Camille Brinch Jewellery Reviews

5,879
TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Very beautiful jewelry and packaging! Love the women’s day necklace that came with my order, is wearing it right now <3

Rated 5 out of 5 stars

Let at handle og hurtig levering. Dejligt at bytteservice kan fremskrives i forhold til dato for gave.

Rated 5 out of 5 stars

I have received my earrings today, which I ordered on the weekend. The delivery fast and the earrings beautiful. Thank you

Rated 5 out of 5 stars

Fast delivery, very good quality products and I love the packegeing too.

1. Jewelry Designer

Written by the company

Smykker designet af Camille Brinch i ren sterling sølv og forgyldt sterling sølv. I et feminin, rå og chunky design, der innoverer tidens trend.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

6K reviews

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Super duper

19 November 2023

Hej Christina

Mange tak for din pæne anmeldelse 😊

Årh hvor lyder det altså bare til, at du har haft en god og effektiv oplevelse i vores smykkeunivers. Det er bare sådan, at vi ønsker det for alle vores kunder, så det giver altså bare et smil på læben, når vi kan læse, at det lykkes.

Dine udvalgte smykker er så fine, og det håber jeg også på, at den heldige gavemodtager også synes.

Vi er glade for, at du er en del af vores smykkeunivers, og vi håber, at vi kan glæde dig med flere fine smykker en anden god gang.

Kathrine E., Customer Care

Rated 5 out of 5 stars

Super fin og nem oplevelse at handle på…

Super fin og nem oplevelse at handle på weppen

19 November 2023

Hej Anne

Mange tak for din fine anmeldelse 😊

Årh hvor betyder det altså bare meget for os, at du sidder med lige præcis den følelse efter at have besøgt vores hjemmeside.

Vi stræber nemlig efter at gøre oplevelsen af at besøge vores hjemmeside så god som overhovedet muligt. Det er en balancegang mellem, at det skal være intuitivt og nemt at bruge hjemmesiden samtidig med, at den skal være fuld af en masse inspiration. Derfor betyder din feedback rigtig meget for os, for vi ønsker kun at blive bedre.

Forhåbentligt får vi æren af at byde dig velkommen inde på hjemmesiden igen en anden god gang. Hjemmesiden er i hvert fald kun et par klik væk, og du ved, hvor du kan finde os 💫

Og så må du bare have en skøn aften 💖

Kathrine E., Customer Care

Hej Berith

Mange tak for din flotte anmeldelse 😊

Årh hvor er det dejligt, at du synes så godt om dit nye smykke fra Camille Brinch Jewellery. Og hvor er det skønt, at du har fundet vej til vores nye tiltag "Archive Sale", hvor der er nogle gode besparelser at hente på flere af vores smykker.

Camille skifter løbende ud i arkivet inde på hjemmesiden, så det kan være, du kan finde flere fine smykker derinde en anden gang, hvor du lige trænger til lidt selvforkælelse og har lyst til at udvide din smykkesamling.

Du er i hvert fald altid mere end velkommen til at smutte ind på hjemmesiden og tage et kig.

Rated 5 out of 5 stars

Super fin hjemmeside-let at tilgå og…

Super fin hjemmeside-let at tilgå og anvende. Hurtig ekspedition og levering.

5 July 2023

Hej Heidi

Tak for din fine anmeldelse 🌟

Det betyder simpelthen så meget for os, at du sidder med lige netop dén følelse efter at have besøgt vores hjemmeside.

Vi stræber nemlig lige præcis efter at gøre oplevelsen af at besøge vores hjemmeside mindst lige så god, som hvis du stod i en fysisk butik - og det er noget, vi hele tiden arbejder på, så vi altid giver den bedste og mest inspirerende oplevelse derinde, samtidig med at det er let at bevæge sig rundt på hjemmesiden.

Det gør bare det hele endnu bedre, at du også har oplevet en hurtig ekspedition og levering, der bare har været helt i top.

Så du kan tro, at vi vil se frem til at se dig på hjemmesiden igen.

Ha' en skøn dag 💖

10 May 2023

Tak for din anmeldelse 😊

Det gør os så glade, at du har haft så god en oplevelse med vores Customer Care team og finder vores service i top.

For os er nærvær og omsorg en helt naturlig del af vores arbejde. Vi sidder klar til at lytte til både små og store udfordringer, og vil hellere end gerne hjælpe så godt, som vi overhovedet kan - hver eneste gang.

Derfor må du endelig også bare række ud til os, hvis der skulle være det mindste i fremtiden, for vi er altid klar til at hjælpe.

Og så vil vi ellers bare se frem til næste gang, vi får fornøjelsen af at se dig i Camilles smykkeunivers. Hvor er vi bare glade for, at du er en del af det.

Ha' en skøn dag 🌟

Fint og originalt design

Fint og originalt design, hurtig levering og super service

6 May 2023

Hej Gunilla

Tusind tak for din fine anmeldelse 💖

Årh det lyder til, at du er ligeså vild med smykkerne, som vi er.

Det betyder simpelthen så meget for os og især for Camille, at I søde kunder synes, at smykkerne er så flotte. Camille bruger rigtig lang tid på at udtænke de forskellige designs til smykkerne, og der ligger mange tanker og meget arbejde bag hvert enkelt af dem. Så det er så fedt med sådan en feedback 😊

At vi så kunne gøre hele oplevelsen endnu bedre med den hurtige service samt leveringen af pakken, er bare så skønt.

Du kan du tro, at vi sidder klar til at hjælpe med mange flere hurtige ekspeditioner i fremtiden. Vi vil i hvert fald se frem til at se dig på hjemmesiden igen en anden gang.

Ha' en rigtig skøn dag 🌟

God rabat

God rabat, bare og leveting

27 April 2023

Hej Flemming

Mange tak for din pæne anmeldelse 😊

Hvor lyder det bare til, at du har haft en god oplevelse i vores smykkeunivers, og det er bare lige præcis sådan, at det skal være.

Det er sådan en fin forgyldt Mellem Panzer Ring du har fået købt. Det betyder meget for os, at du kan lide den. Jeg håber, at du bliver ved med at være glad for den i mange år endnu.

Vi er glade for, at du er med i vores smykkeunivers, og vi håber, at vi kan glæde dig og dine nærmeste med flere flotte smykker i fremtiden.

Ha´ en dejlig dag 🌞

Rated 5 out of 5 stars

Great quality and made to perfection

22 April 2023
Unprompted review

Hi Shelly

Thank you so much for your review ✨

We are so happy to hear your thoughts about the quality. Camille is very passionate about jewellery of a high quality, and thus quality means everything to her.

All our pieces of jewellery are made of 925 sterling silver, and the gold plating is made of 18 carats. This means that the jewellery is made of some of the very best materials.

I hope that we will have the pleasure of seeing you again on the website very soon! We will gladly welcome you 🫶🏻

Have a nice day!

Best regards,

Fast delivery

Fast delivery, very good quality products and I love the packegeing too.

25 April 2023

Hi Lilla

Thank you so much for your review 💖

Wauw, it sounds like you have had a perfect experience in our jewellery universe!

We are pleased to hear that you had a fast delivery of your new pieces of jewellery. I hope that both the necklace and the earrings were just as you expected and bring you a lot of joy.

Hopefully, we will have the pleasure to invite you into our jewellery universe again at another time when you are looking for shining bright new jewellery. You are always more than welcome.

Have a lovely day ✨

Kind regards

Hej Jeanette

Tak for din søde anmeldelse 💖

Årh, hvor varmer det bare meget at få sådan en anmeldelse som din.

Vi går på arbejde hver dag med en ambition om at yde den bedst mulige service. Derfor gør det os bare så utroligt glade, når vi hører fra jer søde kunder, at I har fået lige netop den hjælp, I har stået og haft brug for i jeres situation.

For os er nærvær og omsorg en helt naturlig del af vores arbejde. Vi sidder klar til at lytte til både små og store udfordringer, og vil hellere end gerne hjælpe så godt, som vi overhovedet kan - hver eneste gang 😊

Og så vil vi ellers bare se frem til næste gang, vi får fornøjelsen af at se dig i Camilles smykkeunivers. Hvor er vi bare glade for, at du er en del af det 🌟

Ha' en dejlig dag!

Rated 5 out of 5 stars

Let at handle og hurtig levering

12 April 2023

Hej Lene

Tusind tak for din søde anmeldelse ✨

Det gør os bare utrolig glade at høre, at du havde en god oplevelse med at handle på vores hjemmeside. Det er nemlig netop meningen, at det skal være let og ligetil at købe vores smukke smykker 💖

Og vi synes det er så skønt, at vores smykker bringer glæde hos så mange heldige gavemodtagere, så vi vil selvfølgelig også gerne kvittere med mulighed for ombytning fra den dato, som smykket skal gives 😊

Vi glæder os til at hjælpe dig en anden gang du skal glæde nogen du holder af, eller hvis du skal udvide din egen smykkekollektion.

Ha' en rigtig dejlig dag ✨

Lovely earrings

21 March 2023

Hi Julieta

Thank you so much for your feedback ✨

So nice to hear that you received the earrings fast - we strive to always deliver fast, making it just as convenient as purchasing in a physical store 💖

And even better to hear that you like the earrings. The Bubbly Flow Earrings are so beautiful, both on their own, but they're also perfect to stack with other of Camille's earrings 😊

Thank you so much for being a part of our jewellery universe. We're looking forward to help you another time.

Have a lovely day 🌟

Best regards,

Hej Tina

Tusind tak for din anmeldelse ✨

Årh, hvor er det godt at høre, at du hurtigt havde dit smukke armbånd leveret hos dig.

Det betyder meget for os, når vi får sådan nogle positive tilbagemeldinger!  💖

Det er netop meningen, at det skal være ligeså nemt og bekvemt at bestille smykker fra vores onlineunivers, som hvis du gik i en fysisk butik.

Og vi vil glæde os meget til, at vi kan hjælpe dig med hurtig ekspedition og levering en anden gang, og inspirere dig til en masse unikke smykkelooks 😊

Ha' den skønneste dag.

Top merci

Top, merci !!!

1 January 2023
Unprompted review

Hej Céline

Tusind tak for din anmeldelse ✨

Hvor er det dejligt at høre, at du fandt din oplevelse helt i top - det er nemlig lige sådan, at vi ønsker det skal være i vores univers 💖

Merci til dig, fordi du har fundet vej til os! Vi håber, at vi kan glæde dig med smukke smykker en anden god gang.

Mille, Customer Care 😊

Hej Charlotte

Tusind tak for din fine anmeldelse ✨

Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og den hurtige levering af dit smykke.

Vi stræber altid efter at give vores kunder den bedst mulige oplevelse fra start til slut, og det er altså bare fantastisk at høre, når det lykkes 😊

Jeg håber, at det fine smykke kommer til at sprede en masse glæde. Og så er du mere end velkommen i vores smykkeunivers igen - vi håber i hvert fald, du har lyst til at besøge os igen 🌟

Ha' en dejlig dag 💖

Kathrine, Customer Care

21 December 2022

Hej Karen

Tak for din fine anmeldelse ✨

Hvor er jeg glad for at høre, at du har fået sådan en god service. Vi går så meget op i, at vi får hjulpet alle jer søde kunder med stort som småt, så det er bare skønt at høre alle jeres gode oplevelser.

Jeg håber, at den heldige modtager er glad for sine smukke smykker.

Og så er du i hvert fald bare altid velkommen i vores univers en anden gang, hvis du er på udkig efter et smukt smykke til din samling, eller skal glæde en af dine nærmeste 💖

Ha' en skøn dag.

Super fin service.

22 December 2022

Tusind tak for din anmeldelse ✨

Det betyder så meget for både os og ikke mindst Camille, når vi hører, at I oplever god service.

Det er lige præcis den form for gode historier, som vi lever højt på i teamet. Så kan vi ikke andet end at sidde tilbage med smil på læben, så tak for din positive tilbagemelding!

Jeg håber, at smykkerne har bragt og fortsat bringer stor glæde 💖

Og så håber jeg, at du vil kigge forbi vores smykkeunivers næste gang du enten selv skal udvide smykkesamlingen, eller glæde en af dine nærmeste med et smukt smykke. Så sidder vi klar til at hjælpe igen!

Ha' en dejlig dag.

Rated 5 out of 5 stars

Super let side og hurtig til at få…

Super let side og hurtig til at få sende min pakke. Utrolig god side. Vil klart anbefale den :)

10 December 2022

Hej Marcus

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌟

Vi stræber nemlig lige præcis efter at gøre oplevelsen af at besøge vores hjemmeside mindst lige så god, som hvis du stod i en fysisk butik - og det er noget, vi hele tiden arbejder på, så vi altid giver den bedste og mest inspirerende oplevelse derinde.

Vores hjemmeside er nemlig ikke bare en webshop - den er en del af et helt inspirationsunivers af smykker, som vi har skabt sammen med jer kunder.

Jeg håber sådan, at ankelkæden bragte stor glæde juleaften, og at den stadig gør det i dag. Forhåbentligt kommer den til at bringe glæde i mange, mange år endnu.

Vi glæder os allerede til at se dig inde på hjemmesiden igen, når du er på udkig efter flere fine smykker til familie og venner.

Ha' en skøn dag 😊

Line

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service kæmpe like for…

Fantastisk service kæmpe like for kundepleje❤️

8 December 2022

Hej Ole

Mange tak for din hjertevarme anmeldelse 😊

Årh du kan altså bare tro, at det varmer helt utroligt meget, når vi får sådan en anmeldelse som din - tusind tak for at sende de søde ord vores vej.

Vores team brænder for at give en super service, så man altid sidder tilbage og føler sig hørt og set - uanset hvilke spørgsmål eller udfordringer, man har. For os er nærvær og opmærksomhed en helt naturlig del af vores arbejde, fordi vi kun ønsker at møde jer søde kunder med en god service, så oplevelsen er helt i top hver gang, man kontakter os.

Vi sidder altid klar til at hjælpe med stort og småt - så hvis der skulle blive det mindste i fremtiden, må du endelig heller ikke tøve med at tage fat i os.

Jeg er så glad for at se, at gavepakken var en god løsning for dig i december. Jeg håber virkelig, at gavemodtageren blev begejstret over sin gave fra dig, hvor du kunne give hende en lille smule ekstra 💖

Og så håber jeg, at vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen inde på hjemmesiden igen en anden god gang, når du igen skal finde en fin gave til dem, du holder af.

Line

Rated 4 out of 5 stars

Fine ting :-)

7 December 2022

Hej Peter

Tak for din anmeldelse 😊

Det lyder jo skønt, at du synes så godt om smykkerne. Det betyder i hvert fald meget for os - og særligt Camille.

Det var virkelig også en fin gave, som du fik købt. Jeg håber, vedkommende blev glad for det smukke armbånd.

Skulle du have brug for noget en anden gang, må du endelig sige til. Så håber jeg i hvert fald, at vi ser dig i vores smykkeunivers igen, så vi forhåbentlig kan give dig en oplevelse til topkarakter 😊

Ha' en dejlig dag 🌟

Take a closer look