Kan ikke få 0 stjerner bliver gennet op…
Kan ikke få 0 stjerner bliver gennet op i de almindelige parkering trods jeg skal ind på udstillingens plads men vagt fatter ikke en skid. Der kommer vi ikke mere
Græsted Veterantræf's side for træffet der finder sted hvert år i pinsen på Græsted Eventplads i Nordsjælland. Her mødes entusiaster indenfor dampmaskiner, veterantog, veteranbiler og andet nostalgisk mekanik. Det er tre dage med nostalgi, musik, gøgl ...
Denmark
No history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Græsted Veterantræf så super fantastisk for alle. Der bliver virkelig tænkt højt, når Græsted Veterantræf arrangeres.. Lille fra de små børn til de ældste, der er alt for enhver smag. Veteranbiler/lastbiler, knallerter og motorcykler, militær, nostalgi camping, legetøj, kaffetelt med oldemors porcelæn og historisk underholdning og påklædning, musik underholdning på de forskellige scener. Samt til Ankers Tivoli og Cirkus Trapez. Der er rig mulighed for god lækker mad og drikke rundt på pladsen og gode toiletforhold. For kræmmerne og der er mange, er der ligeledes super fantastiske forhold, herunder også toilet, men også bad. Man har det super godt på Græsted Veterantræf, man møder smilende og søde frivillige, som gør alt for at man får en kæmpe oplevelse. Børnefamilierne kan slappe af og nyde deres børns glæde og latter i Tivoli og Cirkus. Alt i alt et super, fantastisk arrangement, som vi har deltaget i nu på 9. år og vi er helt klart med igen næste år. Tusind tak til alle på Græsted Veterantræf for endnu en fantastisk pinse, vi ses næste år. ❤️
Græsted Veteran Træf er den dårligste oplevelse, du kan forestille dig:
- ingen skilte eller indikationer for at finde stedet.
- 10 km bilkø for at komme ind.
- 300 personer i kø for at købe biletten.
- 200 personer i kø for at købe noget vand eller mad.
- bilkø også når du skal køre hjem.
- ingen interessante Veteran ting, kedelige serie producerede biler.
En forfærdelig oplevelse.
Tag hellere til Time Winder i Hundested, den er meget, meget bedre.
Græsted Veteran Træf burde stoppe og lukke for evigt.
Pinsedag 2023
Robert

Reply from Græsted Veterantræf
Er kommet på Græsted Veterantræf igennem en del år og der er rigeligt at se på for børn og voksne. Dejligt at se børnenes smil og de voksnes fascination af alt det der sker. Man kan roligt booke hele pinsen til dette event.
Græsted veterantræf er stedet hvor veteran interesseret mødes. Om det er lastbiler, personbiler, knallerter, motorcykler, traktor og entreprenørmaskiner. Græsted veterantræf er ordet for hygge og kan gøre en god handel, som kræmmer eller dele til ens køretøj.... Græsted veterantræf kan beskrives kun positivt
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.