Vi havde den bedste oplevelse med K.S Auto og deres salgsansvarlige Kristian! Kristian holdte hånden over os fra vi var ude og se bilen til køb af den. Desuden var de meget behjælpelige med eventuel... See more
Company replied
Jeg skulle købe min første bil, og blev mødt med enormt god service og venlighed hos K.S. Auto. Der var tid til at tale om bilerne, stille spørgsmål og alting blev besvaret med professionalisme og... See more
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️5 Stjerner til Kristian V. Hos K. S Auto bliver man mødt af smilende og hjælpsomme personale, som giver sig god tid til lytte og forklare. Man føler sig virkelig tryg og man bliver godt... See more
Company replied
Kæmpe ros og stor anbefaling til K.S Auto herfra. Købte min første bil hos K.S Auto, og det kan kun siges at være et godt valg. Fantastisk service og imødekommende medarbejdere med styr på ti... See more
Vi ved, at køb af bil kan være en stor beslutning, derfor lægger vi stor vægt på at skabe en tryg og gennemsigtig købsoplevelse for dig. Hos K.S Auto er vores salgsafdeling, værksted og klargøring under et tag, så vi kan levere den bedste service og support fra start til slut.
Dalsvinget 4, 4200, Slagelse, Denmark
Hurtig udførelse af aftalt reparation. God service og absolut konkurrencedygtig pris.
Tak for min gode oplevelse med jeres sælger Kristian.
Han har hjulpet mig fra start til slut.
Jeg har handlet bil i dag med KS-auto
Med Kristian Valentin
Det har været en virkelig positiv oplevelse at møde en forhandler hvor der var styr på det hele, alt spillede, til aftalt tid, de kan varmt anbefales

Reply from K.S Auto
Jeg har for anden gang købt bil hos ks-auto, og det har endnu engang været en fornøjelse. Byttede min bil ind for en anden, fair pris, hurtig men professionel handel - lige som det skal være.
Går man med tanken om at skifte bilen, så er ks-auto aldrig en skuffelse.
5 kæmpe stjerner herfra endnu engang.
Der var tid til at tale om bilerne, stille spørgsmål og alting blev besvaret med professionalisme og god faglig kompetence.
Jeg følte mig tryg gennem hele salgsprocessen, takket være imødekommende service.
Skulle jeg vælge en bilforhandler, ville det klart være K.S Auto.
Fremragende service og yderst fornuftig pris på arbejdet, i forbindelse med reparation af min kones bil efter et mindre uheld, som tilfældigvis skete i nærheden af værkstedet. Kan varmt anbefales.
Super god service og kompetent rådgivning. Man føler sig tryk i købs processen og når man har købt
Hvis man skal købe bil er det et sted jeg vil anbefale, god service, og vil helt sikkert komme tilbage og handle bil igen.
Mvh Johnny Petersen.
Jeg har købt bil hos K.S Auto. Og det har været en stor fornøjelse, altid kaffe på kanden og chokolade på bordet og ekstrem høj service, imødekommelse og smil på læben.
Man kan roligt sige og fornemme at K.S Auto passer godt på sine kunder og er god til at guide en, og man kører altid derfra med god samvittighed. Hvis jeg en dag skulle skifte min bil ud, vil jeg helt sikkert handle med K.S Auto igen - ingen tvivl om det.
Så klart 5 stjerner herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kan varmt anbefale K.S Auto til andre.
Professionelt personale (Christian)
Tillids vækkende.
Tak for handlen 😀
Venlig hilsen Jesper Lodall

Reply from K.S Auto
Altid en fantastisk oplevelse, og super god service hos KS auto! Kan klart anbefales herfra😌

Reply from K.S Auto
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️5 Stjerner til Kristian V.
Hos K. S Auto bliver man mødt af smilende og hjælpsomme personale, som giver sig god tid til lytte og forklare. Man føler sig virkelig tryg og man bliver godt oplyst omkring køb af bil, af en ærlig og helt nede på jorden bilsælger - Kristian Valentin. Et virkelig godt sted at købe sin bil.
Kæmpe anbefaling herfra!

Reply from K.S Auto
Mine bedste anbefalinger til at købe bil hos KS Auto.
Reel og ærlig behandling. Venligt og smilende personale. Har god tid til at svare på spørgsmål samt hurtig levering af bil.

Reply from K.S Auto
Super fantastisk oplevelse, at handle bil hos KS auto. Virkelig god service, kæmpe anbefaling herfra..

Reply from K.S Auto
Jeg har nu nogle gange benyttet mig af deres værksted. Det er blevet til et par service på bilen og nogle småreperationer.
Et fantastisk højt serviceniveau, altid smilende og imødekomme. Kompetente i deres arbejde, udført til perfektion.
Et værksted, hvor man føler sig velkommen og med en tydelig fornemmelse af at de virkelig vil deres kunder.
Alt sammen til yderst rimelige priser.
Kan kun anbefale dette værksted.
6 ud af 5 stjerner herfra.

Reply from K.S Auto
Vi vil endnu engang anbefale at handle bil hos K.S Auto Kristian er den mest ærlige sælger og man bliver då godt behandlet 5 stjerner er faktisk ikke nok

Reply from K.S Auto
Perfekt service, dejligt personale og altid klar til at svare på spørgsmål.
Ville anbefale dem til alle, der skal ud købe ny bil.

Reply from K.S Auto
Super god og professionel service fra Kristian og det var en meget behagelig og rigtig god oplevelse i forhold til køb af bil - jeg kan kun anbefale K.S Auto Slagelse!

Vi har haft en god oplevelse med at købe bil hos K S AUTO
Vi købte i starten af marts en Hyondai i20 som vi er meget tilfredse med.
Kristian var flink og imødekommende og gav konstruktiv information.
Vi vil absolut anbefale at købe bil hos KS AUTO i Slagelse
Kenneth og Kirsten

Reply from K.S Auto
Vi var i markedet for en bil nr. 2 og har tidligere købet hos K.S Auto, hvilket vi var meget tilfredse med. Efter at have prøvet 5 forskellige biler, faldt valget på en Kia Rio, godt vejledt af Kristian. Et super god og professionel salg og vejledning. Kristian kom desuden og åbnede en dag, hvor de havde lukket, for at vi kunne prøve bilen en gang mere, før vi bestemte os.
K.S.Auto kan varmt anbefales. De giver desuden mulighed for en 2. aflevering, hvor vi efter at have kørt i bilen et stykke tid, kan komme ud og gennemgå den igen med evt. spørgsmål.