Den værste hoteloplevelse!
Den værste hoteloplevelse, vi nogensinde har haft
Jeg har gennem årene boet på rigtig mange hoteller rundt omkring i Danmark, men jeg har aldrig oplevet noget i nærheden af den behandling, vi fik på Hotel Det Gamle Posthus i Rønne.
Allerede ved reservationen blev vi bedt om at oplyse, hvornår vi forventede at ankomme, hvilket vi naturligvis gjorde.
Da vi ankom cirka en halv time før det aftalte check-in-tidspunkt, var det ikke for at checke ind før tid. Vi ville blot spørge til parkeringsforholdene, inden vi kørte videre.
Inden jeg nærmest nåede at forklare, hvorfor vi var kommet, blev vi mødt af en meget afvisende værtinde, som straks afbrød og meddelte: “Jeres værelse er ikke klar.”
Jeg måtte forklare, at vi skulle tage det helt roligt – vi var ikke kommet for at få værelset før tid, men udelukkende for at spørge om parkering.
Vi kom tilbage igen cirka fem minutter før det aftalte check-in-tidspunkt. Her var der en anden medarbejder, som venligt viste os hen til vores værelse. Men nøglekortet virkede ikke.
Han gik derfor ned for at undersøge sagen.
Så kom den helt utrolige forklaring:
Der boede stadig andre gæster på det værelse, vi havde reserveret.
Medarbejderen virkede selv meget utilpas ved situationen og bad os om selv at tage snakken med værtinden.
Her fik vi besked om, at vi først kunne få vores værelse cirka 3½ time senere, og at vi måtte vente.
Efter at have kørt hele natten havde vi hverken lyst eller overskud til at vente yderligere 3½ time på et værelse, som skulle have været klar til det aftalte tidspunkt. Jeg bad derfor om at få pengene tilbage.
Efter en længere diskussion blev jeg oplyst om, at beløbet var blevet refunderet via QuickPay, og jeg modtog efterfølgende en bekræftelse på mail.
Nu er der gået en uge, og pengene er stadig ikke kommet retur.
Fejl kan ske på ethvert hotel. Et værelse kan være forsinket, og der kan opstå misforståelser. Det afgørende er, hvordan man som hotel håndterer situationen.
Det var især håndteringen og den måde, vi blev mødt på, der gjorde oplevelsen så dårlig. Vi oplevede værtinden som både arrogant, afvisende og meget ubehagelig at kommunikere med. Der var efter vores oplevelse ingen reel forståelse for, at det var et stort problem, at det værelse, vi havde betalt for og var blevet lovet på et bestemt tidspunkt, stadig var optaget af andre gæster.
Vi kom til Bornholm efter en hel nats kørsel og forventede blot det værelse, vi havde bestilt og betalt for – samt almindelig venlig og professionel behandling.
Vi fik ingen af delene.
Uden sammenligning den dårligste oplevelse, jeg nogensinde har haft i forbindelse med et hotelophold. Vi nåede aldrig engang så langt som til selve opholdet.