Jättebra fröer
Jättebra fröer, allt som jag köpt där. Har handlat därifrån i tre säsonger. Även spännande utbud.
Supersnabb leverans av min beställning + en liten bonus på köpet. Tack så mycket!
Snabb leverans! Trevlig och personlig förpackning! Kanongrodd! Verkar vara fina frön!
Supernöjd! Så trevligt med en liten handskriven lapp och en extra fröpåse.
Köpte 5 Eucalyptusfrön som jag satte i jord! Upp kom 4 svinmålla och 1 Eucalytus. Skrev till försäjaren, men fick veta att det var min jord det var fel på! Jag har sådd många andra fröer inte en enda svinmålla där. Jorden är köpt i affär!
Köpte lite fröer eftersom de hade bra priser och bra utbud. Men i påse med Sommarmalört var det svårt att se vad som var frö eller växtskräp. Satte lite av detta. Inget kom upp. Kontaktar via email och får svar att det "inte är skräp" utan "delar av frökapseln" och att de får dessa fröer så från leverantör. Men jag fick ett trevligt bemötande. De skulle sortera ur enbart fröer och skicka till mig. Mailkonversationen ägde rum den 5 April. Det har inte dykt upp några fröer som utlovat. Jag testade och satte resten av det som var i påsen samma dag och inget har kommit upp. För säkerhets skull beställde jag från Impecta trots att de är rätt mkt dyrare. De fröerna kommer upp nu. Så hos Fröskafferiet handlar jag aldrig igen.
Fick frö som var dåliga Kontaktade företaget som menade att de inte var fel på fröna utan jag gjort fel Dom kunde inget göra för ingen annan har klagat och sa även information som ej stod på påsen Vilket är konstigt att de inte stod där också Jag gjorde enligt beskrivningen på påsen Väldigt besviken på detta
Bra utbud, bra priser, inga fantasi priser så som andra butiker. Bra leveranser.
Bara massa plus! Mycket nöjd kund här!
Underbart trevlig och snabb kundservice och så fint förpackade fröer med en handskriven lapp i varje order! Också stort utbud på många olika sorterts fröer och bra priser, uppskattas mycket!
bra butik med extremt bra priser och kampanjer via instagram bla.
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.