DKM TOOLS Reviews 16

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Geen telefonisch contact te krijgen.

Geen telefonisch contact te krijgen.

Vandaag verschillende keren gebeld maar je krijgt een bandje te horen dat je een e-mail moet sturen.
Heb gewoon een simpele vraag over beschikbaarheid en betaling

21 March 2025
Rated 1 out of 5 stars

Accu besteld voor electrische…

Accu besteld voor electrische gereedschap. wacht inmiddels bijna 2 maand. op mails niet meer gereageerd. en als je belt krijg je de melding dat wegens vakantie niemand bereikbaar is.

4 September 2024

Aanrader

Ik heb vorige diverse artikelen besteld bij DKM, vandaag alles netjes op tijd en compleet geleverd gekregen. Daarbij alles tegen een goede prijs.
Aanrader

20 November 2018

Zeer vakkundig bedrijf

Ik heb een product besteld wat niet zo gemakkelijk te verkrijgen is. DKM Tools heeft zeer snel actie ondernomen en ervoor gezorgd dat het product op korte termijn beschikbaar was!

19 November 2018
Rated 5 out of 5 stars

Een paar weken geleden heb ik een…

Een paar weken geleden heb ik een aantal artikelen bij DKM tools besteld. En alles heb ik netjes afgeleverd op de afgesproken dag ontvangen. Ik ben netjes te woord gestaan en geholpen toen ik nog een vraag had over een artikel. Ik had de prijzen vergeleken met andere webwinkels en hier was ik het goedkoopste uit.

31 October 2018
Rated 5 out of 5 stars

Ik heb hier meerdere malen…

Ik heb hier meerdere malen handgereedschap en elektrisch gereedschap besteld voor ons bedrijf. Alles is telkens netjes en spoedig afgeleverd, defecten werden spoedig afgehandeld en er is zelfs eenmaal buiten garantie een coulanceregeling getroffen met de fabrikant. Uitstekend!

12 October 2018

4 weken geleden besteld ben betaald nooit geleverd

4 weken geleden een simpele trekpons besteld die nooit is geleverd !
E-mails worden niet beantwoordt of pas na dagen wachten.
Telefonische contact leidt nergens toe.
Je wordt afgescheept met smoesjes ‘davy is lunchen,op het toilet, in bespreking etc….’
Productie problemen is de reden…. Ha ha een trekpons productie probleem ?
Amateurs ! een trekpons produceren is ongeveer net zo complex als een paperclip produceren.

Dit is een waardeloze webwinkel waar je niet moet zijn !
Slechte service en zo mogelijk nog slechter kennis van zaken.
Communicatie verloopt moeizaam en is ronduit onbeschoft en kleinerend.

1 June 2018
Rated 2 out of 5 stars

Delen niet geleverd: nalevering betalen

Op 26 april 2016 bestellen wij een tafel via DKM tools. Levering vindt plaats op 10 mei 2016. Door ziekte van één van onze medewerkers pakken we pas begin juli de spullen uit. Het blijkt dat de tafelbladen ontbreken. Volgens DKM vallen die niet meer binnen 'de garantie' en moeten we dus betalen voor de nalevering incl transportkosten. Omdat we anders de hele tafel weg kunnen gooien besluiten we dat te doen. Maar: één keer en nooit weer bestellen bij DKM Tools!!

28 July 2016
Rated 4 out of 5 stars

Prima service en respecteert de vermelde levertermijn.

Ik heb hier vrijdag een digitale meetmicroscoop besteld. Het plaatsen van de bestelling verliep zonder problemen evenals de betaling (die gebeurde via een gewone bank overschrijving aangezien iDEAL alleen in Nederland beschikbaar is), en de maximale levertermijn van 5 dagen werd gewoon gerespecteerd. Even was het schrikken toen er op de track & trace pagina van PostNL een verkeerd huisnummer vermeld stond. Ik mailde meteen de klantenservice om dit te melden, en de persoon die antwoordde ging direct contact opnemen met de post. De zending was uiteindelijk toch gewoon aangekomen op het juiste adres en op het etiket stonden wel de correcte adresgegevens.

25 June 2014

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look