See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Speciale shampoo voor grkleurd haar besteld. Deze was niet op voorraad en omdat ik op vakantie ging op advies van een medeweker van de klantenservice andere gekocht. Alleen vertellen ze er N... See more

Rated 1 out of 5 stars

Föhn besteld staat op de site op voorraad en wat denk je niet op voorraad. Mail gestuurd wanneer komt de föhn dan dat zou eind deze week zijn maar word nu al volgende week. Krijg geen antwoord op an... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik heb eergisteren mij bestelling geplaatst en gisteren mijn pakketje ontvangen. Ben er super blij mee. De medewerkers van de Kappershop zijn super geduldig en gaven me nuttig advies. Ik heb zelf... See more

Company details

1. Beauty & Well-being

Information provided by various external sources

Bestel al je haarproducten bij de Kappersshop! Scherp Geprijsd ✓Voor 15:00 besteld = Morgen Thuis ✓Boven €50,- GRATIS verzending.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Bestel hier niet!

Pakketautomaat waarin mijn pakket geleverd werd was in storing of kapot en zodoende kon ik mijn pakket niet ophalen, na 3 weken chatten en bellen met PostNL zonder resultaat overigens werd het retour gestuurd, pakket is aangekomen bij Kappersshop, er is zelfs voor getekend maar naar mn geld kan ik blijkbaar fluiten, klantenservice reageert nergens op!

16 February 2026
Rated 1 out of 5 stars

Je word misleid en voor de gek gehouden!!

Föhn besteld staat op de site op voorraad en wat denk je niet op voorraad.
Mail gestuurd wanneer komt de föhn dan dat zou eind deze week zijn maar word nu al volgende week. Krijg geen antwoord op andere vraag. Met gevolg bestelling geannuleerd. Voor mij nooit meer!!!!

4 March 2026
Rated 1 out of 5 stars

Speciale shampoo voor grkleurd haar…

Speciale shampoo voor grkleurd haar besteld.
Alleen vertellen ze er NIET bij dat de werking kan verschillen per haartype, want na 2 weken was de haarkleur helemaal vervaagd.
Een zeer slecht advies.
ALLES VOOR DE VERKOOP :(
Gemaild met kappershop maar na 2 mailtjes geen reacties meer.
Wat een flutbedrijf.
Van service hebben ze zeker nog nooit gehoord.
ADVIES: BESTEL HIER NIETS!!!!!

11 February 2026
Rated 1 out of 5 stars

Het klopt dus echt wat ik hier lees…

Het klopt dus echt wat ik hier lees dacht ik ga het gewoon proberen maar helaas , heb wat verschilden gel en Cream wax gekocht om te proberen een er van was over datum en die andere paar maanden nog goed en bij sommige staan geen datums bij onacceptabel!! En vervolgens mail ik of ze nieuwe kunnen sturen die wel goed is krijg bricht terug je mag ze ookbterug sturen maar ze zijn gewoon goed dat kan je niet zeggen als verkoper kan gewoon niet ik heb ze geprobeerd meteen alles weg gegooid troep

16 March 2025

Geen originele Olaplex!

De gekochte Olaplex producten lijken nep te zijn! De geur van de producten is chemisch/ alcoholisch, ruikt naar spiritus. Er is gerommeld met de QR code op de achterzijde van de producten (code is gestanst en daardoor niet leesbaar).
Na informatie op de originele Olaplex website te hebben opgezocht geeft men daar aan: All our consumer products contain QR codes on the bottom back side. If a QR code is missing, scratched off or tampered with in any way, do not buy it as the product could be fake, expired or diluted.
Kijk voor meer info over het herkennen van de echte producten op de officiele Olaplex website.

1 February 2025

Top klanten service

Ik heb last minute een adres wijziging gevraagd omdat ik het foute adres heb doorgegeven. Mijn pakket was al onderweg en ze hebben er alles aan gedaan om het in orde te brengen voor mij. De klanten service bij kappersshop is op en top! Ik zal hier vaker bestellen!

9 September 2024

Olaplex vermoedelijk namaak

Voor het eerst Olaplex nr 3 en 4 hier besteld, beide producten zijn helaas niet dezelfde kwaliteit als wat ik gewend ben. Een chemische geur en een andere kleur en textuur dan de Olaplex producten die ik al jaren gebruik. Vermoedelijk worden hier dus namaak Olaplex producten verkocht.

10 July 2024
Rated 1 out of 5 stars

Bestelling geplaatst en geen…

Bestelling geplaatst en geen terugkoppeling gekregen. Ik ben er achter aangegaan en ze zeggen dat ik niet heb betaald. Stuurde een foto van mijn bank afschriften, daarna zeggen ze dat ik het mag uitzoeken met de bank. Heel jammer en amateuristisch.

13 June 2024
Rated 5 out of 5 stars

Ik woon in Groningen en kocht altijd al…

Ik woon in Groningen en kocht altijd al haarverf aan de Rademarkt waar de kappersshop toen ook zat. Nu kan ik gelukkig nog telefonisch dezelfde haarverf bestellen in Drachten en het wordt altijd vlot opgestuurd. Ik wil zelf geen andere haarverf als Kiss haarverf, omdat de verf goed pakt, ook op grijs haar, maar het is wel weer gemakkelijk van de huid af te wrijven. En de prijs is ook nog steeds O.K.

8 December 2023
Rated 1 out of 5 stars

Nog nooit zo'n slechte ervaring gehad…

Nog nooit zo'n slechte ervaring gehad met een bedrijf. Op de site wordt aangegeven dat een bestelling die voor 15:00 is geplaatst dezelfde werkdag wordt verstuurd. Ik heb 4 dagen geleden een bestelling bestelling geplaatst en nog steeds geen bevestiging van verzending gehad, dus maar besloten om contact op te nemen.

Ik krijg een reactie dat ze zojuist het bestelbedrag hebben teruggestort omdat de bestelde producten niet voorradig waren. Dit kon mij 4 dagen ook verteld worden lijkt mij, maar nee ze laten je eerst zelf contact opnemen in plaats van dit zelf direct op te lossen. Daarnaast kan ik nu 3 tot 5 werkdagen op mijn terugbetaling gaan wachten en hebben ze geen verdere compensatie geboden. Kon niet eens een excuses voor het ongemak vanaf komen.

31 October 2023
Rated 5 out of 5 stars

Correctie op bestelling. Goede service!!

De medewerkers van de Kappershop zijn super geduldig en gaven me nuttig advies. Ik heb zelf een verkeerd product besteld en heb ze toen gebeld. Ze hebben zelfs mijn verkeerde bestelling kunnen corrigeren en ik kreeg een notitie dat alles erin zit zoals ik had gevraagd. Echt top service! 💇‍♀️👏

6 September 2023

Verkeerde product

Verkeerde product opgestuurd gekregen. Kan gebeuren en netjes gebeld. Binnen 1 dag de juiste producten gekregen. Helaas zonder enige tegemoetkoming of korting. Van mij wordt verwacht dat ik het oude pakket terugstuur, terwijl ik juist online bestel door tijdnood. Nooit reactie gehad op mijn antwoord.

29 April 2023
Rated 4 out of 5 stars

Positieve ervaring

Ik lees hier niet zulke positieve reviews maar ik heb een goede ervaring.
De oplader van mijn tondeuse was kapot en hier hadden ze hem op voorraad. Met twee dagen in huis.
Ook telefonisch contact gehad ivm verwisselbare accu's en dat ging heel vriendelijk en behulpzaam.

9 May 2023

Geen afterpay klant

Op de site geeft men met afterpay te werken alleen als je dat doet krijg je errors, enige tijd later ontvang je wel diverse bevestigingen gehad. Toch maar even een mailtje gestuurd dat ik maar 1 bestelling wil ipv meerdere. Krijg ik dat Paypal mijn niet goedgekeurd heeft en of ik vooraf wil betalen met iDeal ….. ik betaal altijd met afterpay en nooit geen probleem.
Denk dat de website meer dingen aangeeft dan goed voor iemand is.
Dan maar paar euro meer betalen bij een site die wel afterpay aanvaard.

1 pluspunt: klantenservice antwoord s’avond

9 January 2023

Slecht product

Ik heb het product kativa gekocht om de haten permanent te stijlen. Het product heeft niet op mijn haren gewerkt en na de hele behandeling is de geur van het product nog steeds niet uit mijn haren. Ik loop nu al 3 weken rond met stinkende haren. Heb al meerdere malen contact gezocht zou een korting bon krijgen maar tot op heden nog niet gekregen en verder willen ze er niks aan doen en nemen geen verantwoordelijk heid.

Ik raad dit product niet aan

3 August 2022

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look