KPK Døre og Vinduer Reviews 529

3. Door Manufacturer
  4. Door Shop
  5. Door Supplier

Written by the company

Med KPK vinduer og døre får du et dansk kvalitetsprodukt - designet, udviklet og produceret i Nykøbing Mors gennem mere end 40 år. Træet er FSC®-certificeret, vores produkter er DVV-mærkede, og vi yder 10 års garanti. KPK leverer individuelle løsninger – produceret efter mål og tilpasset den enkelte bolig. Bliv inspireret og find mere information her: www.kpk-vinduer.dk Vores udgangspunkt er en kombination af gode, danske, håndværksmæssige traditioner med fokus på kvalitet, holdbarhed og en moderne højteknologisk produktion. Virksomheden med produktion, udvikling og ledelse ligger i Nykøbing Mors, hvor vi beskæftiger ca. 250 medarbejdere. Vores medarbejdere er dedikerede fagfolk, der i samarbejde med den lokale håndværker sørger for, at kunden får god kvalitet - hver gang. KPK producerer et omfattende udvalg af vinduer og døre i kernefyr og træ/alu. Ud over salg gennem KPK producerer fabrikken også koblede vinduer og døre, der sælges under brandet Frovin. Vi er 100 % ordre-producerende, og produkterne fremstilles efter mål. Vores produkter forhandles af professionelle håndværksmestre og er certificeret i henhold til DVV-produktcertificering. Siden 2007 har KPK været en del af det børsnoterede Inwido, Europas største vindueskoncern og et naturligt hjem for regionens stærkeste firmaer inden for komfort, indeklima og tryghed. Inwido beskæftiger ca. 4400 medarbejdere og har virksomheder i Danmark, Estland, Finland, Irland, Litauen, Norge, Polen, Rumænien, Storbritannien, Sverige, Tyskland og Østrig.

4.4

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 week

Rated 3 out of 5 stars

A broken door handle (3 months after fitting)

I had new doors and windows fitted 3 months ago. Now, the door handle is broken - it won’t lift up to open the door. This poses a fire risk, as we couldn’t escape via this door in the event of a fire. The company has said they’ll contact me when they get around to it, sometime this week. Let’s hope we don’t have a fire in the meantime.

Update: The carpenter who fitted them told me he’d contacted you about the issue last week. He is the one who said you’d contact me. He will phone you again today.

Further update: So, the company eventually sent someone around, more than a week later. The problem was faulty manufacturing in the locking mechanism. Replaced with newer manufactured mechanism. Let’s see

17 March 2025

Dear Lee

We are very sorry that your handle is broken. I am sure that the problem will be fixed as soon as possible.

Meanwhile, hopefully you are able to use another door.

Update: We are unable to find the issue here, so please contact us and provide your order number if you need our help resolving it.

Best regards

Kære Martin Bo

Vi siger mange tak for den fine anmeldelse.

Godt at høre, at kvaliteten af produkterne er i orden, og selvfølgelig også, at du finder prisen for dem rimelig.

God kvalitet og levering til tiden

God kvalitet og levering til tiden

26 March 2024

Kære Per

Vi siger mange tak for den flotte anmeldelse.

Dejligt at høre, at du er tilfreds med kvaliteten af vores produkter - og at de bliver leveret som aftalt.

Super kvalitet.

God kundeservice.
God kvalitet.
Dansk produceret.

20 February 2024

Kære Morten

Mange tak for, at du har taget dig tid til at lave denne fine anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores kundeservice og kvaliteten af produkterne. Og at du værdsætter, at vi producerer lokalt.

kvalitet

God og ensartet kvalitet

5 December 2023

Kære Klaus

Mange tak for den fine anmeldelse af KPK.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med kvaliteten af vores produkter.

Kære Tømrermester Rünitz

Mange tak for den flotte anmeldelse af KPK.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med kvaliteten af vores elementer og den service, der bliver ydet omkring dem.

Rated 5 out of 5 stars

Super fin kvalitet,god support og…

Super fin kvalitet,god support og levering til tiden, her får man et virkeligt godt produkt.

30 January 2022

Kære Carsten

Mange tak for, at du har taget dig tid til at lave denne flotte anmeldelse af KPK.

Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med vores kvalitet og kundesupport, og at du oplever levering til tiden.

Rated 4 out of 5 stars

god kvalitet

god kvalitet, men i den dyre ende

28 July 2020

Kære Morten

Mange tak for den fine anmeldelse.

Fantastisk produkt

Fantastisk produkt - bedste value for money på markedet.
Alan Sergeant
Toftegaard Byg ApS

30 June 2020

Kære Alan og Toftegaard Byg

Mange tak for, at du har taget dig tid til at lave denne fine anmeldelse.

Og tak for den flotte ros til vores produkter.

God kvalitet

God kvalitet, leveret til tiden, til en fornuftig pris. :-)

7 April 2020

Kære Allan

Mange tak for, at du har taget dig tid til at lave denne fine anmeldelse.

Dejligt, at du er tilfreds med vores kvalitet, levering og priser.

Vh. Helle Riisager, KPK

Show reviews in all languages. (529 reviews)

Take a closer look