DR Vvs Reviews 14

TrustScore 2 out of 5

1.9

Written by the company

Firmaet blev grundlagt i 1984 af Marianne og Dan Rasmussen, som stadig er firmaets ansvarlige ledere og deltager i den daglige drift.

1.9

3-star
2-star
1-star

Dan Rasmussen løber fra tilbud

Dan Rasmussen var ude hos os i forbindelse med en forsikringssag, og i samme ombæring bad vi om et tilbud på trækning af vand og afløb i vores nyrenoverede køkken. Vi forklarede hvor vask og opvaskemaskine skulle placeres i den nye køkkenø, som allerede var stillet op. Vi modtager tilbuddet og takker ja.

En anden person fra firmaet kommer for at lave det, så vi instruerer igen i, hvor de forskellige ting skal placeres. Han går ud og kommer igen 5 min senere, hvor han fortæller, at tilbuddet ikke dækker at trække vand og afløb hen til køkkenøen, men kun til 1 meter fra øen (midt i ingenting), da de havde forstået, at det var her, vasken skulle placeres. Det på trods af, at der i tilbuddet står "ny pex hen til køkken". Hvis vi vil have arbejdet lavet, skal vi acceptere, at der kommer en ekstraregning oveni tilbuddets pris for ekstra timer og materialer, og han kan ikke give en indikation af størrelse af denne regning.

Vi takkede nej og bad om et nyt tilbud, som her en uge senere stadig ikke er dukket op. Alt i alt, et firma der løber fra en indgået aftale og leverer utroligt dårlig service.

5 November 2024

Hej Signe - tak for din anmeldelse

Vi lægger os fladt i forhold til at afgive et ekstra tilbud i forhold til de oprindeligt aftalte ydelser - her har vi simpelthen haft for travlt

Når det så er sagt at vi ikke enige i din udlægning af sagen

Vi havde givet et tilbud med udførlig tekst for aftalte ydelser, som på dagen for vores ankomst blev ændret bl. a med ændring af især afløbs placering, hvilket vores montør påpegede idet der ville blive bagfald på afløbsinstallationen.

Vi tilbød på stedet - og for ikke at forsinke Jeres projekt - at udføre oprindelige aftalte vvs arbejder og de tillæg der måtte komme - ville blive udført billigst i regningsarbejde på medgået time og materiale forbrug.

Havde det været fordi der var tale om en meter rør mere i forhold til oprindeligt tilbud ville vi ikke have bekymret os om det - men for at være enige blev det sådan

Men igen - vi lægger os fladt ned i forhold til manglende opdateret tilbud på samlet vvs arbejder incl de nye tiltag

med venlig hilsen

Dan

Dyre minutter

Ok arbejde, selvom der blev efterladt et snavset gulv. Men det var meget dyre 28 min. 1280 kr. som angiveligt dækker over 'opstart'. Jeg har kun brugt firmaet et par gange, fordi de har lavet en del for andelsforeningen jeg bor i.

7 November 2024

Hej Cecilie,

Tak for din anmeldelse 🙂

Det er helt ny viden for mig, at du nævner vi har efterladt stedet urengjort.
Vi har både mailet og ringet sammen, og der blev ikke nævnt noget.

Jeg havde med glædet sendt den pågældende montør forbi dig med det samme, hvis du havde nævnt noget om det :)

Kan ikke anbefales

Kan ikke anbefales !!

Jeg havde en montør på besøg. Som ifølge Dan Rasmussen alligevel var i ejendommen og ville “kigge ind”
Vi fik lavet en aftale om kommende installation om nyt brusesæt og kartouche til min vandhane i køkken.
som jeg indkøber selv og de efterfølgende skal installere.

Montøren var her i Max 15 min
Der var ingen konkret VVS udførelse — udover en stykke gaffatape på min brusestang.
Jeg modtog efterfølgende en regning på 1.162 …

Tonen er grov og uprofessionel 🫣

Flere af min naboer har sammen oplevelse af Dan Rasmussens og de hurtige dyre regninger!!

8 August 2023

Reply from DR Vvs

Hej og tak fordi at du tager dig tid til at klage:)

her er kopi af vores svar sendt tidligere til dig på mail - det dokumenterer med al tydelighed vores uenighed:

Hej iflg. aftale har jeg nu fulgt op din klage vedr vedhæftet faktura

Sagen er ganske rigtigt den at du kontakter os og får at vide at vi går i ejendommen alligevel og vi lige kunne kigge op til dig

Men her standser enigheden også – idet vi kan dokumentere at montøren lander hos dig ca kl 12.06 og afslutter jobbet ca kl 12.47 hvilket udløser et servicebesøg og altså ikke bare 10 minutters besigtigelse idet der inden ankomst og efter besøget er systembehandling og afslutning af jobbet samt kvas sikring osv

Det fremgår ret tydeligt på fakturaen at vores montør udover at tjekke dit køkken armatur også udførte andre ydelser.

Du er som sagt velkommen til at klage til bestyrelsen på ejendommen, det har jeg intet problem med😊

mvh DR VVS

Elendig service

Valgte dem fordi de arbejder i lokalmiljøet, men det er sidste gang for mit vedkommende. Montøren havde glemt at fjerne transportskruer, hvilket først blev opdaget anden gang firmaet var oppe og vurdere eventuelle fejl på maskinen. Hver gang blev det udlagt som vores fejl (maskinen var fyldt med vand, men de ville først komme ugen efter) og ikke en eneste gang blev fejlen beklaget - selvom den kunne have ødelagt både maskine og omgivelser.

Da regningen kom blev timeforbruget opgjort til tre en halv time for en montering samt bortførsel af en maskine, som bestemt ikke afspejler det brugte timeforbrug.

22 February 2022
Rated 5 out of 5 stars

Altid fremragende service !

17 February 2022

Hej Mike,

Tak for din fine anmeldelse - det sætter vi stor pris på :-)

Skjult rørskade

Vi var så uheldige at få en skjult rørskade. Vores forsikring anbefalede os deres samarbejdspartner Dan Rasmussen VVS.
Vi fik hurtigt en høflig og venlig VVS’er ud, som gjorde alt, hvad han kunne med det udstyr, han havde til rådighed for at finde skaden.
Da det var en vanskelig skade at finde, hentede de hjælp fra et specialiseret lækagesøgningsfirma, som indkredsede skaden.
Da det stadig ikke lykkedes at finde skaden kobles endnu et lægkagesøgningsfirma på opgaven, som til sidst finder den skjulte rørskade.
VVS’eren kontrollerede hver gang driften af og trykket på vores centralvarmeanlæg og gasfyr, og han udviste hele tiden rettidig omhu i form af tilbageholdenhed på ikke at anbryde for mange steder i vores hus.
VVS’eren ringede altid først og aftalte, hvornår han kom, og han kom altid til de aftalte tider.
Dan Rasmussen VVS kommunikerede løbende på den elektroniske skadessag, så vi kunne følge processen og chefen ringede også selv og fulgte op på sagen flere gange.
Da det defekte rør var blevet skiftet, og der var målt at fyret holdt trykket, så ringede VVS’eren også et par dage efter og fulgte op på at fyret fortsat holdt tryk, og at alt var blevet løst hos os.
Vi har tidligere haft uheldige oplevelser med VVS’ere. Dan Rasmussen VVS professionelle håndtering af vores skade, har nu givet os tiltro til at der findes professionelle, fagligt dygtige og servicemindede VVS’ere.
Vi er glade for at vi fik anbefalet Dan Rasmussen VVS og benytter dem til enhver tid igen.

27 November 2021

Hej Birgitte
Først og fremmest tusind tak for din fine anmeldelse - det luner i en kold tid :)
Vi er glade for at du vil have ulejlighed med at skrive om din oplevelse og rosen er videregivet til de involveret medarbejdere og firmaet generelt
God jul og godt nytår - du er altid velkommen til at kontakte os en anden gang

Dan Rasmussen VVS ApS

Rated 2 out of 5 stars

OK håndværk, men kommer ikke til at bruge dem igen

Vi havde en defekt indløbsventil i et toilet, som skabte et decideret springvand på badeværelset. Der var ingen problemer med at få aftalen i stand og deres medarbejder mødte til den aftalte tid. Han gled gentagende gange af på spørgsmålet om hvad en ny ventil ville koste og hvor længe den ville holde, hvilket var den løsning vi helst så.

I stedet foreslog han at skifte hele toilettet. Resultatet var at vi endte med et toilet, vi måske reelt ikke havde brug for. Derudover opgav han sin arbejdstid uden moms, så den pris han opgav var temmelig misvisende.

Endelig kunne firmaet ikke finde ud af at sende en faktura. Efter mere end en måned uden lyd fra dem, ringede de op og sagde at vi var ved at blive sendt til inkasso. De havde stavet e-mailadressen forkert og kunne åbenbart ikke finde ud af at ringe i stedet. Det overordnede indtryk er et firma, som skærer hjørner, udfører ok arbejde og ikke har styr på deres administration.

14 September 2021

Hej Aske,

Tak for din anmeldelse :)

Rated 5 out of 5 stars

Vi havde fået en skjult rørskade

Vi havde fået en skjult rørskade. Der rykkede de ud så hurtigt som de nu engang kunne tillade sig i forhold til forsikringen.

De gutter som kom ud, var virkelig behagelige og ekstremt serviceminded

Det ikke sidste gang jeg bruger Dan Rasmussen !

Kunne jeg give dem 10 stjerner havde de fået dem

28 July 2021

Hej Tobias,

Tak for din flotte anmeldelse af os og dine 10 stjerner - det bliver vi rigtig glade for :)

Rated 5 out of 5 stars

For et års tiden siden havde jeg og min…

For et års tiden siden havde jeg og min mand haft motorstop midt på en travl vej i myldretiden, da der ud af ingenting sprang en sød og utrolig imødekommende ung mand og tilbød hjælp. Han fik skubbet bilen væk fra vejen og op på cykel stien. Han sagde at bilen ikke skulle køre længere og tilbød selv at trække vores bil med et reb ned til den lokale mekaniker da han selv boede i greve. Alt i alt brugte vi begge en del god af vores aften. Da vores bil var leveret hos mekanikeren, tilbød ham endnu en gang selv at kære os hjem. Da vi er fremme og vi tilbyder ham lidt penge for ulejligheden. Smiler ham bare og sig et det skal i ikke tænke pp og siger vi må ha en god aften og køre derfra. Utrolig ung sød fyr, vil helt klart vælge de vvs i fremtiden, hvis alle deres medarbejdere er så høflige og service mindede.
Bh Jette.

17 December 2019

Modbydelig opførsel

I skriver på jeres hjemmeside at jeres medarbejdere er jeres ansigt udad til. Så skulle i måske lige tage en snak med dem om ikke at give andre trafikanter, der overholder farthastighederne, Fuckfingeren. Jeg kørte i dag (22/7-19 ca kl 16) 130 km/t (som er maxhastighed) på motorvejen mod Rønnede og blev presset voldsomt bagfra af en af jeres biler. Trafikanterne i de andre spor kørte langsommere end mig, så jeg kørte først ind da jeg var kommet forbi dem. Jeg kørte 130 som man må, men jeres mand ville åbenbart op i højere fart. Da jeg havde mulighed for at køre ind gjorde jeg det. Jeres mand susende forbi og gav fingeren. Sikke en opførsel 👎 ikke et firma jeg ville bruge eller anbefale til andre 😡

23 July 2019
Rated 5 out of 5 stars

Fra bestilling til levering og…

Fra bestilling til levering og opsætning af rør i kælder, var det hele en fantastisk oplevelse. Selv da de fik sygdom, ringede Marianne med det samme, og rykkede min dato.

Kan godt anbefale !!! Fair priser, og prof. vvs arbejde.

Dan Rasmussen vvs aps
Korskildelund 6 - 2670 Greve

Johnny Herrmann

27 March 2018

Hurtig udrykning , god pris

Jeg ringede til Martinsen VVS i Gunløgsgade. Martinsen var gået på pension, og Dan Rasmussen VVS var rykket ind i martinsens gamle lokaler i gunløgsgade. Jeg ringede tirsdag i industriferien, og fik en tid torsdag morgen kl 7 - god service, jeg brugte 5 min på at forklare hvilket armatur jeg gerne ville have - og så kunne jeg køre på arbejde. Jeg fik skiftet badekar armatur, repareret vandhane, sat nye ballofixer op, understøttet toilet med beton - kun 3,5 timer a 450 kr excl moms, med regning og garanti. Jeg var glad for jeg ikke selv skulle skrue på de gamle rør i Egilshus.

10 July 2015

Sådan!!

Søndag eftermiddag vandet pisker ud af vægen - der er rørbrud på varmtvanshanden! Jeg lukker for vandet, og ringer til Dan Rasmussen VVS i Rødovre - Får fat i "søndagsvagten" Han lover at være der inden for 10. minutter - Og han kom til den tid han lovede - det har jeg sjældent oplevet med håndværkere. Fik stoppet rørbruddet og fik etableret en midlertidig løsning så familien og jeg kunne tage det daglige brusebad. Han rådede mig til at få fat i min forsikring. Egentligt troede jeg at jeg selv "hang på" søndagsvagtprisen på ca. 2900 kroner - men den tog forsikringen. Hele tiden smilende og opfølgende service fra Dan Rasmussen VVS, hvad enten det er bogholderi, eller grundvandspumpe, eller taginddækninger, eller fjernvarmeanlæg der skulle repareres, hver gang håndværker til aftalt tid og pris, enkelte gange oven i købet billigere end tilbud! Jeg er superglad for at bruge Dan Rasmussen VVs i Rødovre.

20 December 2010

Take a closer look