See what reviewers are saying
Super fed, engageret køreskole hvor der er plads til grin og sjov i undervisningen. Der bliver taget godt om eleverne på en god rolig tone - og så føler man sig bare i gode hænder ☺️ Kan anbefale 10... See more
No history of asking for reviews
Bedste køreskole
Bedste køre lære man ku ønske sig har været et virkelig god forløb han forklarede reglerne meget godt og var virkelig god til at lære os det hurtigt og man kan glæde sig til køre turene de var virkelig sjove
Bedste køreskole!!!
Bedste køreskole!!!
Super søde kørelærere🥹 hyggelig stemning og god undervisning!
Fantastisk, sjov og energisk køreskole
Bedste køreskole der findes uden tvivl. Sygt gode kørelærere hvor man er garanteret at have det sjovt og selvfølgelig lære at køre god bil🔥 Rigtig god pris hvor du får ekstremt meget for pengene. Generelt bare en fantastisk køreskole med god energi og en fantastisk teori-lærer og kørelærer🔥
Jeg havde Gamal som kørelærer og teorilærer og det førte til begge prøver bestået i første forsøg.
Du kommer ikke til at fortryde det hvis du vælger Kørekortet det lover jeg🙌🏽🙏🏼.
- Fra en meget glad og tilfreds elev der kommer til at savne køreskolen
Fantastisk oplevelse
Jeg havde Peter som kørelære, hvilket førte til teori og køreprøve bestået i 1 hug. Mega god undervisning både teori og praktisk😁 Har altid følt mig tryg bag rettet ved siden af Peter. Kan ikke andet end at anbefale korekortet.dk, både til prisen men også til den fantastiske undervisning🙏🏻 Tak for denne gang
Virkelig god oplevelse
Virkelig god oplevelse, og man kan mærke at man er i gode hænder! Bestod begge prøver i første hug! Synes det er fedt at man har mulighed for at have køretimer i weekenden☺️ Ville klart anbefale køreskolen! (Mega god pris også)
Efter en meget dårlig oplevelse med en…
Efter en meget dårlig oplevelse med en tidligere køreskole, så vil jeg gerne sige Mange mange tak for en virkelig god køreoplevelse med korekortet.dk og især Gamal, jeg bestod begge prøver i første hug det var et kort kørekortforløb Gamal har helt styr på sit arbejde og hvis du er nervøs vil jeg endu mere anbefale køreskolen da de tager højde for alt igen tusinde tak for en meget god oplevelse og vi ses på vejen verdens sejeste kørelære💪🏽❤️
Bestod begge prøver i første forsøg og…
Bestod begge prøver i første forsøg og teori med 0 fejl. Dygtige kørelærer, hyggeligt miljø og dejlig service. Kan anbefales
Fantastisk Køreskole
Fantastisk køreskole, overkommelig pris, søde mennesker, finder altid løsninger på ethvert problem og er meget nemme til at forklare 👌🏼
Stor tak til Peter, som ledte mig hele vejen igennem og hjælp mig med at bestå alle eksamenerne 😊🤩
KÆMPE ANBEFALNG
KÆMPE ANBEFALNG!
Har kun positivt at sige om Jamal og hans team i Helsingør.
Yderst professionelt også menneskelige med masser af humor som gjorde det en meget positiv oplevelse!
En stolt mor – tak for jer
Utrolig tilfredse med hele forløbet hos kørekortet.dk
Peyman har været vores søns kørelærer, og han har gjort et fantastisk stykke arbejde. Han har været rolig, tålmodig og meget professionel i sin undervisning. Min søn har følt sig tryg bag rattet og godt guidet hele vejen frem mod køreprøven.
Gamal stod for teoriundervisningen, her har niveauet været ekstremt højt. Undervisningen har været struktureret, grundig og let at forstå og med god humoristiske sans for at gøre undervisningen en fed oplevelse, og det har givet vores søn et stærkt fundament.
At han bestod både teori- og køreprøve i første forsøg, gjorde mig selvfølgelig stolt. Men det, der har rørt mig mest, er den glæde, selvtillid og stolthed, jeg har set vokse i ham undervejs.
Han synes det har været en rigtig fed oplevelse med at tage hos kørekort hos jer 🤩
Men det, der har betydet allermest for mig, er den glæde og selvtillid, jeg har set hos min søn undervejs.
Tusind tak for jeres indsats 👏🏻jeres støtte og den tryghed, I har givet ham. Jeg kan kun give mine allervarmeste anbefalinger.
⭐⭐⭐⭐⭐
⭐⭐⭐⭐⭐
Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos kørekortet.dk i Helsingør. Hele forløbet var godt organiseret, og man følte sig tryg fra start til slut.
Teoriundervisningen var overskuelig og nem at følge, og der blev altid taget tid til at forklare tingene ordentligt. Gamal var super dygtig, rolig og engageret, og han var god til at gøre selv de svære ting forståelige.
Køreundervisningen med Peyman var helt i top. Han er ekstremt tålmodig, professionel og rigtig god til at give konstruktiv feedback, som gjorde, at man hele tiden udviklede sig og fik mere selvtillid bag rattet. Jeg følte mig virkelig godt forberedt til køreprøven.
Alt i alt et trygt, professionelt og behageligt forløb. Jeg kan varmt anbefale kørekortet.dk i Helsingør – især takket være Gamal og Peyman, som gør et fantastisk stykke arbejde.
Bedste service og bedste kørelære
Mega god kørelære
Mega god kørelære, ikke så meget andet at sige end tag det her!
God energi og god undervisning
God energi og god undervisning. Bestod begge prøver i første hug uden ekstra timer.
Og til en rigtigt god pris.
Rigtigt gode søde og profesionelle køre…
Rigtigt gode søde og profesionelle køre lære og gode teori. Med Peter som kørelære og jamal som teori lære
NORDSJÆLLANDS BEDSTE KØRESKOLE 🤩
NORDSJÆLLANDS BEDSTE KØRESKOLE 🤩
Billig pris, men den bedste service og kørelærer, kæmpe anbefaling 🔥
Bedste kørelære i dk🔥💪❤️