Gidsrome Reviews 17

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Niet bij boeken

Niet bij boeken! Onbetrouwbaar!
Op 12 april voor 2 personen de groepsrondleiding Vaticaan geboekt en betaald bij Guise Rome, voor rondleiding op 26 sept, 3u durend, € 136,- totaal.
Op 26 sept op afgesproken tijdstip en plaats is de gids er niet, noch enig bericht van verhindering.
Via een andere gids ter plekke vernomen dat Guide Rome wel vaker een no-show heeft. Contactgegevens eigenaar Guide Rome gekregen en na meerdere mails en appjes vanuit ons die dag, komt er een reactie terug dat enkele maanden daarvoor alle tours zijn geannuleerd. Wij hebben daar echter nooit iets van gehoord. Als we dit aangeven krijgen we ineens per mail een annulering van onze tour gedateerd op de dag dat de tour was.
Daarna meermaals geappt en gemaild over terugbetaling van ons geld, met beloftes dat de betaling gedaan zou worden. Tot op heden hebben we niets meer gehoord of ontvangen.
Dus, geen boekeningen doen bij Gids Rome/LcIncoming Rome!!!!

26 September 2025
Rated 1 out of 5 stars

De rondleiding Vaticaanstad werd een…

De rondleiding Vaticaanstad werd een half uur van te voren afgezegd wegens ziekte; er zou geen vervangende gids beschikbaar zijn. Hij stelde dat wij ons geld teruggestort zouden krijgen. Tot op heden is dat niet gebeurd.

22 May 2025

Opgelicht!

Meerdere rondleidingen geboekt hier. Dag voor vertrek is de hele website off line, mnr is niet bereikbaar per mail en neemt tel niet op. Geld zijn we kwijt :(

29 May 2025
Rated 1 out of 5 stars

55 minuten vooraf werd gemeld dat de…

55 minuten vooraf werd gemeld dat de gids ziek is en niet vervangen werd. Waardeloos zo kort vooraf afmelden. Geld nog niet terug gekregen.
Telefonisch niet bereikbaar.
Geen alternatief
Deze reviews te laat gelezen.

8 May 2025

Oplichting!

Inderdaad oplichters! Ook wij zijn erin getrapt. Stonden op afgesproken plek als enige Nederlanders maar kwam niemand opdagen. Telefonisch onbereikbaar en geen reactie op email en whatsapp. Niet boeken dus! Gelukkig met creditcard betaald dus chargeback kan ik wel indienen

28 March 2025

OPLICHTING

OPLICHTING!!
Zie ook voorgaande reviews. Zegt op het laatste moment af met een smoesje (gids met hoge koorts in bed). Vraagt vervolgens om een rekeningnummer maar betaald niet terug.

30 December 2024

!!OPLICHTER!

!!OPLICHTER!! NIET BOEKEN!!
zegt last minute af met smoesje. Nee afspraak gemaakt en vervolgens ander smoesje. Betaald ook niet terug. Dus niet boeken!! Is oplichter.

2 January 2025

Ludwig Crombez is oplichter

Morgen hadden we via Ludwig Crombez bezoek gepland in Vaticaan (€450 betaald vr 4). Vandaag mail gekregen dat Ludwig in ziekenhuis ligt en ze uitkijken voor oplossing. Daarnet mail gekregen dat er oplossing is gevonden en we ons geld niet terugkrijgen. Gebaseerd op onderstaande mails hebben we al nieuwe tickets gekocht omdat we Vaticaan niet wilden missen. Dit zijn oplichters!! De mails die vandaag kregen waren ook bizar.

29 October 2024
Rated 1 out of 5 stars

Helaas de onderstaande reviews te laat gelezen

Helaas de onderstaande reviews te laat gelezen.
Hetzelfde beeld. De rondleiding kan niet doorgaan door hoge koorts, maar hij weet wel dat het volgende dag wel door kan gaan. Maar natuurlijk niet, weer wordt er afgezegd.
Geen vacticaan dus tijdens onze trip naar Rome want alles was natuurlijk al uitverkocht.

3 October 2024

Oplichter! Oplichter! Oplichter!

Oplichter!
Rondleiding in Vaticaan werd door Ludwig Crombez afgezegt met de smoes dat er geen toegangskaartjes waren.

Geprobeerd om met Ludwig in contact te komen, maar geen contact meer mee te krijgen.

Niet mee in zee gaan, het is een oplichter!

22 September 2024
Rated 1 out of 5 stars

Ludwig Crombez - oplichter, bedrieger!

Net hetzelfde als eerdere posts: Ludwig Crombez is een oplichter!!!

Hierbij alle details:

Op 13/8, 16:16u contacteerde ik deze man met de vraag of hij tussen 14 en 19/8 nog gegidste rondleidingen kon aanbieden.

14/8, 9:49u reageert hij en biedt een rondleiding in het Colosseum en Palatijn aan de volgende dag, 15/8. Daarop antwoord ik om 9:58u direct dat we die tour willen volgen en boek ik deze via zijn website.

14/8 om 18:00u een automatisch gegenereerde mail vanuit bookeo.com (het platform dat hij gebruikt voor zijn boekingen): reservering geannuleerd, zonder opgave van reden.

Om 18:29u stuur ik die mail door naar zijn mailadres met de vraag om uitleg. Ik probeer hem ook te bereiken via WhatsApp en bel hem op +393382653135. Ik krijg niemand aan de lijn.

Kort daarna een bericht op WhatsApp: "Ik ben helaas ziek geworden met hoge koorts en er is niemand anders beschikbaar, ik zal u de terugbetaling doen, u krijgt hierover ook nog een mail".

In eerste instantie geloof ik hem en wens hem beterschap.

31/8 nog geen terugbetaling, dus ik stuur een mail met de vraag om dit in orde te brengen en €155 terug te storten. Ik stuur ook een WhatsApp bericht, dat hij leest, maar niet beantwoordt.

7/9 nog steeds geen terugbetaling, noch enig antwoord, dus ik stuur een nieuwe mail.

11/9 opnieuw een WhatsApp bericht dat hij wéér leest, maar niet beantwoordt.

Er komt totaal geen reactie.

Uiteindelijk contacteer ik PayPal, die aankoopbescherming bieden en krijg ik op 9 november (!) mijn geld terug.

Had ik dit niet via PayPal gedaan, was ik €155 kwijt geweest aan deze bedrieger/oplichter/charlatan.

U bent gewaarscchuwd!

14 August 2024

Gids ziek

Gids was ziek waardoor de tour in het Vaticaan museum niet door kon gaan. Kan gebeuren, maar na veel gedoe en berichten, alleen tickets ontvangen en zelf rondgelopen. Dit geeft een prijsverschil van 74,00. Maar we krijgen geen reactie meer. Reageren niet op welk bericht dan ook.
Ook een tour van het colloseum geboekt met gids die verzet werd maar uiteindelijk wel door ging. Dit was overigens zeer de moeite waard. Maar helaas overheert het gevoel van belazerd worden.

28 May 2024
Rated 1 out of 5 stars

De excursies die we ruim van te voren…

De excursies die we ruim van te voren geboekt hebben werd pas geannuleerd 1,5 voor dat de excursie in Rome Collosseum begint. Gids was ziek. Erg vervelend. De andere excursie naar Vaticaanstad ging ook niet door. Hier hebben we zelf naar moeten vragen. Werd niet door hun zelf gemeld. Communicatie verliep zeer moeizaam en ze konden niets voor ons betekenen. Uiteindelijk zelf iets anders geregeld. Tot op heden geen reactie. Niet via de app, contactformulier of mail die is gestuurd. Vandaar deze recensie. Wees gewaarschuwd.

3 May 2024

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look