit adres uitgevoerd door Expert Irfan hebben wij niet in rekening gebracht.
Ik begrijp dat het soms moeilijk is met de taalbarrière, maar wij hebben daar begrip voor.

Natuurlijk,voor het tarief voeren wij geen reparatie uit,dat is slechts voor de Lekdetectie.

Ps:
Jammer dat je niet met jouw bedrijf of jou echte naam de review hebt gegeven, is wel zo eerlijk.
Nu kom je heel onbetrouwbaar over!

Team Lekdetectie

Rated 1 out of 5 stars

Een ster is eigenlijk nog te veel

Na telefonisch contact moet ik bewijs aanleveren dat er betaald is. Hoe slecht kan de administratie van een bedrijf zijn.

19 January 2026

Beste,

Ons automatische betalingssysteem heeft per abuis de herinnering verstuurd.
Per mail heeft u daarover al de verontschuldiging ontvangen.

Wij begrijpen uw frustratie, maar is het echt nodig om een negatief beeld over ons als bedrijf te geven?

Wij voeren al 6 jaar Lekdetecties uit,inmiddels hebben wij meer dan 15.000 Lekdetecties uitgevoerd.
Ons percentage met negatieve recensies is dan ook erg laag.
Helaas geven alle tevreden klanten niet vaak een review, omdat zij betalen voor de dienstverlening en goed werk door ons uitgevoerd gewend zijn.

Rated 1 out of 5 stars

Onvolledig onderzoek leidde tot dubbele kosten

Ik heb deze partij ingeschakeld voor een lekdetectieonderzoek en hiervoor €600 betaald. Het onderzoek was onvolledig: er is geen dakinspectie uitgevoerd, terwijl dit wel mogelijk en relevant was. Toch wordt in het rapport met zekerheid een conclusie getrokken, zonder alternatieven uit te sluiten.

Doordat geen dakinspectie is verricht, is de oorzaak van de lekkage niet correct vastgesteld en is ook geen juiste oplossing benoemd. Ik heb daardoor extra kosten moeten maken voor een nadere dakinspectie elders. Verdere communicatie heeft niet geleid tot herstel van het onderzoek of een oplossing.

Let op – dezelfde onderneming is actief onder meerdere namen:

Lekdetectie Expert Nederland
Lekdetectie Expert
lekdetectierotterdam.nl
lekdetectieexpert.nl
lekdetectie-plaza.nl

12 January 2026
Rated 1 out of 5 stars

Bespaar jezelf de moeite en het geld

Het inschakelen van het bedrijf ging soepel: ze reageerden snel en konden dezelfde avond (binnen 1 uur) nog langskomen. De heren waren er ook op tijd. Echter, verder heb ik helaas weinig positiefs over dit bedrijf te melden. De medewerkers hebben tijdens de werkzaamheden het kruipluik open laten staan, waardoor mijn vriend hier bij thuiskomst in viel. Naast een handwond, lekte er een leiding en was onze hele isolatie kapot getrokken. Gelukkig heeft mijn vriend verder geen letsel opgelopen. Na dit bij het bedrijf gemeld te hebben (overigens waren de heren nog bij ons thuis aan het werk toen het gebeurde), werd er door de eigenaar het volgende gezegd: ‘’Het onderzoek was nog gaande,om de lekkage op te sporen moest het Luik open. Dat valt ons als bedrijf niet te verwijten.‘’ Treurig, want je verwacht wel wat meer service indien je €600 voor een lekdetectie betaald. En de medewerker en het bedrijf zeker wel deze schade te verwijten valt. Men heeft schijnbaar nog niet van het kelderluik-arrest gehoord.

Tevens was het een heel gedoe om de factuur te ontvangen en ook het rapport kwam later dan beloofd. Dezelfde avond of de dag erna beloven en dan na veelvuldig aandringen ontvingen wij deze na drie dagen. Geen probleem qua aantal dagen, maar loze beloftes gaan er bij ons niet zo goed in.

Ook kwam ik er door het melden van de klacht achter, dat het bedrijf onder maar liefst drie bedrijfsnamen werkzaam is.. En gaf de expert vanuit de verzekeraar aan, dat hij nooit eerder zo’n hoog bedrag voor een lekdetectie gezien heeft. Ga niet met dit bedrijf in zee!

5 September 2025
Rated 1 out of 5 stars

Als je wilt dat je spullen bekrast…

Als je wilt dat je spullen bekrast worden in de badkamer moet je dit bedrijf inschakelen. Er wordt tijdens het sloopwerk niks afgedekt en als je dit aangeeft met bewijs houden ze je weken lang aan het lijntje en wordt niks vergoed. Ook het werk ziet er niet uit afgeraffeld en monteur met een grote bek. Ventilatie ontkoppeld kan niet eens netjes terug plaatsen. Weer bellen voor afspraak komt niet eens opdagen en zit ik met al deze schade!! MENSEN BESPAAR JEZELF DEZE HOOFDPIJN en onterechte kosten voor vernieling en blijf ver weg van dit bedrijf!

1 July 2025

Super slecht

Super slecht! Na advies van dit bedrijf het laten oplossen door een vakman. De lekkage zit er nog steeds en komt zeker niet van de plek die zij hebben aangegeven. Vriendelijk verzocht voor een dubbele check, dat doen ze niet omdat de drie maanden zijn verstreken. Zelfs geen korting of voorstel om tegemoet te komen. Wat een geldverspilling is dit!

11 July 2025

Let op, oplichters

Let op, oplichters van het eerste uur, niet met ze in zee gaan

N.a.v. reactie lekdetectie:
Paul klinkenberg ken ik niet, en ja jullie zijn wel bij mij geweest, jullie hebben het trouwens maar druk met reageren op al die nagatieve reviews

1 May 2025

Beste,

Dat is een aantijging die niet gebaseerd is op uitgevoerde werkzaamheden.
Op dezelfde dag hebben wij wel een Lekdetectie bij Paul Klinkenberg uitgevoerd, hij heeft 5 sterren gegeven voor onze uitvoerde werkzaamheden.

Wij verzoeken u vriendelijk deze onterechte review te verwijderen.

Alvast bedankt!

Malafide bedrijf

Malafide bedrijf. Helaas zag ik dit zelf pas nadat ik het bedrijf had ingeschakeld. Mensen pas op. Google maar op uitzending radar en lekdetectiecentrale

28 April 2025

Beste,

U heeft deze review onterecht bij ons bedrijf geplaatst.
Wij zijn niet Lekdetectie Centrale maar Lekdetectie Expert.

Wij hebben de Lekdetectie niet bij u uitgevoerd.
Graag de review over uw frustratie bij het juiste bedrijf plaatsen, bij Lekdetectie Centrale en niet bij ons.

Ook vreemd dat Trustpilot niet transparant is en alleen maar in het voordeel van degene die de review verstrekt handelt.
Trustpilot heeft dit ook gezien dat wij niet Lekdetectie Centrale zijn.
Erg vreemd dat zij ondanks ons verzoek om de review te verwijderen hier geen gehoor aangeven!
Trustpilot is niet zo transparant als de gebruikers denken.
Wij hebben meer negatieve recensies ontvangen die niet voor ons bedrijf zijn bedoeld maar voor Lekdetectie Centrale uit Waalwijk.

Treurig dat Trustpilot hier niets aan doet en de reviews die niet voor ons zijn verwijderd.
Alleen op die manier kunnen gebruikers een transparant beeld vormen voor het bedrijf.

Rated 1 out of 5 stars

Wel betaald maar het lek niet gedetecteerd

Na drie maanden te hebben geprobeerd om een reactie van het bedrijf te krijgen, rest mij niets anders dan een review te schrijven. Ook ik voel me opgelicht, zoals meerdere reviews hier aangeven. De expert kwam langs zonder ladder. Gelukkig konden we via de buren op het dak. Hij is nog geen half uur binnen geweest, waarvan 8 minuten op het dak. Hij heeft groene vloeistof in de goten op het dak gestrooid (wij hebben een geïsoleerd dak). Hij heeft geconstateerd dat er geen kraag rond de ontluchtingsbuis zat. En aangezien het daar lekte, zat daar volgens hem het lek. Kosten: 453 euro en graag meteen betalen. Toen bleek dat er wel gewoon een kraag om de ontluchtingspijp zat en de groene vloeistof is nooit naar binnen gedruppeld. Dus het enige dat is geconstateerd: het lek zit niet in de goten. Verder heeft hij helemaal niets gedaan. Alle methoden die ze zeggen te gebruiken om het lek op te sporen zijn niet gebruikt. Ik heb een brief aan de expert gestuurd met het verzoek opnieuw langs te komen. Ik betaal 453 euro voor het detecteren van een lek en het lek is niet gedetecteerd. Ik heb drie maanden lang geen reactie van hem mogen ontvangen. Een keer kreeg ik hem wel aan de lijn en drukte hij me weg. De mevrouw aan de centrale zegt dat het lek is gedetecteerd en weigert het lekdetectie rapport te lezen en mijn reactie daarop. De 453 euro is binnen en daar ging het blijkbaar om. Niet om het detecteren van een lek op mijn dak. Ik voel me bedrogen. Ik ben er moe van en verdrietig. Ik hoop met deze review dit andere mensen te besparen.

28 April 2025
Rated 2 out of 5 stars

Boefjes

Voorop gesteld heeft de monteur zijn werk gedaan, daar heb ik niets op aan te merken.

Deze 'boeven' zijn goed vindbaar op het internet, vanuit marketingoogpunt kan ik ze complimenteren.

Tweemaal had ik een afspraak gemaakt met de monteur en ben ik speciaal naar huis gekomen. Helaas kwam er geen monteur opdagen en werd ik ook niet geinformeerd. Al het contact moest vanuit mij komen.

Ik heb dit bedrijf een derde kans gegeven waarbij de monteur wel kwam opdagen.

Het bedrijf werkt met een tarief waar je achterover van slaat als consument en het linke is dat je het ter plekke dient af te rekenen.

Telefonisch heb ik mijn beklag gedaan maar wordt er door de telefoniste niet constructief gereageerd. Men gaat zelfs in discussie met de klant en geeft drogredenen + gaat niet in op mijn zorgen. Vervolgens wordt het gesprek afgesloten met de valse belofte dat ik zou worden teruggebeld na een gesprek van de telefoniste met de monteur.

Deze tent rammelt aan alle kanten en ik zou mensen aanraden om een betrouwbare lokale lekdetectie te kiezen die misschien iets minder goed vindbaar is op het internet.

10 March 2025

Beste,

Jammer dat u ons op deze negatieve manier zwart maakt.

Wij voeren al ruim 6 jaar Lekdetecties uit,inmiddels al ruim 15.00 Lekdetecties uitgevoerd.
Als wij inderdaad echt slecht werk zouden leveren zoals u beschrijft dan zouden wij inmiddels wel duizenden negatieve recensie hebben.

Wij hebben een groot klantenbestand met veel trouwe opdrachtgevers,Wij werken voor beursgenoteerde bedrijven en particuliere klanten.

Wij hebben veel tevreden klanten, helaas geven zij geen recensie, omdat zij verwachten en weten dat wij goed werk leveren.

Uw recensie is belust op smaad en laster en gebaseerd op uitsluitend uw eigen bevindingen.
Wij trekken dit ook in twijfel,Expert Irfan heeft veel tevreden klanten.
En een hoog scoringspercentage.

Alle Lekdetectie bedrijven hebben te maken met ontevreden klanten,gelukkig is dat percentage zeer klein.

De negatieve recensies bij Trustpilot geven dan ook niet een echt beeld over ons als bedrijf. Een review geeft vaak geen realistisch beeld over het bedrijf maar meer over degene die die review maakt.

Ruim 15.000 Lekdetecties uitgevoerd en slechts 45 ontevreden klanten.
Dat is een prachtige score,waar veel bedrijven jaloers op zijn!

Trustpilot is slechts een indicatie maar niet de daadwerkelijke realiteit aangezien de tevreden klanten vrijwel nooit een review geven.
Alleen een select gezelschap, die dit gewend is om te doen gewoon puur uit frustratie niet per se aan ons gericht maar in
Het algemeen gefrustreerd zijn.

Rated 1 out of 5 stars

Oplichters! Absoluut geen zaken mee doen!

Oplichters! Geen zaken mee doen!!!
ABSOLUUT GEEN ZAKEN MEE DOEN! Oplichters!!!!

De andere reviews spreken voor zich. Dit bedrijf probeert je op alle mogelijke manier te belazeren.

Onkundige, klantonvriendelijke, zeer slecht tot geen Nederlands sprekende medewerkers. Achteraf hogere kosten in rekening brengen, wel voorrijkosten in rekening brengen, kosten in rekening brengen voor werkzaamheden die niet zijn verricht. De boel slopen terwijl ze op de website aangeven dat ze dit niet doen.

Let goed op dat je geen zaken doet via een van de andere websites c.q. handelsnamen. proaqua lekdetectie is er een van

Een en al liegen en bedriegen, chanteren en verkapte bedreigingen...

1 January 2025

Oplichters!!

In paniek, omdat er geen enkele loodgieter te krijgen was rond de feestdagen, bij dit bedrijf terecht gekomen na een flinke lekkage.
Klonk telefonisch allemaal goed. Daardoor zelfs 2 andere, plaatselijke loodgieters, afgezegd die tijd vrij wilden maken.... De volgende ochtend stond er idd al een lek-expert voor de deur die met een thermisch cameraatje vastlegde waar het nat was (wat op t oog ook al zichtbaar was) en waar de lekkage zat. Mochten wel meteen €600 aftikken.

Telefonisch was beloofd dat na de lekdetectie in de ochtend direct 's-middags nog een loodgieter alles op zou komen lossen. Toen deze maar niet kwam nog maar eens gebeld. "Nee, een loodgieter moesten we zelf regelen."

Gelukkig neem ik alle telefoongesprekken op mijn telefoon op, dus na confrontatie met de eerdere toezegging kwam er uiteindelijk na veel communicatie (enkel en alleen via Whatsapp) een beunhaas die niet eens half Nederlands sprak en overal maar ging hakken! Omdat de lekke leiding diep in t beton lag wilde hij zelfs vanaf plafond woonkamer gaan hakken (voor een mooi doorkijkje naar mijn CV) en om bij de koof te komen wilde hij in m'n nagenoeg nieuwe badkamer gaan hakken. Deze firma Picobello BV heb ik dus direct weggestuurd.

's-Avonds laat ging de communicatie via Whatsapp weer verder en werd aangegeven dat de reparatie nog niet was voltooid en werd er beloofd dat enkele dagen later 2 ervaren loodgieters met traceergas zouden langskomen om het lek op te sporen en te verhelpen... (waarvoor kwam eerder dan die lek-expert????). Hiervoor speciaal een dag vrij genomen, maar uiteindelijk, zonder enig bericht, kwam gewoon niemand opdagen!!

Wederom via Whatsapp dit bedrijf hiermee geconfronteerd, waarbij ze aangaven het zelf te druk te hebben en daarom externe loodgieters hadden ingeschakeld (die dus niet op kwamen dagen). Dit viel volgens hun volledig buiten hun verantwoordelijkheid.

Ga absoluut niet met dit bedrijf in zee! Het zijn oplichters! Heb zelf hierdoor met de feestdagen 8 dagen zonder water gezeten!!!!!

En het allermooiste; de lekkage bleek in een andere leiding te zitten dan door de zogenaamde lek-expert werd aangegeven!!! #FAIL

27 December 2024

Wees voorzichtig!

Als beheerder van een VvE in Rotterdam worden wij door Lekdetectie lastiggevallen over de betaling van openstaande facturen. Echter, wij/de VvE zijn/is niet de opdrachtgever. De eigenaren hebben zelf op persoonlijke titel opdracht gegeven en in een geschil tussen Lekdetectie en die eigenaren over de uitgevoerde werkzaamheden zijn wij geen partij. Ondanks deze uitleg blijven wij telkens via een ander telefoonnummer door dezelfde vrouw gebeld worden die verhaal wil halen. Normaal zeg ik dame, maar aan deze vrouw is weinig damesachtigs, ze behandelt mijn personeel uiterst onbeschoft. Ze begrijpt waarschijnlijk ook wel dat we de bekende nummers nu niet eens meer opnemen. Jammer als dit de manier is waarop je meent zaken te moeten doen.

10 January 2025

Beste meneer,
Niet fijn om te horen dat de bewoners niet geheel tevreden zijn.

Wij doen voor alle klanten ons uiterste best en geven altijd onze maximale inzet voor al onze klanten.
Helaas hebben alle bedrijven te maken met enkele ontevreden klanten ondanks onze maximale inzet.

Ook jullie review score bij Google is niet echt goed.(;1,2 *:)
Ik heb gelezen dat veel klanten van jullie zeer ontevreden met jullie dienstverlening zijn.

In ieder geval bedankt voor de feedback!
Veel succes met jullie bedrijf!

Lekdetectie Expert Nederland

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look