See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Bestilte en patronpung fredag, modtog den med posten lørdag. Det må man sige at være god service! Derudover var prisen super skarp. 5 stjerner herfra.

Rated 5 out of 5 stars

Bestilte nogle lokkeduer onsdag eftermiddag, som jeg skulle bruge lørdag. De blev sendt torsdag og var i min lokale pakkeshop fredag eftermiddag. Ganske effektivt. Butikken ringede derudover til mi... See more

4.6

1-star

Super sted at handle!

23 November 2024

Super service.

Bestilte lokkeænder til en gave kort tid før jul. De blev leveret super hurtigt, desværre var den ene i stykker, da vi pakkede ud, vi sendte en mail, og efter få dage var der svar og dagen efter svar var der ankommet en ny and. Super professionel service. Vi vender helt sikkert tilbage en anden gang og kan klart anbefale alle at handle med Jagtkiosken.

28 December 2022

Super service!

Super service!! Lynhurtig levering. Da jeg havde fejlbestilt en vare var der hurtig hjælp til at få en anden vare.

17 November 2021
Rated 5 out of 5 stars

HeldragtBesøgte hjemmesiden for at købe en…

Besøgte hjemmesiden for at købe en heldragt - fremragende information, i det der var angivet højde og vægt, så det var nemt at finde den rigtige størrelse. Ringede for at være sikker - og en supergod vejledning fra forretningen.
Fra bestilling til at de lå til afhentning gik der kun 1 dag. Flot og god service.

25 September 2021
Rated 1 out of 5 stars

Elendig service

Elendig service. Har 2 gange bestilt et par jagtstøvler/vandrestøvler, uden at få andet end en lang næse. Får godt nok en ordrebekræftelse, men ser aldrig nogen vare. Det virker meget useriøst. Er der en voksen tilstede ?

29 June 2021
Rated 5 out of 5 stars

Jeg havde købt et par støvler hos Jagtkiosken til min søn i julegave. Da jeg skulle pakke dem ind, opdagede jeg at det var forkert størrelse. Jeg kontaktede firmaet, som sørgede for at jeg fik den rigtige størrelse - inden juleaften👍🏻. Efterfølgende viste støvlerne sig at være for store. De blev ombyttet hurtigst muligt og uden problemer. God service og hurtig levering. Jeg handler gerne hos Jagtkiosken igen.

15 January 2021
Rated 5 out of 5 stars

Bedre service end man kunne forvente😊

Fik en water fowler jakke i julegave af min kone. Der var en fejl i syningen under højre ærme så den strammede. Kontaktede firmaet og forklarede sagen. Flemming som hjalp mig gav en fantastisk service. Sendte mig en ny med det samme og vedlagde en retur seddel i pakken med den nye😊
Alt blev fikset på fineste vis.
Det er ikke sidste gang jeg handler her👌

15 January 2021
Rated 5 out of 5 stars

Den bedste service og hjælp man kunne…

Den bedste service og hjælp man kunne tænke sig. Kan kun anbefale denne forretning. Bestilt neopren hunde vest online og kom til at bestille den forkerte størrelse, ringede dem op, de lavede ordene om med det samme. Da produktet ankom var den den størrelse jeg havde bestilt alligevel for lille. Jeg kontaktet dem igen og de sagde at den bare kunne byttes til den rigtig størrelse. Har lige hentet vesten og den er super lækker og passer perfekt. Tak for hjælpen og den gode service.

15 December 2020
Rated 5 out of 5 stars

Bestilte nogle lokkeduer onsdag …

Butikken ringede derudover til mig fordi jeg havde lavet en tastefejl i min email. De ville lige være sikre på, at de havde de rigtige oplysninger og forsikre at varen var på vej. Dvs. rigtig fin service. Prisen var også fornuftig og kvaliteten lader til at være i orden.

3 November 2017
Rated 2 out of 5 stars

Korrespondance med jagtkiosken.dk

Korrespondance med jagtkiosken.dk:
"Vi har været stærkt utilfredse med at handle hos jer. Jeg vil kort opridse forløbet, som vi har oplevet det:
- D. 1/8-17 bestiller vi tre sæt af gør-det-selv texas rigs til i alt 75 lokkere for 747,- kr. + fragt. På jeres hjemmeside er der klart angivet, at varen er på lager. De skal bruges d. 26/8, hvor vi i foreningen har arbejdsdag.
- D. 4/8-17 (allerede her ville mange butikker allerede have afsendt varen) modtager vi en mail, hvor der står, at varen er i restordre, men at I forventer at have den hjemme igen senest d. 20/8. Vi svarer, at vi skal bruge det til arbejdsdag d. 26/8, og at I gerne må holde os opdateret.
Vi hører intet fra jer, og d. 23/8 tager vi selv kontakt ved at ringe til jer. Vi får at vide, at I ikke har fået varen hjem, og at den ikke kan nå at komme frem. Vi aftaler så til gengæld, at vi kan få line til lokkerne og crimps for samme pris, som den originale ordre (747,- kr. + frag). I samme ombæring aftaler vi, at I skal sende et billede, hvor man kan se diameteren på de svirvler, som lokkerne sidder på linen med. Således kan vi selv kan finde dem i en anden forretning.
- D. 24/8 afsendes varen.
- D. 24/8 står vi i Biltema og skal købe ind til arbejdsdagen, inkl. førnævnte svirvler. Vi har ikke modtaget noget billede som aftalt, og I tager ikke telefonen. Linetykkelsen kunne vi heller ikke finde på jeres hjemmeside. Så vi køber de svirvler med størst mulig diameter.
- D. 25/8 afhentes pakken og det konstateres, at svirvlerne er for små, og da pakken først er hentet efter alle butikker er lukket, betyder det, at vi må vente til selve arbejdsdagen, hvor vi må sende en ud efter større svirvler. Vi betalte 160,- kr. for de svirvler, der ikke skal byttes. Desuden skal vi så ud og bytte de svirvler, vi ikke kan bruge efterfølgende.
Alt i alt har vi altså enormt meget ekstra arbejde, har betalt 160,- kr. mere end lovet/forventet for projektet samlet og har haft dårlig kommunikation med jer.
Vi håber, at I kan genkende vores kritik, og at I som minimum vil dække den 160,- kr. ekstraudgift."

Svar fra jagtkiosken:
"Hej Rasmus
Jeg skal beklage at varerne ikke er kommet på lager i tide, men desværre er det hvad der kan ske.
Jeg har gjort hvad jeg kunne for at hjælpe jer, og har også sendt billede som aftalt en MMS til 34549052 som er sendt i onsdags som lovet, kan se den er sendt kl 19.55 fra min telefon!

Det er det nummer jeg har til dig, men hvis ikke det er det rigtige nummer er det selvfølgelig det som er gået galt!"

Mit svar:
"Hej Flemming
Mit nr. 25670920, som både er det nr. jeg ringede fra, og det nr, som jeg opgav ved ordreafgivelsen. Det er selvfølgelig hændeligt uheld, at numre bliver byttet rundt, men ansvaret for samtlige fejl og uoverensstemmelser ligger stadig hos jer."

5 September 2017

Rigtig god service

Fik termokedeldragt i gave som ikke passede med mine dimensioner. Aftalte telefonisk et bytte til termobukser istedet. Efter en kort snak om størrelse og forskellen på deres dyre kontra billige termobukser tilbød Flemming at sende bukser i flere størrelser så jeg var sikker på at få de rigtige (blev dog ikke nødvendigt da vi følte os sikre på størrelsen) - og der blev medsendt returlabel til termokedeldragten og overskydende bukser. Mere kan man bare ikke forlange :) Er nu ejer af et par superlækre termobukser. Tak for godt køb og service :) Mvh. Nikolaj

26 January 2017

Take a closer look