Ivar Jensen Autogummi . Helsingør Reviews 32

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Har brugt værkstedet i farum.. Altid smilende medarbejdere, fed humor og god stemning. Man føler sig i trygge hænder her og som mekaniker kan jeg se vigtigheden i detaljerne som de stræber efter,... See more

Rated 3 out of 5 stars

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk oplevelse hos IVAR JENSEN AUTOGUMMI Helsingør 😎🌞😀♥️💯👑👑👑👑👑👑, fik sat de helt nye XL TL PILOT SPORT 5 MI på min Mercedes Benz . I Dag var det friske Emil og Lars der udførte opgave... See more

Company details

1. Tire Shop

Information provided by various external sources

Joomla! - dynamisk portalløsning og content management system

4.7

3-star
2-star
1-star

Kan klart anbefales

Meget imødekommende personale. Tog bilen ind med det samme ved akut punktering og var 4 mand om bilen så besøget kun tog 7 minutter. Ligeledes
super rådgivning omkring dækvalg

27 August 2025
Rated 5 out of 5 stars

Her er du dækket ind - in no time -nej det var ikke en aprils nar

Vi havde ugen inden lige fået ny helårsdæk på vores FoodbyHeart catering varebil, vi havde så en fri weekend til bryllup i jylland med privat bilen og 2x3 timer motorvej var ikke den store fornøjelse på vinterdæk, så jeg tænkte, dem skifter vi også til helårsdæk,  jeg kørte bare ind, det viste sig at mine dæk var 17 år gamle og næsten nedslidte foran, Ivar Jensen havde en tid med det samme, det var næsten som i formel 1, 2 mand på og så var jeg ude af døren igen, selv ved langsom bykørsel kunne jeg mærke forskellen med det samme - jeg har lige en veteran motorcykel, der trænger til nye dæk, så jeg er tilbage igen om lidt

1 April 2025

Utrolig hjælpsomhed

Kørte fra Gilleleje mod Jylland, da mit ene dæk manglede luft
Kørte ind i Farum, hvor dækkene blev tjekket med det samme med smil og godt humør
Nu vel ankommet til Jylland siger jeg : af hjertet tak til en utrolig kvik og flink kvinde der hurtigt fik styr på mine dæk

9 December 2024

Jeg er yderst imponeret

Med et varmt smil og professionel interesse blev jeg mødt at en ansat som trods travlhed fik min bil op på liften for derefter at blive sporet. På værkstedet er der en arrangeret atmosfære som man får lov til at observere imens bilen bliver behandlet. Jeg er yderst imponeret og derfor deler jeg denne oplevelse via trustpilot.

25 March 2024

Flænge i dækket

Fik en flænge i dækket. Ringede til Farum afd. og fik beskeden “du kommer bare” og det gjorde jeg så. Fik nyt dæk med det hele på under 15 min. Kan varmt anbefale IJA i Farum

6 February 2024
Rated 1 out of 5 stars

Hold jer fra Farum afdelingen

Hold jer fra Farum afdelingen. Magen til sur mekaniker/ansat skal man lede længe efter. Havde booket tid til 7.30 til dækskifte, træder ind af døren 7.26 for så at få voksenskældud over at jeg går ind før de har åbent. Hvordan skulle jeg vide det når døren var åben og en anden lige var trådt ud? Det var første gang - og sidste jeg var på det sted. Jeg vendte om igen uden at få mine nye dæk og kommer aldrig tilbage.

26 April 2023
Rated 5 out of 5 stars

God service! Kan stærkt anbefales!!
Der var god stemning i værkstedet
Og Jesper og hans kolleger hjalp mig ud over hvad man betaler for. Og de kan deres kram.
Så der kommer jeg gerne igen.😃

20 January 2023
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk oplevelse hos IVAR JENSEN…

I Dag var det friske Emil og Lars der udførte opgaven til perfektion,jeg er så tilfreds ❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌟🌟🌟🌟🌟🌟

1 November 2022

God og hurtig service

God og hurtig service. Ringede til dem for at tale om punktering. Der blev sagt “kom bare forbi”. Det gjorde jeg, så tak for I kunne lappe hullet på trods af I havde mega travlt med at skifte til vinterdæk.
Marianne

11 December 2021
Rated 3 out of 5 stars

Skævt rat men bil der kører “lige”..

Ivar Jensen skulle eftersigende være de bedste til sporing af biler, men levede ikke op til mine forventninger. Fik stillet spidsningen på mine forhjul en fredag eftermiddag kl 14 i Farum, mekanikeren havde travlt med at nå sin fyraften, så rattet sad skævt efterfølgende, men bilen kørte heldigvis lige.

19 May 2021
Rated 5 out of 5 stars

Jeg kom over til Ivar Jensen i…

Jeg kom over til Ivar Jensen i Helsingør i forbindelse med
sporing ( styretøjsudmåling ) af min bil.
I første omgang var det ikke i orden, for rattet stod ikke lige ved kørsel.
Jeg kontaktet Ivar Jensen, og fik en tid dagen efter og de fik løst problemet.
Bilen kører godt og snor lige.
Tak for en super godt arbejde og service.

11 April 2021
Rated 5 out of 5 stars

Polo glad for god service...

Kom med min Polo kort før lukketid med et punkteret vinterdæk... Fik skiftet alle 4 dæk på 20 min. Tak for hjælpen i Farum/Helsingør - Helt vidunderlig service og gode priser...👍🏼 Vi ses snart igen.

6 April 2020

Is this your company?