Feramotools Reviews 5

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Goede hulp en ongelofelijk vriendelijk!

Ondanks dat ik de verkeerde product heb besteld boden feramotools mij nog voor een ander product met duidelijk uitleg wat voor product ik moest hebben. Als ik ergens moet zijn voor airless artikelen ga ik zeker hier terug om iets te bestellen!

22 April 2026
Rated 1 out of 5 stars

Zeer onklantvriendelijk

Snel geleverd! Maar artikel bleek niet nodig. Retourneren is vervolgens zeer omslachtig en er zijn allerlei voorwaarden aan verbonden, ook voor het eenvoudig terugsturen van een zaagblad. Ik ga hier echt nooit meer wat kopen.

Update:
Positief is dat ze snel reageren op mail maar na een foutje te hebben gemaakt bij het invullen van een veld tijdens de bestelling kon ik dus fluiten na mijn geld,mijn retour werd, niet in behandeling genomen, omdat ik een zakelijke klant ben volgens hun. Ik ben gewoon een particulier en heb helemaal geen bedrijf!

We bestellen geregeld online maar dit heb ik echt nog nooit mee gemaakt, een bijzonder klantonvriendelijke houding en überhaupt geen mogelijkheid tot retour is echt te treurig voor woorden.

3 April 2026
Feramotools logo

Reply from Feramotools

Geachte Luys bouw en installaties uit Zundert,
Bedankt voor uw feedback. Wij hechten waarde aan de ervaringen van onze klanten, maar willen hier graag de nodige context bij plaatsen. Uw bestelling betrof wel degelijk een zakelijke transactie waarop het wettelijke consumenten-retourrecht niet van toepassing is. Desondanks bieden wij zakelijke klanten uit coulance een termijn van 24 uur voor retouren; uw verzoek kwam echter pas na drie dagen binnen.

Het spijt ons dat u heeft besloten direct een negatieve beoordeling te plaatsen in een poging om buiten onze algemene voorwaarden een volledige terugbetaling af te dwingen.
Wij hebben u nog duidelijk uitgelegd dat als u van ons een gunst wenst door coulant met de retour voorwaarden om te gaan, je niet eerst gaat slaan en dan eisen gaat stellen. Wij hebben meerdere malen contact met u gezocht om u erop te wijzen dat deze ongemanierde werkwijze niet bij ons werkt. Tevens hebben wij u in de gelegenheid gesteld om van houding te veranderen en u tevergeefs gevraagd ons anders te benaderen. Hier heeft u geen boodschap aan gehad, met als gevolg dat wij strikt onze retour voorwaarden aanhouden en daarmee niet uw negatieve handelen belonen.
Wij beschouwen reviews als een waardevol instrument voor oprechte feedback, maar niet als een middel om onterechte claims kracht bij te zetten. Omdat wij staan voor een eerlijke en transparante werkwijze, kunnen wij onder deze omstandigheden geen uitzondering maken

Rated 5 out of 5 stars

Eerlijke snelle ser

Ik heb hier al diversen apparaten/machine gekocht (betonboor nat/vlechtmachine)
Materiaal is goed en deugdelijk(midden segment ) niet voor 8 uur per dag 5 dagen in de week ik heb de Spero vlechtmachine 10 jaar nu pas stuk ongeveer 10km vloerverwarming mee gelegd en dat voor €350 heb ook de duuren Makita nou die was na 3 jaar stuk op en geen garantie .hier gewoon korting op nieuw machine top uitleg aan de telefoon. Gewoon heel goed voor de prijs die ik betaal

1 October 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look