Tyvärr för mycket krångel…
Tyvärr för mycket krångel. Byte av handläggare som man äntligen lärt känna o började se resultat i sitt sökande, så skulle man få ny som skulle ta sig tid o komma in i sin roll, det blev slöseri med min tid. Aktiviteter som grupp träffar togs bort, som är viktig del att träffa folk i samma situation o umgås o diskutera olika saker, vi behöver stöd. Resultatet blev att jag bytte leverantör. Fick inte ens ett hejdå av min handläggare 😅Sättet man blev behandlad på alltså…Vi som arbetssökande är i en känslig situation , handläggare och organisationen borde veta det och ta hänsyn till våra behov inte deras egna.
Kändes inte som man blev hörd när man påpekade någonting. Lyssna på föreläsningar på plats för dem inte kan komma på andra aktiviteter o vi ”måste” göra nåt och närvara. Kom på nåt som har betydelse, lämnar spår, få en att tänka tillbaka på en positiv resa, inte tvärtom…För mig blev det mycket frustration och onödigt tidsfördriv, våran tid är också värdefull i väntan på att hitta jobb. Borde vara bättre organiserat om man nu ska spendera så många timmar på ”aktivitet” , gör nåt meningsfullt av tiden för oss som deltar!

Reply from Jobbpunkten