See what reviewers are saying
Waardeloos bedrijf !! in het weekend wordt er überhaupt niets verwerkt en de belofte de in het weekend ontvangen bestellingen op maandag te verzenden en dinsdag te leveren is eveneens bullshit.... O... See more
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
People also looked at
Joost mag het weten!
Had een bestelling gedaan van een used Triton headset, product kwam zeer snel aan bij me thuis, tot men grote spijt kwam ik na het installeren van het apparaat tot de ontdekking dat de microfoon niet functieeerde, wss een probleem met de Jack,
Ongeduldig als ik ben had ik al snel enkele (lees 3) mails verzonden waarin ik het probleem beschreef, en proberen telefonisch in contact te komen.
Via e-mail ben ik dan bij medewerker "Joost" terecht gekomen.
Hij is steeds zeer vriendelijk en behulpzaam geweest, en we zijn dan uiteindelijk tot een perfecte oplossing voor het probleem gekomen. Service na aankoop is hier dus echt TOP
En het is bevestigd, zoals de zegswijze is : Joost mag het weten!
Zeker een aanrader dus om hier te kopen
Bijdehande oplichters
Komen beloftes niet na en reageren opeens niet meer op mail als ze merken dat je je niet laat afschepen. Als bijdehande oplossing komen ze met de opmerking, als je iets nieuws wilt bestellen help ik je graag. Stuurt ie nog ff een link door waar je de bestelling kan plaatsen. Vandaar de titel, dik verdiend.
Slechte levering
Dinsdagochtend game besteld en betaald maar vandaag ( vrijdag) nog steeds niks ontvangen.

Reply from Gamesgratisthuis
Prima webshop
Vorige week voor het eerst een game besteld. Na aangegeven te hebben dat ik de bestelling nog niet had ontvangen (voor 23.00 u besteld, volgende dag in huis), werd er vlot op mijn mail gereageerd. Er was een systeemfout en ik kreeg een extra game voor het ongemak. Dat vind ik erg netjes.
niet bekend, wel super
deze winkel komt mijn totaal niet bekent voor maar ik verbaasde mijn over de goede service, ik had een steam code besteld en die kreeg ik gelijk per mail, dit werkte niet helemaal lekker dus heb ik "gratisgamesthuis" gemaild en gelijk kreeg ik al reactie met de goede code.
ik ben dus snel geholpen en goed ook.
enige minpuntje vindt ik dat de website een beetje instabiel werkt, vooral bij bestellen moest ik vaak alles overnieuw invullen.
ik verwacht dat als hun zo door gaan een grootte webshop gaan worden!
Hele leuke en overzichtelijke webshop met goede klantvriendelijkheid!
Ik ben echt heel tevreden over mijn aankopen op deze website.
Niet alleen door het goede aanbod, maar ook door de manier waarop je benaderd wordt als je een bestelling hebt geplaatst. Het idee van de BasketPic vind ik vooral een erg leuke toevoeging! Blijf vooral doen wat jullie nu doen en dan weet ik zeker dat jullie shop nog veel groter wordt!
Geweldige service
Een controller voor de ps3 besteld, en deze deed niks, hier melding van gemaakt en ik kreeg al snel een bericht terug dat ze het vervelend vonden dat het product niet ok is.
Vervolgens een ander opgestuurd gekregen met een klein presentje erbij met nogmaals excuses.
Dus heel erg netjes opgelost, super service!!!
En een nieuwe vaste klant.
Betrouwbare en goede webshop!
Echt een super leuke webshop, met een hele goede service en dat is niet gelogen. Je hebt je spel snel in huis en ze doen er nog een leuk bedankt kaartje bij ook :) bij mijn bestelling was er een klein misverstand, wat nog niet eens zo erg was en ik kreeg meteen 20% korting op mijn volgende aankoop! Top!!
Doen ECHT wat ze schrijven!!!!!!!!
Bij de eerste bestelling was ik wat argwanend, maar toen bleek na 1 dag dat de bestelling inderdaad zonder extra kosten bezorgt werd was ik overtuigd. En heel vaak zijn ze de goedkoopste of het nu nieuwe of 2de hands spellen zijn. Ik ben zeer tevreden!!!!!!
Prima service
Eerst iets willen bestellen via bol.com, maar keurig bericht gekregen met uitleg waarom het product niet te leveren was. Daardoor op de site gamesgratisthuis zelf terecht gekomen en besteld. Prima service en snelle levering, updates over de status van de bestelling.
Graag tot een volgende bestelling
Ik raad het iedereen aan om hier te bestellen!
Ik heb tot nu toe twee orders geplaatst bij gamesgratisthuis en alletwee werden enorm snel verzonden. Bij een van de twee was er iets misgegaan bij PostNL waardoor mijn pakketje geretourneerd werd. Ik had toen een mailtje gestuurd en ze zijn er enorm professioneel mee omgegaan. Fijn om te weten dat sommigen wel met hun klanten meedenken! Over de producten zelf heb ik ook geen klachten.
Al met al: ik raad deze site aan iedereen aan!
DE website voor het bestellen van Games !
Na bestellen van een Game via internet, lag die een paar dagen later in mijn brievenbus.
Prijs goed en snelle levering !
Ga zeker nog vaker Games bestellen ......
Snel en goed
Bij de eerste koop heeft bij Gamesgratisthuis me al verrast. Niet alleen qua prijs, maar ook qua snelheid waarmee ik Gears of War 3 in huis had. Ik ben dan ook uitermate tevreden klant! Gamesgratisthuis is dan ook een bedrijf, dat voor iedereen die koopt via internet, aan te bevelen is!
Tevreden
Zeer snel in huis en zonder verzend kosten ga zeker vaker bestellen
Zeer goede webshop, goede service !!
Deze webshop is voordelig, overzichtelijk, snel in levering en heeft een hele goede klantenservice.
De spellen worden snel geleverd, zijn goedkoop en je mag achteraf betalen als je dat wenst.
Ook heb je garantie op de spellen, !!
IK ZEG TOPPIE !!
Goeie games voor schappelijke prijzen
Heb hier meerdere malen mijn games besteld. Ook 2e hand en deze zien er altijd netjes uit. Vandaag besteld morgen in huis. Aanrader
TOP - Service Online ! ! !
Buiten het feit dat de bestellingen altijd gratis zijn (!), zijn de mensen die daar werken altijd supervriendelijk én attent! Kreeg zelfs een gratis game omdat ik wel eens vaker daar wat bestelde... da's toch helemaal TOP! En weet dat ik geen gemakkelijk mens ben en niet snel tevreden! Maar gamesgratisthuis.nl helpt mij iedere keer weer naar tevredenheid!
Perfecte service, snelle levering en eerlijke verkoper.
Super goeie en snelle service! Mijn eerste toegezonden exemplaar had onverhoopt een leesfout op mijn Xbox 360. 1 mailtje gestuurd en meteen dezelfde dag een nieuw exemplaar gepost gekregen. Alles werkt nu prima. Lang geleden dat ik zo'n goeie service mee heb gemaakt. Top!
The Trustpilot Experience