Din Madpartner I Mad ud af huset Reviews

TrustScore 4 out of 5

4.2

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Maden fik meget ros fra vore gæster - alt var i orden, og vi havde en rigtig dejlig dag på Bredehus med mad fra Din Madpartner, Skærup. Behøver jeg at sige, vi selvfølgelig også synes maden var supe... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi fik nytårsmenu til 8 personer - og den var lige i skabet - hummersuppen skøn med dejligt grønt ikke mindst de syltede agurker og torsken. Mellemretten var fin - ikke for meget og ikke for lidt - de... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi fik i lørdags studentermenu til en hyggelig aften - og sikke en oplevelse. For det første var maden SÅ nem at håndtere - den skulle bare flyttes fra kasserne til bordet - alt var anrettet og... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi fik den lækreste buffet “Kokkens anbefaling” leveret til 60 års fødselsdag - alt smagte rigtig godt og der var rigeligt med mad 👍

Company details

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

2 reviews in the last 12 months

Write a review

Spot on!

Nemt at servere, jeg skulle ikke gøre meget. Sød og venlig levering. Sidst men ikke mindst rigtig god mad, til en virkelig skarp pris! Spot on. Kan varmt anbefales! Vi fik guldmenuen og den var lige i øjet og alle gæster var så tilfredse.

TAK FOR MAD!

28 May 2019
Rated 2 out of 5 stars

Vi skulle holde dobbelt konfirmation …

Vi skulle holde dobbelt konfirmation så vi bestilte maden hos madpartner som vi havde hørt så meget godt om men var en skuffelse vi havde bestilt til 5 ekstre personer for at være sikker på vi havde mad nok men ak vi som værter fik ikke ret meget af forretten da der ikke var mere og vores køkken personale fik slet ingen ting hovederetten var der heller ikke nok af.så går ud fra at de havde glemt nogen kuverter og sagde det til dem Men de tibyder os kun 10% på regning er ikke meget i forhold til at vi måtte beklade over for vores gæster at de desværre ikke kunne få mere af spise så det var heldig at vi havde bestil 20 pizza til natmaden så vores gæster kunne blive mætte der var kun 2 tilbage

24 May 2019
Rated 2 out of 5 stars

Middelmådig madoplevelse - elendig after-sales

Jeg bestilte deres nytårsmenu, og tjekkede at tingene var der da jeg kom hjem.
MEN - ud af de mange retter, og kasser med tilbehør osv. overså jeg at der manglede en dessert samt noget tilbehør (hvilket de jo selv må have overset).
Vi gjorde dem efterfølgende opmærksomme på fejlen, men fik svar 14 dage efter med besked om at "vi skulle tjekke kassen, så de kunne nå at udbedre"
Det skete jo så delvist, men blev opdaget efter kl. 16, som åbenbart er deres grænse for hvornår god kundeservice slutter.
I hvert fald har vi ikke fået nogen anerkendelse, kompensation eller på anden vis en håndsrækning.
Jeg har i hvert fald ikke tænkt mig at benytte dem igen.

16 January 2019
Rated 1 out of 5 stars

Man kan ikke klage over servicen

Man kan ikke klage over servicen - for den eksisterer ikke!
Jeg håber, at firmaet Din Madpartner, Børkop, må være en succes på det ene af sine forretningsområder, virksomhedsordninger. For på det andet, som de også prøver at markedsføre sig på, dvs. salg til private, lader virkeligheden meget tilbage at ønske i forhold til annonceringens glansbillede.
For nyligt blev jeg opfordret af en af firmaets medarbejdere til at kontakte indehaveren, Pernille, vedr. tilbud på levering af 30-35 kuverter buffet til en privat fest. Da jeg ringede, blev jeg mødt af firmaets ”gatekeeper”, som afviste, at jeg kunne tale med Pernille før efter kl. 16. Da jeg samme dag prøvede netop det, var al betjening dog overtaget af en telefonsvarer.
Da jeg forsøgte på samme måde næste dag - inden for normal arbejdstid - var beskeden den samme. Men klog af skade vidste jeg, at det ikke nyttede noget, så jeg sendte i stedet en mail med min forespørgsel. Attesteret til Pernille. Det hjalp ikke. Igen brød ”gatekeeperen” ind og svarede, at hun kunne tage sig af sagen og tillod sig at give et ”tilbud” (i øvrigt uden svar på mine supplerende spørgsmål) ud fra de standardmæssige oplysninger og priser, som alle kan orientere sig om på firmaets hjemmeside.
Nu svarede jeg så, at det ikke var sådan jeg forventede service, og at det ikke var på den måde, de kunne forvente en ordre. - SÅ reagerede Pernille. Sjusket, men dog. En fredag. Med henvisning til at ville ringe til mig den efterfølgende mandag. Hvilket hun gjorde - EFTER normal arbejdstid. Det er åbenbart godt nok for firmaet, når kommunikationen skal gå den vej.
Vi … d.v.s. primært hun … talte i ti minutter med forherligelse af firmaets varer og en klar anbefaling af den ene af de forespurgte menuer (den dyreste – SURPRISE!), inden jeg afbrød og på ny bad om et konkret tilbud på mail inden for to dage. Det lovede hun. Efter mere end to døgn senere, fik jeg så bekræftet mit indtryk af firmaets totale ligegyldighed over for sådanne forespørgsler: Jeg så intet! Eller for den sags skyld blev kontaktet om, hvis hun skulle være i tvivl om noget eller være blevet forhindret i for at svare.
Det vil klæde firmaet at stoppe den del af sin virksomhed og melde klart ud: ”Vi tilbyder ikke længere levering ud af huset. Vi magter simpelt hen ikke at betjene den slags bøvlede, private kunder!”
Jeg kan (heldigvis) ikke mindes nogensinde at have oplevet noget lignende. Og hvis firmaets ansvarlige tænker ”Pyt”, har de forregnet sig ang. hvad oplevelsen fører med sig af snak, når man i tiden fremover mødes med familie, venner, naboer, kolleger m.fl., og snakken falder på leverandører af mad ud af huset!

1 January 2019

Fantastisk mad oplevelse

Fantastisk mad oplevelse , bedste mad vi nogensinde har fået leveret til døren.
Helt igennem flot anrettet , nemt at servere , kød stegt perfekt , lækre salater osv. og rigeligt af det hele !
Alle gæster sagde " nej for noget lækkert mad " hvor har i fået det fra !!!!
Så alt i ialt en rigtig god oplevelse og kan klart anbefales til alle som godt kan li` en go`madoplevelse !!

30 September 2018
Rated 5 out of 5 stars

50 kuverter til 80 års fødselsdag..

50 kuverter til 80 års fødselsdag..
Ikke mindre end FANTASTISK...!!
Det var så pænt og indbydende anrettet, og smagen var himmelsk..
Næste gang der skal bestilles mad udefra, bliver det hos Din Madpartner..

4 July 2018

Fantastisk nytårsmenu

Vi afhentede d. 31/12-2016 vores bestilte nytårsmenu fra Din Madpartner. Maden var en kulinarisk oplevelse og med en god vejledning til anretning. Vi bestiller helt sikkert igen næste år.

2 January 2017
Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god mad og rigeligt.

Vi fik mad til min 50 års fødselsdag og var meget tilfredse med maden.
Velsmagende og lækkert.
Der var rigeligt til alle og vi blev mætte og tilfredse.
Jeg er sikker på vi bestiller der igen næste gang vi skal holde fest.

26 October 2016

Lækkerier

Bestilte til vores søn barnedåb.

Vi er fyldt ud tilfreds og mere end det. Vi har sidenhen fået mange positive tilbagemeldinger fra gæsterne, og de vil også bestille mad derfra, skulle behovet komme.

De bedste anbefalinger.
* * * * *