Donrox Reviews 548

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

De A922 pomp is op 8-08-2022 gekocht. Helaas is de accu na ongeveer 15 keer gebruik al overleden. Ik heb de klacht naar Donrox gestuurd en heb een keurig antwoord ontvangen. De pomp is helaas buiten... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Aantal jaren geleden een donrox pomp gekocht. Eindelijk hoef ik niet meer de banden van de fietsen van de kinderen op te pompen! Maar ook de voetballen zijn nu top hard. Tijdens de verhuizing mijn nip... See more

Rated 5 out of 5 stars

Donrox Ride A924! Gekocht, prima handleiding en begeleidende mail gehad van Donrox. Pomp op de auto geprobeerd 4 banden bijgepompt met de accu werkt snel en accu was daarna nog 3/4 vol 4 camper ba... See more

Rated 5 out of 5 stars

Beste Donrox team. Het is zo ver, 2 maanden na aanschaf heeft deze pannekoek (jullie weten wel wie) het apparaat (Donrox Ride A924) vandaag voor het eerst gebruikt. Wat een geweldig apparaat. Ik wist... See more

Company details

1. Electronics Store
  2. Bike Accessories Store
  3. Car Accessories Store
  4. Motorcycle Equipment and Accessories Store

Written by the company

Donrox B.V. is gevestigd in Nederland als gespecialiseerd leverancier van draagbare compressors en elektrische luchtpompen. Ons assortiment bestaat uit diverse luchtcompressors en elektrische luchtpompen die het gemak van de mens dienen. De elektrische pompen bezitten de laatste technologische ontwikkelingen en vervangen traditionele handpompen en zijn een draagbaar en compact alternatief voor de zware grote compressors. Of het nu het oppompen van banden, ballen, opblaasbaar speelgoed of vergelijkbare opblaasbare voorwerpen betreft, met de krachtige Donrox pompen is het snel geregeld.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Niet kopen

Niet kopen. In 2023 aangeschaft. Was een dure aanschaf in vergelijking met andere aanbieders. Een paar keer gebruikt en net buiten de garantietermijn (van slechts 1 jaar) stuk gegaan. Dit gemeld bij het bedrijf. Ik zou een uitzondering zijn. Echter, zij beroepen zich op een jaar garantie en doen dan een waardeloze aanbieding. Jammer, wederom een bedrijf met absoluut geen klantgevoel en alleen winstbejag. Als Donrox staat voor zijn kwaliteit dan zou volledige schadevergoeding de oplossing zijn. Waardeloze pomp en en waardeloos bedrijf. Er zijn genoeg goedkopere alternatieven.
De toelichting van Donrox dat de pomp te weinig is gebruikt is HUN aanname. De pomp is wel degelijk gebruikt!! Een andere klant die met de pomp problemen kreeg, ontving reactie van Donrox dat de pomp teveel was gebruikt en ontving slechts 10% tegemoetkoming.
Hoezo een goed product??? Hoezo klantvriendelijk?? Als Donrox staat voor een degelijk product betaal je alles terug of je ontvangt een nieuw exemplaar. Zo hoort het.
Conclusie blijft: niet kopen!

18 October 2024

Reply from Donrox

Beste H. Doornbusch, Bedankt voor je reactie. Jammer te lezen dat je niet tevreden bent. De pomp is bij ons retour gekomen en getest/beoordeeld. Het probleem is ontstaan doordat de pomp te weinig is gebruikt. Het is de bedoeling dat de pomp regelmatig (bij voorkeur maandelijks) gebruikt wordt of in ieder geval periodiek (eens in de paar maanden) wordt bijgeladen. Door de pomp lang niet te gebruiken kan dit nadelig zijn voor de levensduur van de pomp, en kan er een defect ontstaan waardoor de pomp niet meer goed functioneert. Wij hebben de tegemoetkoming administratief in orde gemaakt en adviseren dat je de nieuwe pomp volgens bovenstaande gebruiksrichtlijnen gebruikt.

Rated 4 out of 5 stars

Teleurstellende batterij, maar uiteindelijk goed geholpen!

Review aangepast, omdat Donrox mij afgelopen week een mail stuurde waarin men aangaf dat er na onderzoek bleek er in een bepaalde productiebatch een verhoogde kans op verlies van batterijcapaciteit bestaat. Ze hebben mij alsnog kosteloos een nieuwe pomp opgestuurd! Eind goed al goed!

Op 05-08-'23 de Donrox Ride A922 compressor besteld. Ik heb de pomp gebruikt tijdens het wielerseizoen en dus 7 maanden en gemiddeld 2 x per week om de banden bij te pompen. Geleidelijk moest ik de pomp steeds eerder aan de lader leggen en de laatste maand had de compressor moeite om de laatste 0,5 bar erin te pompen en kleurde het lampje rood. Voor het volledig oppompen van een band heb ik een compressor. Het opladen gebeurt altijd op dezelfde manier met een lader zoals voorgeschreven. De pomp ligt altijd in de woonkamer en ligt aan de lader tot het lampje volledig groen is. Dit meestal gedurende de nacht en dan is hij in de ochtend vol.
Ik heb contact gezocht met de klantenservice van Donrox en kreeg te horen dat de garantietermijn met 2 maanden is overschreden, maar ze wilden wel met me meedenken wat zou kunnen helpen om de batterij weer beter te laten functioneren. Dat gaat natuurlijk tot niets leiden, want een batterij die gedegenereerd is gaat het ineens niet meer beter doen. Daar hoef je niet voor gestudeerd te hebben. Ik heb echter antwoord gegeven op de gestelde vragen en ben in afwachting van een reactie.
Deze pomp wijkt overigens af van de werkelijke druk, maar toen ik dit wist was dit voor mij geen probleem en hield ik daar rekening mee.
In zijn algemeenheid een prima apparaat en makkelijk in gebruik en vooral om bij te pompen. Echter de batterij en de service laat te wensen over voor een apparaat van €100,--.
Vandaag een reactie ontvangen en de uitleg is dat zodra het indicatielampje groen is de laadkabel ontkoppelt moet worden, daar dit anders een negatief effect op de batterij kan hebben. En een tip was dat ik de pomp ook aan kon sluiten op de 12 volt in de auto. Tja, wat moet ik daar nou op zeggen. Ik kreeg een vervangende pomp aangeboden met 50% korting, maar dan kost de pomp ineens €150,--. Wat als deze het wederom binnen afzienbare tijd begeeft. Hier ga ik nog eens goed over nadenken.

15 October 2024

Reply from Donrox

Beste Jan, Bedankt voor je beoordeling. Om de klacht goed te kunnen beoordelen, kan het zijn dat er extra vragen worden gesteld om een duidelijk beeld te krijgen van de situatie en hoe er met de pomp is omgegaan.
Uit uw reactie is gebleken dat, anders dan wij adviseren, de pomp meestal de hele nacht wordt doorgeladen. Dit lange laden verkort de levensduur van een batterij en vergroot daarmee de kans op een vroegtijdig defect van de batterij.
Desondanks hebben we meegedacht door een korting aan te bieden.

goede webshop

Snelle levering, veel ondersteunend materiaal over gebruik pomp, handleiding, you tube filmpjes, erg vriendelijke mensen. echt goede ervaring mee, kan het iedereen aanraden.

1 October 2024

Zeer goed geholpen …

Ik heb melding gemaakt van het defect aan mijn f511 compressorpomp. Door het team van Donrox wordt er direct gereageerd. Binnen twee dagen is het probleem/defect naar volle tevredenheid opgelost. Een zeer tevreden gevoel en blij met het vervangende apparaat.
Chapeau🎩

19 September 2024

Betrouwbaar bedrijf

Van het advies tot het leveren en de nazorg is Donrox een erg betrouwbaar bedrijf. Het is alleen jammer, dat verkoopbundels, die niet meer leverbaar zijn op de website blijven staan. Klanten raken daardoor teleurgesteld.

4 September 2024

Reply from Donrox

Hoi Jan, Bedankt voor je beoordeling. Fijn te lezen dat je tevreden bent. Het klopt dat we nu één onderdeel niet op voorraad hebben en daardoor deze niet kunnen leveren. We hebben sinds een paar dagen dit product ook niet meer zichtbaar op de website staan. Om zo teleurstelling te voorkomen.

Kwalitatief materiaal.

Kwalitatief materiaal.
Er was eerst een foutje gebeurd in het magazijn waardoor de bestelling niet geleverd was maar na contact met Donrox was dit snel opgelost en heb de dag nadien de pomp mogen ontvangen.
Topservice dus bij de klantendienst.

23 August 2024
Rated 4 out of 5 stars

Fijne pomp

Prima pomp met goede gebruiksaanwijzing. Voor alle soorten ventielen. Jammer dat oplader niet in bijgeleverd tasje past.

1 August 2024

Perfecte bandenpomp

Goede recentie en een perfecte bandenpomp. Geprobeerd op een gewoon en een Frans-ventiel. Het werkt fantastisch en is zeer gemakkelijk in het gebruik. Alles keurig opgeborgen en een mooi tasje, alles bij elkaar. De handpomp zal niet meer gebruikt worden.

24 July 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look