See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Jeg har nogle varer hos dem, de kom da langt om længe selv om de lover dag til dag levering så gik der næsten en uge. Glæden var stor da jeg endelig modtog den, men glæden var kort, der var forker... See more

Company replied

Rated 2 out of 5 stars

1. Lighting Store

Information provided by various external sources

Onlinewebshop med salg af energibesparende belysning, primært LED belysning, diodelys samt et udvalg af sparepærer.

1.6

3-star
2-star
1-star

HOLD JER VÆK FRA DETTE FIRMA

Glæden var stor da jeg endelig modtog den, men glæden var kort, der var forkerte vare med, men okay det kan jo ske, jeg forsøgte utallige gange at ringe til dem, uden resultat, jeg har skrevet til dem utallige gange, indtalt besked på deres telefonsvarer, lige lidt er der sket de er som sunket i jorden, jeg kan da godt accepterer at der sker en fejl, men så vær klar til at udbedre den, det er de åbenbart ikke....
Hvis man læser på deres hjemmeside er de ÅH så kundevenlige de vil svare på beskeder inden for 24 timer, de vil gerne have ris og ros...
Ris skal de få, kæft det er dårlig service eller skal man bare skrive dårlig for service er der eddermanme INTET af..........
Hold jer LANGT væk fra dette SKOD firma

20 December 2016

Hører intet fra dem...

Har d. 10. sept. bestilt en strømforsyning, som jeg efter en kort mail korrespondance, får af vide er den rigtige. Siden har jeg intet hørt. Jeg har skrevet mail og ringet på tlf.nr. og har lagt mange beskeder, men har stadig intet hørt. Dog kan jeg ikke se de har trukket pengene, så har intet udestående - heldigvis.Har dog handlet hos dem for 6 år tilbage, hvor der var super service og hurtig og god kommunikation. Men det virker til at, firmaet er gået konkurs!

7 October 2015

Intet fået

Bestilte 7 april en masse dioder i 5mm, efter en uge (14 apr.) spørger jeg hvor ordren bliver af, og får svaret at de havde lukket ugen før, men de forventede at jeg ville have mine dioder inden weekenden. Weekenden kom og gik, og mandag d. 20 apr. skriver jeg igen, og får svaret at dioderne er udgået, men om jeg kan bruge 3mm i stedet. Jeg svare at jeg syntes det er lidt sent at opdage de er udgået EFTER man har lovet de kommer og at jeg ikke kan bruge 3mm dioder. Siden har jeg INTET hørt. Ikke ligefrem den heldigste oplevelse, og jeg kommer IKKE til at købe noget derinde igen - (det fremgår i øvrigt stadig af deres hjemmeside at de har 5 mm dioderne på lager).

4 May 2015

Lukket???

Bestilte i december 2015 - har modtaget ordrebekr. og har trukket penge. d.d. ingen varer... svarer ikke på henvendelser.
Fup eller konkurs? Håber det sidste.

21 January 2015
Rated 2 out of 5 stars

Skriver ikke tilbage på mails

Jeg bestilte for lang tid siden nu en portion løse UV led'er samt lidt andet godt.. Jeg har intet modtaget og de svarer ikke tilbage på mails jeg sender, for at høre om min ordre status. (Jeg har sendt 2 stk både direkte til deres mail og via den formular man kan udfylde på deres hjemmeside hvis man har spørgsmål) Det er dårlig kunde service.
Jeg håber at en lille skrivelse herinde kan få et svar ud af dem.!

3 October 2014
Rated 5 out of 5 stars

God kvalitet og hurtig levering!

Fik mine varer som lovet med dag-til-dag levering, og de bestilte LED bånd var af super god kvalitet - og samtidig fejlede prisen absolut ikke noget.

Thumbs up til ecolight for endnu en smertefri handel, vi kommer i hvert fald igen næste gang der skal bruges noget :-)

12 July 2011
Rated 5 out of 5 stars

Købte lysdioder og modstande og et par småting mere bestilte 15 men fik 20 så ikke noget at klage på

9 February 2011
Rated 5 out of 5 stars

Hurtigt levering og kvalitet til pengene

Jeg har for 2 år siden bygget en masse dioder i min bil, så skulle starte helt fra bunden med modstande, dioder, ledninger, kontakter osv. Ecolight.dk havde alt dette til billige priser, og kvaliteten er af produkterne er god!
Det er ikke sidste gang jeg handler her.

18 May 2010
Rated 5 out of 5 stars

god service og hurtig levering!!

Jeg fik en god service og hurtig levering af ECOLIGHTS led strip som forøvrigt er af god kvalitet og nem at montere og forlænge, jeg vil helt sikkert handle med firmaet igen.
Ole Bjerregaard
Elektriker/esbjerg.

8 December 2009
Rated 4 out of 5 stars

Gode produkter

Fornuftig sted at handle. Produkterne på deres Hjemmeside er dog ikke beskrevet ærligt nok. Lysangivelserne for LED belysningen set i forhold til normale lyskilder er for optimistisk. For kunderne i Grønland tages der ikke ågerpris for fragt og momsen bliver fratrukket.

4 December 2009
Rated 3 out of 5 stars

Dårlig levering levering mangler !! fik det meget sent

Jeg lavet en bestilling den 28, oktober på to sæt løse lysdioder et med varm hvid og det andet kold hvid.
Efter en uge sendte jeg en mail på status af ordre, og modtager besked om de er i restordre med de varm-hvid lysdioder, men at de vil kommer om en uge, efter en uge sendte jeg en ny mail, og fik besked om at de sendt når de fik dem fra Tolden. Har efter følgende ikke fået svar fra Magnus eller modtaget det bestilte.

Af min bestilling den 28, oktober fik jeg endelig mine vare lige før jul. + en lille lygte som plaster på såret. !
På grund af problemer med tolden ifølge Magnus.
Må det være en lære at det er god forretnings etik, at svare / informere sine kunder når der opstår leverings problemer.

4 December 2009
Ecolight logo

Reply from Ecolight

Pakken er stadig tilbageholdt under toldbehandling i Københavns Lufthavn Kastrup.

Undertegnede talte så sent som i går eftermiddags med Postdanmark, som kunne meddele, at pakken var taget under toldbehandling af toldvæsenet, og derfor var ude af Postdanmarks varetægt. De havde derfor samtidig ikke mulighed for at sige noget om leveringstidspunktet.

Forsendelsen vil derfor, som tidligere informeret, blive afsendt så snart når vi får dem fra tolden.

Magnus Høegh

Ignorerer købeloven

Havde købt nogle pærer som jeg returnerede, ingen problemer der, fik pengene retur ret hurtigt, bortset fra forsendelsesomk. hvilket man jo har krav på iflg. købeloven. Har sendt flere emails, som de ikke engang gider besvare. Så vær sikker på at i ikke får brug for jeres returret eller brug for kommunikation med Ecolight, for de svarer ikke på en email.

27 November 2009
Ecolight logo

Reply from Ecolight

I følge købeloven, som kunden delvist korrekt henviser til, står det tydeligt, at forbrugeren skal have refunderet sin indbetaling indenfor <u>30 dage</u> efter returneringen.

Derimod står det ikke tydeligt, at kunden skal have refunderet fragten, hvilket snarere er en fortolkning, i modsætning til de 30 dages "refusionskredit"
<b>- Men begge udsagn understøttes dog af Forbrugerstyrelsen.</b>

I denne kundes tilfælde fik denne så allerede refunderet <u>92%</u> af beløbet dagen efter returneringen (sub-total ex fragt) - Hvilket er <u>29 dage</u> tidligere end loven forskriver, at de 100% skal refunderes.

Det manglende svar på kundens mail, kan vi dog ikke komme udenom, hvilket jeg skal beklage. Jeg skal samtidig beklage, at vi valgte at refundere <u>92%</u> af beløbet til kunden dagen efter returneringen, <u>i stedet for at have ventet 30 dage med refunderingen af de 100%.</u>

Jeg beklager, og skal i øvrigt hermed informere kunden om, at de sidste 8% vil blive refunderet på dagen 30 dage efter returneringen, ligesom loven forskriver.

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig, billig, effektiv og kompetent

En meget hurtig og effektiv handel, som gør jeres firma meget kompetent, med kvalitet, priser og super service i højsæde ! - har modtaget varerne mindre end 24 timer efter ordrebekræftelsen...., - det må man godt prale med :o)

14 November 2009
Rated 5 out of 5 stars

God service og hurtig levering

Rigtig godt sted at handle hurtig levering dag til dag eller max 2 dage de gange jeg har handlet der.
der er rigtig god service hvis man har spørgsmål eller lign. hurtig og seriøse svar. kanon service og så er det yderst konkurrance dygtige priser med andre produkter på nettet.. kvaliteten er stadig i top trods prisen, alt i alt 5 ud af 5 her fra.

16 August 2009
Rated 5 out of 5 stars

Hele handels-processen forløb nemt og smertefrit, med opfølgningsmails osv. Varen kom dagen efter den var bestilt. Gode priser.

15 August 2009

Kanon service

Ved køb af af vare som vidste sig at være ramponeret - fik jeg effterfølgende - respons samme dag og der blev sendt en ny vare til mig, uden at jeg behøvede at returnere den anden - hviket jo sparede mig for penge til porto - det kalder jeg SERVICE

8 February 2009

Super handel

Varen blev bestilt tirsdag eftermiddag. Senere samme dag fik jeg mail at ordren var ekspederet.
Da jeg modtog pakken var der buler i enkelte spot grundet transportskade. Kontaktede Ecolight og talte med Magnus. Der blev uden bøvl afsendt nye spot. En fantastisk fin service, og meget betryggende firma at handle med.

5 December 2008

Take a closer look