ALDRIG BRUGE DISSE AMATØRER
Jeg vil gerne advare Ducati ejere imod at bruge Ducati Sorø og deres inkompetente teknikere.
Min Ducati 1098S årgang 2007 var i Maj 2021 indleveret til tandremsskift hos FI Motorcykler med ca 19.000 km på tælleren.
Denne operation burde være overkommelig for autoriserede fagfolk.
Det skulle jeg så smerteligt konstatere IKKE var tilfældet for amatørerne hos FI motorcykler.
Efter 3 forsøg blev cyklen køreklar. men generelt må jeg konstatere, at tilspænding af komponenter (herunder tændrør og batteripoler IKKE er FI motorcyklers spidskompetence)
Jeg oplevede at måtte tilbage 2 gange (1,5 times bugsering hver vej) og desuden bære omkostning til et nyt batteri, da den manglende tilspænding af polerne betød at den ene smeltede...
i begyndelsen af sæsonen i år, glædede jeg mig så til at bruge min MC, som kun havde kørt ca 1000km siden tandremsudskiftningen.
Det blev dog en kort fornøjelse, da tandremmen på den horisontale cylinder knækkede efter ca 15 km...!
Da jeg afmonterede tandremsdækslet konstaterede jeg så ENDNU en komponent som de inkompetente teknikere hos FI motorcykler ikke havde formået at spænde.. nemlig mine medløberhjul til tandremmen..!
Det havde så resulteret i at remmen havde løbet skævt, og var slidt ned til 1/3 bredde. og resterne lå og flød inde i dækslet.
Jeg kontaktede Finn Ingemann, som tilbød at jeg kunne indlevere cyklen, og at "de måtte hjælpe mig med at få den repareret"
Med den pinlige historik fra tidligere, antog jeg (naivt) at man ville tage ansvar for den mangelfuldt udførte reparation, og sørge for at rette op på fejlen hurtigst muligt.
Men Nej.. jeg måtte forår og sommer igennem, gentagne gange rykke via telefon og email, og fik altid løfte om at man ville vende tilbage - hvilket aldrig skete.
Bortset fra den 24/7 (4 måneder efter indlevering) hvor jeg så modtager en faktura på kr 12.703,25kr og meddelelse om at cyklen "jo" er færdig (beløbet inkluderer aftalt udskiftning af utæt pakdåse i forgaffel, som i øvrigt også var blevet glemt...)
Jeg gør omgående opmærksom på at jeg er uenig i at skulle betale for den urimeligt langsomme reparation, hvor man har hjemtaget brugte reservedele fra USA. dette har jeg ikke modsat mig da jeg naivt antog at Finn ville tage ansvar for egne fejl og afholde omkostningerne(han mener at en rabat må være tilstrækkeligt). Det er dog ingenlunde tilfældet, og efter megen diskussion meddeler Finn mig at han da bare kan skille cyklen ad igen, og så kan jeg hente den uden beregning!! Da jeg på det tidspunkt kun har et lille håb tilbage om at kunne bruge min motorcykel i den sæson, vælger jeg modvilligt at betale fakturaen. Og da jeg beder om at måtte høre cyklen startet inden betaling, bliver dette afvist!
Så det er de metoder Finn anvender, og det niveau af ansvar han viser når man står som offer for hans inkompetente og uduelige teknikere. Jeg forstår jo for så vidt at der kan ske fejl, men man bør tage det nødvendige ansvar, og holde ofrene skadesløse.
Min Ducati havde kørt ca 1100 km fra tandremsudskiftningen, da den mangelfuldt udførte operation forårsagede totalt motorhavari.
det kostede mig så størstedelen af sæsonen, og desuden ca 10.000kr.
Derfor er mit råd til dig: Brug IKKE FI Motorcykler til nogen form for værkstedsarbejde. de er inkompetente, uansvarlige og i tillæg aldeles arrogante og følger ikke lovgivningen for forbrugerbeskyttelse.
30 August 2023
Unprompted review