2.9

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Tyvärr för mycket krångel…

Tyvärr för mycket krångel. Byte av handläggare som man äntligen lärt känna o började se resultat i sitt sökande, så skulle man få ny som skulle ta sig tid o komma in i sin roll, det blev slöseri med min tid. Aktiviteter som grupp träffar togs bort, som är viktig del att träffa folk i samma situation o umgås o diskutera olika saker, vi behöver stöd. Resultatet blev att jag bytte leverantör. Fick inte ens ett hejdå av min handläggare 😅Sättet man blev behandlad på alltså…Vi som arbetssökande är i en känslig situation , handläggare och organisationen borde veta det och ta hänsyn till våra behov inte deras egna.
Kändes inte som man blev hörd när man påpekade någonting. Lyssna på föreläsningar på plats för dem inte kan komma på andra aktiviteter o vi ”måste” göra nåt och närvara. Kom på nåt som har betydelse, lämnar spår, få en att tänka tillbaka på en positiv resa, inte tvärtom…För mig blev det mycket frustration och onödigt tidsfördriv, våran tid är också värdefull i väntan på att hitta jobb. Borde vara bättre organiserat om man nu ska spendera så många timmar på ”aktivitet” , gör nåt meningsfullt av tiden för oss som deltar!

17 March 2025
Unprompted review
Jobbpunkten logo

Reply from Jobbpunkten

Tack för att du tar dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vi uppskattar din ärlighet och tar till oss av din feedback.

Vi har full förståelse för att ett byte av handledare kan upplevas som frustrerande, särskilt när man har byggt upp en relation och börjat se resultat. Vi är också medvetna om att man som arbetssökande befinner sig i en känslig situation, och det är viktigt för oss att varje deltagare känner sig sedd, hörd och bemött med respekt.

Sedan den 1 maj har organisationen genomgått en omorganisation med fokus på att förbättra kvalitet, kontinuitet och arbetssätt. Syftet är just att skapa en mer stabil och meningsfull upplevelse för våra deltagare, där aktiviteter och stöd ska bidra på riktigt till vägen mot arbete.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vårt innehåll och våra insatser så att tiden hos oss upplevs som värdefull och relevant. Dina synpunkter kring aktiviteter och bemötande är viktiga i det arbetet.

Om du i framtiden skulle vara intresserad av att ge oss en ny chans, är du varmt välkommen tillbaka. Vårt mål är att arbeta med ett kvalitativt och individanpassat stöd där deltagarens behov står i centrum.

Vi önskar dig stort lycka till framåt och tackar återigen för din feedback.

Katarina Verksamhetsutvecklare

Rated 1 out of 5 stars

HÅLL ER BORTA FRÅN DENNA LEVERANTÖR

Min upplevelse av företaget är -1000000

Jag sökte en tjänst två gånger och hamnade i fel händer båda incidenterna. Arbetsgivaren hade inte koll på kriterierna och hade utlovat mig tjänsten sommaren 2024 och så fort det var dags att skriva på kontraktet så rök det. Tror ni mig när jag skriver att jag just där och då hade tackat nej till två andra arbetsgivare? :(

Inför vinterhalvan så sker samma sak, då hade de ändrat på kriterierna på annonsen och jag ringer för att säkerställa att det som står stämmer, då blir svaret ja. En annan rekryterare denna gången. Vidare ville han att jag skulle intervjuas och skickar först fel länk då jag hamnar på en intern föreläsning och han lägger inte märke till detta förrän jag ringer och berättar det. Sedan gör han samma misstag. Han lovar att skicka kontraktet för att sedan lägga märke till att han med hade missat informationen om kriterierna, trots annorlunda beskrivning på annonsen.Han hörde aldrig av sig efter detta och bad inte ens om ursäkt. Trist start på det nya året. Otroligt frustrerande när man blir lovad en heltidsposition bara för att upptäcka att man inte varit noggrann i sin granskning. Detta ska meddelas till arbetsförmedlingen om deras sämsta leverantör. I dagsläget finns det människor som är så otroligt ivriga efter att komma ut i arbetslivet nu när det är sån hög arbetslöshet, man önskar nästan att man tog de andra jobben från somras...

10 June 2024
Unprompted review
Jobbpunkten logo

Reply from Jobbpunkten

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar verkligen den frustration du beskriver – särskilt när det gäller situationer där du upplevt att förväntningar skapats kring anställning som sedan inte infriats. Vi förstår att detta kan påverka både motivation och tillit, särskilt när du samtidigt har tackat nej till andra möjligheter.

Det du beskriver kring otydlighet i krav, kommunikation och uppföljning är inte i linje med hur vi vill arbeta. Vi tar detta på största allvar.

Sedan den 1 maj har organisationen genomgått en omorganisation med fokus på att stärka kvalitet, tydlighet och struktur i våra processer – särskilt i kontakten med både kandidater och arbetsgivare. Målet är att säkerställa att information är korrekt från början, att kommunikationen är tydlig och att varje kandidat får ett professionellt bemötande genom hela processen.

Vi arbetar aktivt med att förbättra våra rutiner och säkerställa att liknande situationer inte uppstår igen. Din feedback är en viktig del i det arbetet.

Om du framöver skulle vara öppen för att ge oss en ny chans, är du varmt välkommen tillbaka. Vi arbetar idag med ett tydligt fokus på ett mer kvalitativt och strukturerat arbetssätt där kandidaten står i centrum.

Vi önskar dig stort lycka till framåt och tackar återigen för att du tog dig tid att skriva.

Katarina/ Verksamhetsutvecklare

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look