Company replied
Elsker T-shirten og shortsene. Materialet er ekstremt lækkert, åndbart og let - det er gået hen og blevet mit absolutte yndlingssportstøj til fitness og padel. 🎾👟
Company replied
Virkelig lækker kvalitet og pasform. Der er tænkt over mange detaljer som mærkes når det bruges, feks indershorts i både nederdel og shorts. Vild med udtrykket og farverne. Super service ved kontakt o... See more
Company replied
Jeg har flere kortærmede T-shirts fra jer, som passer mig perfekt. Nu bestilte jeg langærmede T-shirts i samme størrelse og de er for små. Irriterende, at der er så stor forskel på størrelserne.
Company replied
We are padelplayers designing padelwear. At the heart of our philosophy lies a simple truth: when you feel good, you play better. We believe that every player, regardless of playing level, gender, age, body shape, or size, deserves to experience the joy of the game to its fullest. Our vision is to design high quality padelwear that allows you to move freely on the court without worrying about your outfit. We are obsessed with all the small, functional and clever details that make you feel comfortable on the court – from ball pockets to skirts and shorts that stays where you need it. We also specialize in individualized teamwear. Together, let us improve your performance. Feel good, play better.
Alsvej 15, 5500, Denmark
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Top lækkert padeltøj
Super lækker kvalitet og fantastisk pasform - og så er det dansk. Jeg er fan!

Reply from DODOOC
Simpelthen det lækreste padeltøj man kan forestille sig 👌 pasform og design er helt i top - nem og gnidningsfri online shopping med de bedste anbefalinger herfra. Bare TAK !

Reply from DODOOC
Har flere af deres produkter, og er yderst glad for at bruge det. Virkelig god pasform, kvalitet er helt i top. Synes det er rart med udvalg som ramme både store og mindre kropsbygninger. Hurtig levering og rigtig god service.
Produkter og service i top klasse.

Reply from DODOOC
Jeg er vild med dette nye brand. Super lækker padeltøj i god kvalitet, som sidder godt og er i et flot design.
Jeg kan varmt anbefale at købe dit næste padeltøj i Dodooc⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Reply from DODOOC
Fik prøvet mit nye padeltøj i dag - og det er virkelig fedt. Fedt materiale og super pasform, der giver fuldbevægelse i spillet - og uden nogle irriterende syninger. Lommerne i shortsene er perfekte - holder uden problemer 2 bolde, så din makker behøver ikke at holde den tredje bold. Og man kan sagtens få dem ud uden at lommen vender på vrangen. Endelig er farverne fede - og klart forskelligt for de meget kulørte spanske brands og de lidt mere konservative tennis mærker. Pivlækkert!

Reply from DODOOC
God oplevelse på webshoppen, hurtig levering og virkelig lækre produkter

Reply from DODOOC
Fantastisk service, hurtig levering og vildt lækkert kvalitet. Vil anbefale til alle!