Fin nok service, lidt langsomme som de fleste forhandlere ved den her tid af året. - deres reservedelslager er lidt af et clusterfuck, så forhør inden i bestiller. - forvent leveringstid er langsom.
See what reviewers are saying
Stor tak til Tommy og Tim fra Enghave Motor. Irriterende problem blev løst efter een kort prøvekørsel med Tim i sadlen. Diagnose: Nyt kædekit. Og problemet pist væk. Kompetente folk ude i Tåstrup,... See more
Vi var der i dag og ville købe en scooter til vores søn. Da vi går til kassen var der ingen der kunne hjælpe os og for at vide at der går lige 2 min efter 20 min har vi stadig ikke fået hjælp. Det end... See more
Altid en fornøjelse at handle med Johan. Dette er tredje gang hvor jeg handler ny cykel hos Enghave motor. Vil helt sikkert anbefale dem, da man tydelig kan mærke at de brænder for at kunden for en... See more
Company details
Information provided by various external sources
Enghave Motor har et af Danmarks mest moderne værksteder. Vi har et godt renommé og vi værner om det. Det er helt klart til din og vores fordel. Din motorcykel er i gode hænder på vort værksted. På værkstedet laver vi almindeligt service, store og små forsikringsskader, montering af tyverialarmer og udstyr samt reparationer og ombygninger efter kundens ønsker.
Enghavevej 16, 1674, København V., Denmark
- salg@enghavemotor.dk
- www.enghavemotor.dk
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
Der er ingen form for service i denne foretning.
Der er ingen form for service i denne foretning, når man ringer til dem for at bestille en vare, får man en ungmand i røret der ikke ved hvad noget om motorcykler eller resavedele til mc, han får mit nr på mobil så de kan vende tilbage, der sker ikke noget......😡😡
Fantastisk tålmodighed og hjælp
Snakkede med Johan flere gange, han var super tålmodig da det var første gangs mc køb... Fik en rigtig god pris og er super tilfreds med motorcyklen og handlen... Altid søde, dygtige og sjove ansatte, som selvom der er travlt...
Helt klart et sted som jeg vil handle igen og anbefale til venner, kollegaer og bekendte.
Tak for handlen.
Mvh.
Frank Qvist
God handel, som sædvanligt.
Vil helt sikkert anbefale dem, da man tydelig kan mærke at de brænder for at kunden for en god oplevelse. Samtidig ros til sælger som hjalp med at finde korrekt størrelse hjelm, havde valgt for stor størrelse, men efter kyndig vejledning måtte jeg en størrelse ned. Hvilket efter fire ugers brug har vist sig at være korrekt størrelse, tak for det.
Udebleven leverance - OK behandling
Var hos Enghave Motor Taastrup i onsdags. Købte en GPS der ikke var på lager. Understregede at det var meget vigtigt jeg fik den hurtigt, og blev lovet 2 dages levering. Efter 4 dages venten havde jeg intet modtaget. Butikken blev kontaktet, og tog straks fat i deres underleverandør. Leverandøren havde intet sendt. Butikken gav mig på stedet en væsentligt dyrere og nyere model uden ekstra betaling. Det er sgu OK !! Den femte stjerne ryger på at deres telefonbetjening er nærmest ikke eksisterende.. Men har man først fat i en medarbejder, så spiller det !
SVINDEL OG URIMELIG DÅRLIG SERVICE.
Jeg vil ikke anbefale enghavemotor til min værste fjende sikke da en vanvittig dårlig information og service.
Skal lige sige at jeg arbejder som værkfører på autoværksted men ville være sikker på alt blev lavet af profesionelle folk. DER TOG JEG FEJL.
Efter endelig at få lavet service og skade på min scooter går der 4 dage før den ikke kan kører (den har aldrig fejlet noget før) så får den derud igen og de har glemt at spænde noget ved variomatiken som trækker den.
Nu har den så kørt ca 3 mdr og så er den gal igen. Får endelig fat i en medarbejder på tlf som som er super hjælpsom og siger den skal vi have ind til reklamation. Vi aftaler at hvis der er noget galt som ikke har med reklamationen at gøre så SKAL de ringe da jeg ikke vil ende med en kæmpe regning. Jeg hører intet fra dem og må selv tage kontakt og får den besked at de ikke ved noget endnu.
Så ringer de en time senere og siger variomatiken er slidt og derfor skal skiftes mærkeligt eftersom den lige har været til service hvor de glemte at spænde den selvsamme del...
De har ikke reserve dele til at lave den og siger så må i samle den så henter jeg den bare,ham jeg taler med siger ok.
Nu går det så helt galt for enghave motor da jeg kommer ud for at hente min scooter siger medarbejder jeg lige har talt med kontant eller på kort.
JEG TÆNKER HVAD SKER DER siger pænt jeg er ikke informeret om nogen regning hvad er den på har siger 2704kr DE HAR INTET LAVET VED DEN. Nu venter jeg så på de indrømmer deres fejl min scooter er ca 3500kr værd:-( hold jer væk medmindre DU vil SNYDES

Reply from Enghave Motor A/S
Ekstrem god service, og hjælpsomme medarbejdere!
Jeg kørte ud til Enghave motor ude i Taastrup fordi jeg skulle bruge en monterings bolt til mit RAM Mount til telefonen. Alle medarbejderne derude var super flinke og hjælpsomme. De har desværre ikke det jeg skal bruge på lager, da den sidste var blevet udsolgt tidligere på dagen, men sådan går det jo. Men da sælgeren finder ud af at det er ret akut tilbyder han at jeg må låne hans RAM mount, som sidder monteret på en cykel han lige har købt. Det er hvad jeg kalder god stil! Den passer desværre ikke, men det er ligegyldigt for historien. Alt i alt, en rigtig god oplevelse, med meget højt serviceniveau! det er ikke sidste gang i ser mig derude!
100 % ok
Købte den fedeste gave til min mand hos Enghave Motor, en GSR750 EDITION YOSHIMORA.
Levering og service 100% ok
Bestillinger af ekstra udstyr 100% ok
Betjeningen er altid 100% ok
Kan kun sige stort tak! for "vores" nye liv.
Øv! Dårlig vejledning og service.
Update:
Enghave Motor vil gerne tilbageføre beløbet eller finde en korrekt støvle til mig.
Meget tilfreds med den hurtige behandling og gode løsning :-)
Har i lørdags været hos Enghave Motor for at købe nye motorcykel støvler samt varmere handsker. Snakkede med en ekspedient og bad om hjælp. Nævnte for ham, at det var begyndt at blive koldere og at jeg kørte hver dag. Blev ikke spurgt om det også inbefattede regnvejr.
Blev anbefalet deres XPD VR6 støvle, da den også passede til det resterende motorcykel tøj.
Skip til mandag (i dag) og jeg er meget skuffet. Regnede selvfølgelig med at når man siger man kører hver dag, har de umiddelbart i tanke at man også kører når det regner(?)
Har nu et sæt 2000krs støvler som ikke er vandtætte og som er helt ubrugelige for mig.

Reply from Enghave Motor A/S
Super kompetent og hyggelig service
Der er altid god og kompetent service hos Enghave Motor. Alle medarbejdere er godt teknisk inde i deres respektive områder, og jeg har kun oplevet at blive guidet til de helt rigtige køb. Samtidig er det altid hyggeligt at kigge ned forbi - og specielt som ny motorcyklist er det et stort plus med den hyggelige stemning!
Stjerne service - hvilket også koster lidt ekstra
De mest hjælpsomme og dygtige folk jeg har mødt, som mange gange har rettet på mig med deres ekspertise. To eksempler på dette var at jeg havde fundet en hjelm som jeg syntes var perfekt og rar at have på - jeg fik dog at vide at den var for løs og dermed farlig og personalet brugte derefter lang tid på at finde den rigtige til mig. Samme var med motocykelkøb, hvor jeg fik tydeligt at vide at jeg ville fortryde købet af den jeg kiggede på, og fik anbefalet en anden, som jeg så købte og elsker nu.
Købet var også rigtig tålmodigt, venligt, og pædagoisk.
Mit eneste minus er at udstyr koster kassen, og fx 1.000km service kostede mig 2.100kr (av av).
Alt i alt, premium butik til dem der er villige til at betale premium

Dejligt sted!
Altid plads til en snak om motorcykler og somme tider er der grillpølser i gården. Det er tophygge!

Reply from Enghave Motor A/S
Gør det godt for MC miljøet
God service, sjove arrangementer og flotte maskiner
kvalitet hygge og mc
Jeg er lige fra jeg startede med at komme i Enghave motor i 2009, blevet hjulpet og vejledt . Først med køb af ny MC og derefter med de mange spørgsmål jeg havde og har. Altid med smil og godt humør.
En rigtig fed butik.
Fortsæt det gode arbejde

Reply from Enghave Motor A/S
Mega god service til nye i mc-verdenen!
Jeg var inde for at finde ud af mine størrelser i mc tilbehør, og blev mødt af en smilende, glad pige(Nanna hed hun) og hun guidede mig gennem alting, og gav en lille historie til hver ting nærmest! Det var satme god kundeservice! Jeg kan KUN anbefale Enghave motor til andre!!
Og så synes jeg i skylder Nanna en kæmpe Highfive inde på Enghave motor - det fortjener hun!
Den dårligste oplevelse og behandling nogensinde.....
Jeg kan på ingen måde anbefale nogen at handle eller på anden måde bruge denne butik / værksted.
Aldrig har jeg været ude for så dårlig en behandling, personalet er total ligeglade, de har intet begreb om kundeservice, det er umuligt at komme igennem på telefonen, de vender aldrig tilbage som de lover, og tingene tager alt alt for lang tid.
En simpel reparation på min MC skulle vise sig at tage dem 6 måneder, og stadig var den ikke i orden, havde i forvejen indenfor de 6 måneder fået cyklen retur 4 gange fra dem, med den påstand at den var færdig, hvilket skulle vise sig ikke var tilfældet, så de fik den retur hver gang.
Enden på det blev at jeg valgte at få den lavet færdig på et andet værksted, da min tålmodighed var brugt op.
Om det er ligegyldighed fra Suzuki importøren C. Reinhardt's side som er ejer af denne butik, og som så forplanter sig ned i personalet skal jeg ikke kunne sige, men jeg oplevede ihvertfald ligeså stor ligegyldighed og mangel på service og handling da jeg henvendte mig til dem, som den jeg oplevede i butikken / værkstedet.
Når man læser anmeldelserne igennem, synes jeg det er tankevækkende at dem der poster en positiv oplevelse, udelukkende er nogen der har været inde og købe ny motorcykel.....
Jeg vil på det kraftigeste fraråde enhver at sætte fod i denne butik og på deres værksted !!!
God og hurtig service
Købte min første motorcykel hos Patrick. Den første dag fik vi snakket en del og han fik undersøgt alle muligheder vi havde og dagen efter ringede han med et tilbud til mig som vi hurtigt blev enige. Alt var perfekt, alle papirer i orden og både Johan og Patrick har konstant fulgt op på at alt var i orden. Super service og man følger sig meget velkommen når man køber ny motorcykel.
De satte endda en ekstra motorcykel til rådighed så vi kunne køre to mand sammen den første gang (med henblik på salg selvfølgelig), men det var mere end en anden forhandler i København ville gøre da vi spurgte. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler med Enghave Motor.
Perfekt
Jeg har lige købt ny MC hos Enghave og som mange gange før var service hos Johan i salgs afdelingen perfekt. Levering til tiden og alt var som lovet. Selv om der er stor travlhed føler man at der er tid til alle de spørgsmål man har osv.
Værksted virker også meget professionelt.
Har handlet hos dem i 30 år og håber på 30 mere.
Fin service og betjening
jeg har brugt Enghave motor en del gange til reserverdele og udstyr. Har altid fået god betjening og hjælp.
Prof betjening.
Lige købt brugt cykel hos Enghaven.
Yderst venlige ansatte som står inde for det de siger og lover.
Blev over telefonen oplyst om standen på maskinen og fik ekstra fotos tilsendt på mail strakt.
Alt hvad der blev oplyst passede og der var ikke andet.
En super betjening og folk man kan stole på.
Anbefales på det varmeste.
Med venlig hilsen Carsten J