Virkelig god kaffe, godt håndværk og mange varianter. Friskristet og hurtigt leveret. Kan varmt anbefale!
Company replied
Jeg kan kun anbefale Holybean, også når det går en smule galt. Efter god rådgivning fra Bo bestilte jeg to pakker espresso kaffe, som kommer hurtigt og sikkert frem til mig. Jeg undrer mig dog over en... See more
Det er en fantisk kaffe. Vi har købt fra dette sted i gennem flere år, engang imellem har vi prøvet kaffe fra andre steder, men dette sted er det bedst indtil videre. Kaffen kan drikkes kold og var... See more
Company replied
Gode priser og rimelig leveringstid. Ville være rart en anden gang, hvis pakken blev sendt dagen efter bestillingen.
Stort udvalg af de bedste friskristede kaffebønner til gode priser. Køb i dag! Hos Holybean går vi op i bæredygtighed og friske råvarer. Køb din kaffe hos os i dag! Altid nyristet. Større Kaffesmag. SCAE Certificeret. Eget mikro risteri. Hurtig levering.
Cederfeldsgade 18A, 5560, Aarup, Denmark
No recent history of asking for reviews

Reply from Holybean.dk
Var forbi risteriet første gang i dag da jeg var på kanterne. Har længe handlet der via webshoppen med stor tilfredshed. Besøget var prikket over i’et. Blev rigtig godt modtaget og fik en go nørdet snak med Sine der virkelig er ambitiøs og har styr på detaljerne. Kæmpe anbefaling herfra 👍
Kaffe af højeste kvalitet og det samme gælder servicen.

Reply from Holybean.dk
Vi er meget glade for den kaffe vi køber fra Holybean. Førstegangskøber af kaffe skal huske, at den skal brygget på en anden måde metode for at få den fulde udnyttelse af kaffen.

Reply from Holybean.dk
Herfra min største anbefaling!
Man kan altid være sikker på høj kvalitet og en god kop kaffe, selv hvis man bevæger sig ud i noget andet end det vanlige.

Reply from Holybean.dk
Fantastiske priser og hurtig levering.
Kan varmt anbefales 💪

Reply from Holybean.dk
Ved mit køb af en "Grøndals Smagekasse"
medfulgte 200 g Solrig Påskekaffe fra Holybean.
Fantastisk god og velsmagende kaffe, der passer
til Køge vandet.
Kan varmt anbefales.

Reply from Holybean.dk
Det er en fantisk kaffe.
Vi har købt fra dette sted i gennem flere år, engang imellem har vi prøvet kaffe fra andre steder, men dette sted er det bedst indtil videre. Kaffen kan drikkes kold og varmet uden en bitterhed som de mørkristede kaffebønner har.
Efter vores mening skal kaffen trækkes 6 min når det er stempelkaffe, hvilket er lidt længde tid hvad det stå i mange vejledninger til kaffebrygning.

Reply from Holybean.dk
Jeg bestilte espresso malet kaffe som gave, men fik ved en fejl hele bønner. Straks jeg henvendte mig fik jeg en pose med formalet tilsendt! Super service 👍

Reply from Holybean.dk
Jeg har bestilt min kaffe ved Holy Bean i et par år nu. Jeg kan kun sige positive ting omkring service og produkterne.
Det er altid meget høj kvalitet, velsmag og hurtig levering.

Reply from Holybean.dk
Fantastisk kaffe - intet mindre.
Enorm variation af forskellige kaffer til forskellige bryggemetoder. Ejeren Sine er imødekommende og hendes passion for det gode håndværk skinner igennem i hendes produkter. Kan klart anbefales!
Fremragende service, uanset om det er dem eller mig der har lavet en fejl og kaffen er altid ristet til perfektion.
Kan kun anbefales både at bestille og besøge deres rister.
👌👌👌👌

Reply from Holybean.dk
Holy bean havde en teknisk udfordring som betød lidt rod i min web ordre fra dem mht betaling osv. De vil give mig en kontant dekort, som i sig selv er yderst god service med den str udfordring det var. Jeg ønsker en vare istedet, da jeg ser det som en bedre handel for mig. Resultatet blev et personligt brev fra kundeservice (Tenna), den vare jeg ønskede mig (I stedet for dekorten), som jeg så oven i købet havde fået til en skarp pris som "plaster"... Men ikke noget med det så kom der lige lidt lækker kaffe oveni... Alt i alt har jeg fået meget mere end forventet og hold nu op en kundeservice der blev givet. Vi laver alle fejl, men at forkæle sine kunder sådan, hører til sjælenthederne.. Jeg er helt sikker kunde hos Holy Bean igen, for det gav mig tryghed for ordentlig behandling og så er det bare lækre produkter også.😉
Godt gået Holy bean og Tenna 🙏👍🏾
Det er 5 stjerner værd.
Tomas

Reply from Holybean.dk
Jeg havde en fremragende oplevelse med deres kundeservice og online handelen på deres hjemmeside. Hurtige svar, venlig kommunikation, hjælpsommelighed og alt hvad du kan forvente af et godt risteri.
Kan klart anbefale Holybean!

Reply from Holybean.dk
I gør det så godt!!! God kaffe, fair pris og hurtig levering! Sådan!

Reply from Holybean.dk
Rigtig god service! Min vare var i restordre, men det var jeg ikke informeret om, ringede derfor og fin god betjening og en personlig hilsen på min følgeseddel samt et flot kaffesæk ❤️

Reply from Holybean.dk
Vanvittig hurtig levering! Bestilte igår, fik varen idag!

Reply from Holybean.dk
Skulle bruge espresso og dryp bønner til min long John kaffecykel.
Imponerende service, og imponerende rist! Kan klart anbefales på alle punkter.
Lækker kaffe! Jeg bestiller næsten udelukkende kaffe fra Holybean. De skuffer aldrig og leverer altid friskristet kaffe af høj kvalitet. Er vild med deres fokus på økologi og Fairtrade - det er go' stil!
Deres lysristet profiler er rigtig lækre - og de er vildt gode til at vejlede i hvilken type kaffe, som passer til dig.