Fyrxperten Reviews 18

3-star
2-star
1-star

En service uden sammenligning

En service uden sammenligning!
Jeg ringer en mandag aften kl 10 minutter i spisetid til Michael - med lidt udfordringer på mit fyr.
Fuldstændig roligt og topprofessionelt får han guidet mig den næste halvanden time igennem komplet rengøring og fejlsøgning af fyret. Ind og ud af menuerne, ind i indstillingerne, ring tilbage om 30 minutter, frem og tilbage op og ned.
Det er fantastisk, fyret kører og jeg er meget taknemmelig

5 January 2026

Top service fra Anders ved Fyrexperten Middelfart

Anders fra fyrexperten kan kun få mine aller varmeste anbefalinger - han er virkelig faglig dygtig samtidig fantastisk rar og empatisk - hvis du har problemer med enten din brændeovn, pillefyr eller varmepumpe, hvad enten det skal repareres eller skiftes - så ring til Anders fra Fyrexperten, så skal i nok finde den helt rigtige løsning sammen ❤️ jeg ved ihvertfald hvem jeg ringer til næste gang ⭐⭐⭐⭐⭐

18 December 2025
Rated 5 out of 5 stars

Meget hjælpsomme og proff firma

Vi stod i den situation at vi for et år siden købte et nyt pillefyr fra DB vvs og det var en katastrofe.
Pillefyret var et Mareli og det var hele tiden i stykker og vi kæmpede med det firma som leveret det.
Vi fik kontakt til Michael og Anders som fra første minut var ærlige og top professionelle.
Vi har nu fået et pillefyr fra dem og det køre bare fantastisk.
Før brugte vi 5-6 poser og nu er vi nede på 3-3,5 pose om dagen.
Så kæmpe anbefaling herfra til dem, de kom til tiden og var god til at informere.
Vi havde været sparet for meget bøvl og penge, hvis vi havde startet med Fyrxperten Michael og Anders sidste år i stedet for DB vvs.
Tak til jer for at være som i er Michael og Anders

13 December 2025

Hej Michael
Tusind tak for den enormt flotte anmeldelse. Den er vi selvfølgelig enormt glade for og stolte over.
Husk at vi altid kun er et telefonopkald væk hvis der opstår nogen spørgsmål.
Kan du ha en rigtig god jul
mvh. Anders og Michael

Rated 5 out of 5 stars

Vi stod med et hus uden varme

Vi stod med et hus uden varme . Her var Fyrexperten hurtige til at rykke ud og installere et biodom 21 .
Valget faldt på et Biodom da vores hus udlejes og det skal være nemt for enhver at betjene . Nu har vi haft fyret en god måneds tid, og hold da op . Det er simpelthen så nemt . Påfyldning af piller, og støvsugning af askekammer hver uge ca.
Strømmen gik i huset en dag , og da der var strøm igen , startede fyret blot op af sig selv.
Stor anbefaling herfra 🤩

7 April 2025

Hej Mia.
Tak for den flotte anmeldelse. Dejligt at høre at vi kunne hjælpe og at I er tilfredse med jeres nye fyr,
med venlig hilsen
Anders og Michael

Super god service

Super god service og godt arbejde ved montage.

8 December 2023

Hej Christian
Tak for roserne. Det er altid dejligt at høre fra tilfredse kunder.
Mvh. Anders, Fyrxperten

Godt produkt - god service

Vi fik installeret et Biodom 21 fyr. Jeg er meget tilfreds med produktet, pris, rådgivning, installation og support. Der var et enkelt problem med en cirkulationspumpe, men det blev løst uden beregning. Varm anbefaling!

4 May 2021

Hej Jan
Tak for den fine anmeldelse, den er vi meget glade for. Vi gør os altid umage for at yde den bedste service vi er i stand til.

mvh. Anders

Super service!!

Super service!!
De er altid klar ved telefonen, også i weekenden! Ved det mindste så kommer de forbi og udbedre.
Jeg kan varmt anbefale dem, og deres Biodom 21 pillefyr.

5 February 2021
Rated 5 out of 5 stars

Nu har vi kørt med Biodom 21 i godt …

Nu har vi kørt med Biodom 21 i godt knap et halv år, vore drift har været optimal både hvad angår forbrug og vedligehold/rensning.
Vejl. fra virksomheden god og kompetent.
Produktet lever mere end op til vore forventninger.

25 April 2017

Take a closer look