Greve VVS A/S Reviews 45

TrustScore 4 out of 5

3.8

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Vi fik ikke varmet vores vand nok op, har fjernvarme. Greve vvs kommer og kigger i 2 min, maks, og siger det skal skiftes. Medarbejderen ringede og sagde han var lige rundt om hjørnet og havde fået ti... See more

Rated 4 out of 5 stars

God kommunikation med hurtigt svar på forespørgsel . Korrrekt diagnose og udbedring inden for 2 dage. Meget flot og professionelt i forhold problemets alvorlighed ( manglende varmt vand pga tilkalket... See more

Rated 5 out of 5 stars

Havde besøg af Gokhan fra Greve VVS han skulle se på vores varmeanlæg, sikken en service vi fik, han gav sig tid til, at forklare os hvordan hele systemet hang sammen og viste os hvordan vi selv kunne... See more

Rated 5 out of 5 stars

ved udskiftning af alle radiatorer bad vi om et tilbud Der kom en medarbejder MP der var omhyggelig med opmåling. Så fik vi et tilbud der var ok. GG og MWB kom og fjernede de gamle og monterede de ny... See more

1. Plumber

Written by the company

Greve VVS A/S har drevet virksomhed i Greve siden 1972, vi udfører hovedsageligt arbejde i lokalområdet, til gengæld udfører vi alt inden for vores fag, med en stab af faste og kompetente medarbejder.

3.8

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

Rated 1 out of 5 stars

Ikke anbefales af mig ....

Ikke anbefales af mig ....

Firmaet insisterede på en dato, det var ikke ’fleksibelt’ (hvis jeg leverede ikke en nøgle til rådighed, ville en låsesmed åbne døren til min regning) ... men informerede mig om en postkasse jeg kunne forlade min nøgle .... bemærk … post kasse adresse var ikke på det brev jeg modtog…. Jeg brugte derfor omkring 30 minutter på at søg efter postkassen... endelig til at ringe til kontoret (heldige de var åbne) for at spørge, hvor jeg kunne aflevere nøglen? og jeg har modtaget et luftfoto ... (heldigvis er jeg fleksibel og kan læse kort og luftfotos …) Ingen faktiske adresse blev givet / stives.

Jeg var ikke hjemme oprindeligt, pga. jeg var nødt til at tage mine aldrende forældre til lufthavnen meget tidligt ... årsagen til deres besøg er, at jeg er syg ...

Blikkenslager, jeg mødte første gang, og han der arbejder i huset, var ok, jeg var også fleksibel og sagde, at han skulle holde skoene på (for sikkerheden) og tilbydes te / kaffe osv. og havde også flyttet ovnen, så han kunne arbejde bag ved det.

Men som frokosttid ankom og jeg sov ... jeg blev vågnet af høje stemmer i stuen ... at finde 3 blikkenslager med deres pizza og gøre masser af støj .... Dette er uacceptabelt, jeg undtagen vi alle skal spise og tage en pause ... og som det var 6 °C. udenfor ... anerkende at spise indendørs er meget bedre. Jeg er også en håndværker. Men for at bosætte sig og gøre så meget støj i min stue, mens jeg sover, er det ikke.

Den ene var fræk nok, til at sige at JEG skulle slappe af .... (de har lige vågnet mig i mit egen hus!)

Efter at de var færdige, var der beskidte fingeraftryk og mærker i køkkenet og pizzaen smuldrede over gulvet...

:-(

29 October 2018

Kommer uden forudgående aftale

Min gamle mor på 97 ringer åbenbart d. 4. januar, da hun ikke kan få ordentlig varme på sine radiatorer - fjernvarme. Åbenbart dukker der så en medarbejder fra firmaet op d. 5. januar (tidspunkt ikke angivet) og forventer, at der er nogen hjemme uden at man på forhånd har lavet en aftale. Man påstår, man både har ringet på og ringet på min mors telefon uden at få svar. Nu er det sådan, at min mor har en speciel klokke på sin telefon, da hun ikke hører så godt og når andre ringer, kan hun godt høre den, hvis hun får lidt tid, da hun er dårligt gående. Det kan godt passe, hun ikke har hørt dørklokken, men udenfor ved klokken sad en seddel, hvor man blev bedt om at banke på ruden til hendes lejlighed. Denne seddel blev først fjernet d. 8. januar, hvor hendes dørklokke blev ændret til en mere larmende type.
D. 8. januar dukker man så op igen - igen uden forudgående aftale og uden at der lavet aftale om, at dette højprisfirma på forhånd har afgivet et tilbud. Min mor bliver noget konfus og lukker reparatøren ind og han reparerer så systemet og Greve VVS sender en regning.
Greve VVS praler af, hvor store man er; - alligevel har de tilsyneladende ikke den nødvendige del på lager: Jo de har den med men uden at vide noget om, det er lige netop denne del, de skal bruge. Trods dette opkræver de næsten 250 kr., som de påstår deres leverandør har pålagt dem i leveringsomkostninger (der er ikke vedlagt nogen dokumentation for dette) ??
Deres timepris er 451 kr. + moms - i min egen bolig har vi fået lavet flere ting til en noget lavere pris, men det passer fint med firmaets ry for høje priser. Så hold Jer væk fra Greve VVS - eller sørg under alle omstændigheder for at indhente et tilbud først og så indhent tilbud også fra mindst et andet firma.
Jeg har i øvrigt d. 9. januar skrevet til Greve VVS, men de har til d.d. ikke syntes, at det var nødvendigt at svare.

21 January 2018
Rated 1 out of 5 stars

Bad firmaet om at reparere vores rækkehus fjernvarme installation

I sommeren 2009 henvendte vi os til Greve VVS idet vores varmeanlæg ikke fungerede. Henvendelsen på dette tidspunkt skyldtes at vi ikke ville risikere at gå endnu en vinter sæson i møde uden ordentlig varmeinstallation og vi derfor kunne forvente at reparationen kunne nås inden ”fyrings-sæsonen”.
Vi henvendte os til Greve VVS dels fordi firmaets størrelse og annoncering gav indtryk af at have kompetencerne dels lokal kendskabet til at reparere vores lille fjernvarme installation.
Ved det første besøg af en montør fra firmaet blev sidstnævnte også bekræftet. Efter undersøgelser af samme angav montøren årsagen til at være en såkaldt trykdifferens-regulator, som skulle udskiftes. Da det var en reservedel de ikke havde på lager kunne den først udskiftes i den påfølgende uge (15/7 2009).
Det blev den så formedelst ca. 4.500 kr. alt i alt. I de påfølgende måneder var temperaturen imidlertid så høj, at vi ikke havde nogen mulighed for at bedømme om reparationen havde virket efter hensigten. Det fik vi så i oktober/november måned, hvor vi måtte konstatere at reparationen ingen virkning havde haft og vores radiatorer i stueetagen var kolde, som de havde været hidtil.
Vi henvendte mig flere gange til firmaet og måtte til sidst ”true” dem med en klage via Sydkysten, på hvilken baggrund de sidst dukkede op.
En montør gennemgik igen anlægget og valgte efter rum tids undersøgelser at afmontere den såkaldte motorventil, som normalt styres af en varmecomputer i stuen. Derved kører anlægget ”for fuld kraft”. Han kunne ikke på daværende tidspunkt give en forklaring på hvad der egentlig var i vejen med vores varme-installation og afmonteringen blev betegnet som midlertidig, indtil han havde rådført sig med firmaets mester. Da det i perioden blev hundekoldt og anlægget nu gav varme afventede vi tålmodigt at blive kontaktet af firmaet mht. en permanent og (i modsætning til den tidligere foretagne reparation) uvirksomme reparation.
Da kontakten imidlertid udeblev (og vi som bekendt har haft en temmelig kold vinter og vi havde jo nu varme) foretog vi derfor selv kontakten i marts måned, hvor vi rykkede for en løsning. På det tidspunkt var vejret nu bedret så meget, at det var indlysende at det var uhensigtsmæssigt at anlægget kørte for fuld kraft uanset behovet. Vi fik så en aftale med firmaet i den påfølgende uge.
Imidlertid modtog vi et brev fra firmaet nogle dage efter, hvor man aflyste besøget, som vi opfatter som en aftale om at få den foretagne (men uvirksomme) reparation udbedret. I samme brev fremsætter firmaet nu et ”tilbud” om at foretage endnu en reparation igen omkring 5.000 kr. Det vil med andre ord sige, at vi skal betale for at få lavet vores varmeanlæg to gange. Jeg har forgæves skrevet til firmaet og anmodet dem om at foretage udbedringen uden yderligere udgift for os.
Firmaet jo i hele forløbet har givet indtryk af at de kunne håndtere opgaven og ikke har givet udtryk for at opgaven ville være for kompliceret. For fremtidige kunder hos firmaet, må det jo være tankevækkende, at et firma på Greve VVS’ størrelse og annoncering ikke over en periode på ¾ år kan udbedre en fjernvarme installation i et lille rækkehus som vores uden gentagne besøg og bekostelige regninger i flere omgange (uden at tage ansvaret for uvirksomme reparationer)! Både som privatkunde og erhvervskunde bør man nok overveje at benytte firmaet en ekstra gang!

Firmaet har senere som en reaktion tilbudt os en kulance løsning, hvor man (åbenbart for at slippe for at få sagen offentliggjort) tilbyder at montere en manuel ventil, hvilket er langt fra den lovede, og den af os ønskede løsning hvilket vi har meddelt og har i stedet foreslået en anden mindelige løsning som firmaet dog aldrig har reageret på.

3 August 2010

Take a closer look