Kerteminde Camping A/S Reviews 12

2.6

Company details

1. Camping Store
  2. RV Park

Information provided by various external sources

Velkommen til Kerteminde Campings Facebookside, hvor I er velkomne til at skrive en kommentar eller lægge billeder op af pladsen. På Fyns nordøstlige hjørne, finder I den 600 år gamle charmerende købstad Kerteminde. Der er mange forskellige mulighed...

2.6

3-star
2-star
1-star

Bliv væk.

Min mand Har boet på campingpladsen 3 måneder i vinterhalvåret, i forbindelse med arbejde. Vandet fra afløbet i bruseren kom retur efter få minutter i badet, så det stank af afføring. Hytten var ikke tæt, faktisk kunne han kigge direkte ud, gennem en flere mm bred revne langs flere af vinduerne, så det kostede en mindre krig i varme. Hans arbejdsplads betalte for ugentlig rengøring af hytterne, hvilket aldrig skete. Dog skiftede de sengetøj hele 4 gange i løbet af de 3 måneder. Det værste var dog, at soveværelset var fuld af svimmelsvamp. Efter flere klager, blev det, ifølge campingpladsen, udbedret, ved at køre en malerrulle over, så det ikke var synligt. Men da væggen var fugtig, var malingen utrolig lang tid om at tørre, hvilket bare forværrede situationen. Det eneste, der blev udbedret, var afløbet og det skete først efter 6 ugers klager. Vi kommer ALDRIG til at sætte fod på den plads.

28 December 2024

Tilbage i maj 2023

Tilbage i maj 2023, boede jeg 2 uger på Kerteminde Camping - her blev vi taget godt imod af ejeren Gitte og blev endda allerede ved ankomst opgraderet, hvilket var med til at gøre opholdet helt perfekt fra starten af - da jeg havde spørgsmål omkring lån af cykel, fik jeg med det samme en nøgle til en af cyklerne, kvit og frit.

Jeg havde også et par spørgsmål omkring brug af vaskemaskine, hvor jeg med det samme fik hjælp.

Alt i alt en rigtig god oplevelse og jeg kommer uden tvivl tilbage næste år.

18 May 2023
Rated 5 out of 5 stars

Super værelse med udsigt til storebælt

Jeg havde 11 overnatninger på Kerteminde Camping.

Mit værelse var rigtig fint og rent, med eget toilet og køkken, og udsigten til havet fra altanen var helt fantastisk.

Personalet var utroligt søde og hjælpsomme.

Jeg kan varmt anbefale Kerteminde Camping.

17 May 2023

Afførings lugt

Har lige haft 4 overnatninger i en af deres slidte campinghytter. Da vi ankom var hytten ikke rengjort, men der blev så sat en til at gøre det efter vi havde påtalt dette, så i stedet for at kunne bruge hytten fra kl 15 kom vi først til at pakke ud kl 18. Tv’et virkede ikke, så der blev monteret et andet på dag 2, som så var ok. Men det værste var at når det regnede, som det gjorde mere eller mindre alle dage, lugtede hele hytten voldsomt af opstigende kloakvand, så alle dage var der en voldsom stank af “afføring” i stue/køkken og soveværelse, og der fik vi at vide at de ikke lige vidste hvad de skulle gøre med dette, det blev påtalt 3 dage i streg, og så blev der helst lidt klorin eller hvad det var i afløbet, så hvis der havde været mulighed for at finde en anden overnatningsmulighed havde vi gjort dette, men der var ingen ledige steder lige i dette område. Vi fik så et afslag på hvad det kostede at leje sengetøjet og rengøring, men den blev nok heller ikke rengjort efter vi rejste 🤔. Det var den første gang vi besøgte denne campingplads, men abosolut også sidste. ☹️☹️😡

2 August 2023
Rated 1 out of 5 stars

Kan ikke anbefales til børnefamilier

Vi har boet på Kerteminde Camping med børn og børnebørn i en uge.
Vi kommer ALDRIG på denne plads igen.
Der var ikke luft nok i hoppepuden, trods flere henvendelser i receptionen blev det ikke bragt i orden.
Klatrevæggen var itu flere steder.
Wifi virkede ikke trods flere henvendelser i receptionen.
Vi havde glædet os til at spille minigolf, men den var lukket ned. På hjemmesiden står den ellers beskrevet.
Ved afrejse/afregning var dankort terminalen i uorden så der kunne kun bruges mobilepay eller kontant.

23 July 2023
Rated 2 out of 5 stars

Ikke 3 stjerner værd

Vi besøgte pladsen uge 30/2023. Fin campingplads som ligger lige overfor en flot strand.
Intet varmt vand om aftenen til at vaske op i, bad koster 7kr for 2,5 min - vi betaler 5-6kr for 5 min andre steder. Der kunne godt være flere toiletter og bade, da der altid var kø.
Manglende lys på pladsen, hvis man skulle på toilettet - så medbring gerne egen lygte eller find vej i mørket.
Der mangler hygge ved opholdsstuen og aktiviteter på campingpladsen, især nu hvor det er højsæson.
Man betaler for opholdet hjemmefra og får også gerne en pæn høj efterregning ved udcheckning - selv WIFI koster ekstra, men ved receptionen stod der: “intet wifi”, så om de har eller ikke har wifi, det er stadig en gåde.
Ikke et sted vi besøger igen desværre.

24 July 2023

Skøn campingplads

Jeg var på camping i uge 29/2022. Det var første gang og en rigtig god oplevelse. Campingmutter er sød, smilende og imødekommende. Toilet og køkkenfaciliteter var pæne og rene. Derudover ligger campingpladsen et skønt sted hvor stranden er lige på den anden side af vejen og byen meget tæt på og alligevel en dejlig rolig plads.
Jeg vil give mine varmeste anbefalinger og jeg glæder mig til at komme igen.

31 July 2022
Rated 1 out of 5 stars

Intet svar før afmelding.

Ringer og spørger til booking af en af deres hytter, får så advide at jeg skal skrive en mail til dem ang dette da de har travlt pga det gode vejr, hvilket jeg så gør, da jeg gerne vil booke en hytte for 3 overnatninger. For intet svar tilbage, men prøver igen en uge senere og stadig intet svar. Vælger så at aflyse bookingen og der får jeg så svar tilbage næsten med det samme, en kort besked: Hermed bekræftet.
Må indrømme, at det mig sur at blive behandlet på den måde. Så, kun én stjerne fra mig og en dårlig anmeldes.

16 March 2022
Rated 3 out of 5 stars

Jeg var ikke vild imponeret

Jeg var ikke vild imponeret.
Synes at faciliteterne kunne være bedre - Kø ved fx. Familie baderum. Og alm slid. Jeg tænkte wauw da jeg så informationen og blev lidt skuffet over det resterende.
Beliggenheden trækker det op. 👌🏻

22 July 2019