Rejseleder Rejselederen var meget velforberedt, vidende og god til at formidle. Der blev også givet gode tips til både indkøb og spisesteder. Hotellerne På de to første hoteller havde vores... See more
Company replied
Overordnet: Fremragende tur med en superdygtig rejseleder og rare medrejsende. Hotellerne: Madrid, fint, fantastisk morgenbord. Toledo: Hyggeligt hotel, dog manglede vi Wifi på værelset. Elendige... See more
Company replied
På egen hånd i Andalusien En veltilrettelagt uge med lidt forårsstemning i Granada, Cordoba, Sevilla og Zahara de la Sierra. Pia havde sammensat en fin plan for bilturen, som i høj grad opfyldte... See more
Company replied
Velkommen til Granada Kulturrejser, rejser med indsigt og engagement. Siden 2001 har vi skabt unikke rejser til vores gæster, både i grupper og som individuelt rejsende. Vi er medlem af Rejsegarantifonden, hvilket er din garanti for at få hjælp undervejs, i tilfælde af f.eks. vulkanudbrud, flykrak, corona eller andre uregelmæssigheder. Vores fokus er rejser til Spanien, Portugal, Italien og Marokko (samt Latinamerika af og til). Vi har lagt sjæl og energi i at skabe gode rejser, der trænger under overfladen og formidler landets kultur, historie, gastronomi, aktuelle forhold m.v. Er du single rejsende kan du roligt tage med os. Vores rejseledere gør sig umage for, at du skal føle dig tryg i vores selskab. Vi gør meget ud af at alle skal føle sig som en del af dén gruppe, de nu rejser med. Vi har ligeledes stor erfaring med at arrangere individuelle ture for par, venner eller familier. Vores netværk er stort, og vi har mange og sjove ideer til hoteller, sightseeing, aktiviteter mv. Send en forespørgsel og se, om vi kan friste dig med en rejse ;)
Skolebakken 9, Thorøhuse, 5610, Assens, Denmark
En ualmindelig god oplevelse. Fuld plade på spændende vine, mad, natur, vandring, kultur, Catalonien, historie. Super dygtige og kompetente guider.
Kan anbefales.

Reply from Granada Kulturrejser
Overordnet: Fremragende tur med en superdygtig rejseleder og rare medrejsende.
Hotellerne: Madrid, fint, fantastisk morgenbord.
Toledo: Hyggeligt hotel, dog manglede vi Wifi på værelset. Elendige håndklæder(syntetiske)
Spisesteder: Rigtig fine med dejlig mad og vin, bortset fra det første sted, hvor vi endte med at være to gange, hvor kvaliteten var under middel.
Forløb: Det var passende med indhold og tid på egen hånd.
Andet: Meget stor ros til Svend, for sin superdygtige formidling af spansk historie, kultur, politik og meget andet. Han var samtidig meget omsorgsfuld for os alle, og hyggelig at være sammen med.

Rejseleder
Hotellerne
På de to første hoteller havde vores værelser desværre ikke vinduer ud mod det fri, men i stedet ud mod overdækkede patioer. Vi måtte derfor udenfor døren for at kunne mærke og se vejret. Det virker dog til at være vilkårene, hvis man ønsker at bo centralt i den gamle bydel. Morgenmadsbetjeningen og den første aftensmad på hotellet i Granada levede heller ikke helt op til forventningerne.
Vi var meget tilfredse med de øvrige spisesteder. Især det sidste aftensmåltid var hyggeligt, og der var en behagelig ro uden for meget støj, så vi kunne tale sammen
Programmet var meget passende sammensat og vi havde mange gode oplevelser og også tid for os selv. . Det var desuden en fordel, at der var mulighed for at benytte taxaer.

Reply from Granada Kulturrejser
Jeg deltog i turen d. 17. - 24. februar 2026 til Rom med Jesper Storgaard Jensen som turleder. Jesper fulgte os næsten fra morgen til aften gennem et meget spændende varieret program vekslende mellem de klassiske seværdigheder og nogle nye spændende steder i og udenfor Rom. Jesper øste af sin lokale viden også om livet i nutidens Italien. Flere gange havde vi tillige dygtige specialguider (dansktalende) med.
Hotellet lå perfekt, centralt, meget fint.
Alt i alt en anbefalelsesværdig tur.

Reply from Granada Kulturrejser
Fantastisk og spændende rundrejse i Marokko sammen med min mor. En meget varieret rejse gennem Atlasbjergene, stenørken, frodige oaser langs floden, Saharas røde sand og pulserende afslutning i Marrakesh. Vil varmt anbefale Granada kulturrejser hvor der er fokus på lokal kultur med mange spændende besøg. Vi rejste i en mindre gruppe på kun 10 personer og var sammen til måltiderne og på udflugterne, men havde også mulighed og tid til at vi kunne bevæge os rundt på egen hånd. Vores indlogering var anderledes, varieret og gennemtænkt, fra lokalt Riad, til stort ørkenressort, smukt beliggende bjerghotel og afsluttende super beliggenhed i Marrakesh.
Tak til Granada Kulturrejser for en rigtig god tur.

Reply from Granada Kulturrejser
Vi har været på en spændende rejse til Napoli, som vi godt kan anbefale.
Guiden, Jesper Storgaard Jensen, delte sin store viden om Italien og italienske samfundsforhold med os og sørgede for at alle følte sig godt tilpas.
Vi kom rundt til de store seværdigheder, men som en lille gruppe på 17 personer var det også muligt at komme steder, hvor store turistgrupper ikke kan komme.
Vi spiste på gode lokale restauranter og boede på et hotel, som ligger meget centralt i Napoli - i gåafstand til alt i den gamle bydel.

Reply from Granada Kulturrejser
Jeg er netop hjemvendt fra en rejse til Napoli med Jesper Storgaard Jensen, som jeg havde rejst med 3 gange tidligere i Italien.
Det er en helt tryg rejse, som solorejsende, at rejse med Granada og Jesper.
Napoli er en intens by og det er derfor rart at blive taget lidt i hånden til man kender den lidt bedre.
Rejsen gav et fint kendskab til de forskellige dele af byen, såvel som besøg på øen Procida og i Pompeji. Med lokale guider, som sikrer at man bliver transporterer sikkert rundt i omgivelserne og får viden de forskellige steder. Jesper binder det hele sammen med sin store viden om - og begejstring for- det Italienske samfund på godt og ondt. Han er desuden meget opmærksom på hver enkelt gæst og er hurtig til at ændre noget, hvis der opstår forhindringer eller specielle behov.
Rejsen får således 5 stjerner fra mig.👍😄

Reply from Granada Kulturrejser
Granada havde tilrettelagt en dejlig tur i romanernes fodspor til og i Andalusien i september 2025.
Det hele var godt: rejserne, hotellerne, stederne, vi besøgte, rejselederen, maden....
Anbefales på det varmeste.

Fantastisk uge i Barcalona
Alt var til ug
En lille gruppe på 18 og to dygtige rejseleder,
Der var gode til at supplere hinanden
Jeg fik rigtig mange interessante oplevelser , tak for det
Ikke sidste gang, jeg rejser med jer.

Reply from Granada Kulturrejser
Rejsen "Sølvruten" var en rejse fyldt med fantastiske oplevelser.
Det gælder både i de byer, vi besøgte, steder uden for byerne og imellem dem.
Vi fik fortalt kulturhistorie i relation til de forskellige lokationer, ligesom vi hørte historiske beretninger vedr. Spanien.
Pia Köllner er både rejseleder og medrejsende.
Hendes viden om Spanien er stor, og hendes måde at formidle den på er nærværende og engagerende.
Hos Pia føler man sig velkommen, og det understreges af, at jeg hele tiden oplever, at vi er ude at rejse sammen.
Jeg har rejst med "Granada Kulturrejser" mange gange og håber, at det ikke bliver sidste gang.
Hanne Albirk

Reply from Granada Kulturrejser
Kommet hjem fra rejsen Den Spanske Sølvrute. Fantastisk oplevelse at se steder i Spanien jeg ikke kendte. Godt tilrettelagt tur med interessante stop på vej fra den ene overnatning til den anden. Gode hoteller, gode restauranter med dejlig mad og god vin.
Pia er et omvandrende leksikon i spansk historie og kultur, en god formidler og dejlig at være sammen med.
Min 3. rejse med Granada Kulturrejser og bestemt ikke den sidste.

Reply from Granada Kulturrejser
Pia Køllner var rejseguide på en veltilrettelagt tur fra Sevilla til Oviedo i Spanien med Granada Kulturrejser. Lokalguiderne var gode engelsktalende og meget vidende. Måltiderne var præget af den lokale madkultur og var varieret og velsmagende. Hotellerne havde en god standard. Alt i alt en fremragende tur, der kan anbefales på det kraftigste .
Astrid Lægaard
På egen hånd i Andalusien
Pia havde sammensat en fin plan for bilturen, som i høj grad opfyldte vores ønsker mht. billeje, overnatninger, boligers beliggenhed og tilgængelighed.
Et velkomstbrev med fyldige oplysninger og hoteladresser, parkeringsforhold samt inspirations-sider til aktiviteter / seværdigheder i byerne bidrog også til den gode ferieoplevelse.
Et ekstra plus var, at alle henvendelser til Granada Kulturrejser - både i planlægningsfasen - og under ferien blev behandlet hurtigt - og altid af Pia.

Reply from Granada Kulturrejser
En vel sammensat tur, hvor vi kom godt omkring i et spændende område, såvel landskabsmæssigt, historisk, kunstnerisk og, sidst og ikke mindst, kulinarisk. En stor del af æren tilkommer vores superguide, Pia.

Reply from Granada Kulturrejser
Dette er en rejse, jeg på det varmeste kan anbefale rejselystne, der gerne vil se det "virkelige" Marokko – væk fra masseturisme og storbyens larm!
Man skal være forberedt på en del buskørsel til de afsidesliggende steder, men det absolut er det hele værd.
Pia Kôllner er en fantastisk guide – enormt vidende og engageret. Den lokale guide var ligeledes enestående og i fællesskab havde de skabt en rejse med SÅ mange spændende oplevelser.
Tusind tak for det!

Reply from Granada Kulturrejser
En rejse med Granada Kulturrejser er som denne fyldt med ekstra oplevelser

Reply from Granada Kulturrejser
Jeg kan kun være enig med de tidligere rosende anmeldelser af rejsen til Bologna :-)

Reply from Granada Kulturrejser
Som Kjeld skriver, rigtig veltilrettelagt og fin tur. Super rejseleder i Jesper Storgaard, der med sit behagelige væsen sørgede for, at alle følte sig godt tilpas.

Reply from Granada Kulturrejser
Søndag den 20/10 2024 kom min kone og jeg hjem efter en dejlig, oplevelsesrig og velorganiseret uge i Bologna. Det er anden gang vi har rejst med Granada Kulturrejser, og det er ikke sidste gang.
Programmet var igen rigtig godt og alsidigt.
Vi havde en fantastisk dansk guide, der er bosiddende i Rom. Han er ekstremt vidende og virkelig god til at formidle sin viden på en både seriøs og underholdende måde med et glimt i øjet.
Herudover er han super hyggelig, rar og meget fleksibel og lyttende til os gæster.
Så konklusionen er; en godt arrangeret tur, et godt og alsidigt program, og ikke mindst en fantastisk guide.

Reply from Granada Kulturrejser
Vel tilrettelagt rejse med fremragende og vidende rejseleder.