Fint tilbud og godt udført arbejde af…
Fint tilbud og godt udført arbejde af meget sympatisk og dygtig håndværker. Firmaet kan varmt anbefales.

Reply from Holstedvvs
Holsted VVS udfører alle former for VVS opgaver. L/V varmepumper, jordvarmeanlæg, gasfyr. Du får altid en personlig service hos os. Vi udfører et ærligt håndværk og har fokus på kvalitet.
Vestermarken 2, 6670, Holsted, Denmark
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 week

Ny væghængt toilet
Efter at have fået en overslag af Mogens sagde jeg ja til en ny toilet
Det var Allan som kom og monterede den og vupti så var han færdig med opsætning , og tog den gamle toilet
med så ros herfra
Så var der prisen , lidt billiger end overslaget Tak Tak. 👍🏻👍🏻

Reply from Holstedvvs
Brugte Holsted ved konvertering til Fjernvarme. Alt var godt, og prisen fornuftig.

Reply from Holstedvvs
Aldrig mere Holsted VVS!!!
Kontaktede Holsted VVS her sidst i februar måned 2025 Vedr. en opgave med at lave tag inddækning på mit anneks.
Jeg medsendte mange billeder af gavlen og snakkede med Mogens hos Holsted VVS efter at han selv var her for at kigge på opgaven.
Jeg fik en pris på Dkr. 5000,- som jeg accepterede.
Den 07.juli skrev Mogens fra Holsted VVS at de ville komme og lave arbejdet den 10.juli 2025.
Jeg fik ved den lejlighed igen en bekræftelse fra Holsted VVS på at prisen stadig var Dkr. 5000,- som aftalt.
Den 9. juni kom de og gik i gang.
Til middag kom svenden ind og fortalte at han skulle hjem og gøre noget blik klar da den løsning de først havde planlagt ikke duede alligevel.
Dagen efter kom svenden igen og lavede arbejdet færdigt.
Jeg hørte på intet tidspunkt noget om at der ville være ekstra omkostninger involveret hverken fra svenden eller fra Mogens fra Holsted VSS.
Den 5.august kom fakturaen så og den var på Dkr. 9757,- dobbelt så meget som vi havde aftalt.
På regningen havde Mogens skrevet at de ekstra omkostninger skyldes at gavlen vare mere skæv end første antaget.
Jeg skrev omgående til Mogens fra Holsted VVS og udbad mig en forklaring på dette da det overhovedet IKKE var aftalt samt en løsning på hvad vi kunne finde ud af Mht. en dekort.
Har intet hørt fra Holsted VVS, hvilket jeg finder stærkt utilfredsstillende.
Det er totalt useriøst bare at slynge priser ud for så bare lave en Faktura på det dobbelte UDEN at enten at kontakte mig inden de gik i gang om det ville bliver meget dyrere end aftalt så jeg kunne tage beslutningen. I fald var det blevet et nej tak herfra.
Er stærkt utilfreds med handlingen af denne sag og jeg vil aldrig bruge Holsted VVS til noget som helst igen.

Reply from Holstedvvs
3 gang besøg med det samme fejl code, ....ja vi har haft et sit ned og fik snakket ting igennem ud fra . Jeg er ikke i tvivl idag at de kenner ders kram. Det vil har været 5 stjerne men de kan ikke trylle og puster liv tilbage i en 20år gammel gasfyret

Reply from Holstedvvs
Jeg fik en opgave lavet efter krav fra mit forsyningsselskab, og som de godkendte efterfølgende uden problemer.
Håndværkeren var venlig og gav gode råd (også udenfor opgaven), og så fik jeg en god pris ift. andre vvs firmaer.
5 stjerner herfra.

Reply from Holstedvvs
Vi har haft en fantastisk oplevelse med Holsted VVS, der fortjener at blive delt her.
Tingene spiller. Indgåede aftaler bliver overholdt, opgaverne løses kompetent og ordentligt – og det foregår med en dejlig imødekommenhed og kundeservice.
Den VVS’er der var ude hos os havde et roligt overblik, og gik struktureret og systematisk til opgaven. Han er et godt eksempel på, at man kan nå i mål, og gøre kunderne glade, fordi man ”gider” at gøre sig umage, og ikke bare skøjter igennem med halvfærdigt og hektisk arbejde. Topkarakter til ham!
Når vi skal bruge et VVS-firma en anden gang, så er det helt sikkert, at det bliver Holsted VVS.
Mvh Eva

Reply from Holstedvvs
Vores vandtryk på det det varme vand, var blevet meget lav. På ganske kort tid blev rør og filter renset og vandtrykket er nu perfekt. Super dygtig VVS mand.

Reply from Holstedvvs
Har benyttet dem ad flere gange, hvor de har bl.a. lavet service på varmepumpen, fået den mærkbart optimeret, skiftet defekte/slidte dele. Kommet straks for at skifte en defekt dykpumpe i vores septiktank, hvilket blokerede for vores kloakvand. Alt til tiden, meget professionel fremtræden ved besøg.

Reply from Holstedvvs
Vi har fået vores gamle pillefyr skiftet ud med et jordvarmeanlæg. Anlægget blev sat op af med Holsted VVS. De har været til stor hjælp både med at finde det rette anlæg, ansøgning til energistyrelsen og Esbjeg Kommune samt opsætning og opstart af anlægget.
Anlægget køre perfekt😊
Vi har kun rosende ord at sige om Holsted VVS

Udkald på jordvarmeanlæg!
VVS'eren kom for sent forhold til aftalt.. Han kunne ikke afhjælpe problemet, så han anbefalede at vi slog elpatron til, hvilket resulterede i et enormt elforbrug på 100kWh pr dag og så fik vi en faktura på 806kr for udkaldet. Vi har efterfølgende prøvet at kontakte Holsted VVS flere gange via mails og telefon, men der har ikke været hul igennem, så nu bruger vi Stenderup Smedeforretning, de kommer til tiden, laver et godt stykke arbejde og ringer tilbage, hvis de er hindret i at tage telefonen.

Reply from Holstedvvs
Vi synes helt klart Holsted vvs v/Mogens Brodersen fortjener 5 stjerner.
Vores Gasfyr gik i stykker mandag morgen. Tirsdag morgen kom der 2 mand med et nyt gasfyr og varmtvandsbeholder, og samme eftermiddag var der varmt vand og tilsluttet varme igen i huset. Så vi siger tusind tak for hurtig udrykning og fantastisk service

Reply from Holstedvvs
Aftaler bliver ikke overhold. Vi havde aftalt en tid at der skulle flytte nogen rør fra varmepumpen. På aftalte dato kommer der ingen, efter jeg ringede kommer der en. Forbi uden værktøj og materialer . Dagen efter bliver det endelig lavet, men rør hænger bare løs og dårlig isoleret. Regning bliver send til et forkert mail adresse og er meget uspecificeret jeg aner ikke hvor jeg betaler for. Jeg gider ikke at bruge dem igen,

Ekstremt dårlig kundeservice.
Vi har fået installeret jordvarme tilbage i december af Holsted VVS og det har taget en evighed at få det til at virke. De har været ude og kigge på det flere gange for at se om de kunne løse det, men uden held.
Først sagde de, at det virkede. Det gjorde det ikke, så vi kontaktede dem igen og fik meddelelsen, at vi skulle udlufte radiatorerne og at de ville komme og kigge på det. Vi aftalte en dag og en tid og de dukkede ikke op.
Derefter har vi brugt så meget tid på, at kontakte dem og få dem til at lave opgaven færdig. De har efterfølgende været her nogle gange, men hvor det desværre stadig ikke har virket optimalt. Sidste gang de var her har de desuden udskiftet en ventil, som de mente løste problemet. Det har de så sendt os en ekstra regning på uden at informere os om den omkostning først. Det løste heller ikke problemet.
Vi har været nødt til at få en anden VVS'er til at løse problemet og betale ekstra for det.
Virkelig ærgerlig oplevelse.